Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No jo, ale v Praze! Tam je možné úplně všechno.

0 0
možnosti

Ja bych na miste pana Blazka rekl, ze se citim byt zenou. A bylo by po problemu.

Jo a ze jsem si jeste nestihl zmenit jmeno, tak at mi dal rikaji podle toho, co mam v obcance - Petr.

2 0
možnosti

Prosím, nějaké další info ?

0 0
možnosti
Foto

Hm. Takže v časopise, který se věnuje české historii nebudou sedět přední čeští zkušení historici, protože údajně je třeba zahraničních odborníků a genderové vyváženosti. Takže asi muslimka s nulovou znalostí jakékoliv naší historie. Takové vedení už žádné problémy dělat nebude.

Neboli: Sorry jako, to je liberální demokracie a genderismus podpoří i opoziční Topka a Piráti, tak co? :-)

8 0
možnosti

..... v tem nevidím problém!,- to vyrovnáme v kadeřnictví, cukrárnách, aj třeba v tech marketech jako prodavači,- nóóó, a havaje si na rovnoprávnost mužou hrát u horníků, dlaždičů a zedníků!,- ....... můj sen je robit šéfa "slévačkám" u vysokej peceVEU!!!

13 0
možnosti

Většina těch, co vyřvávají o pokroku a o tom, jak to s námi myslí dobře, to myslí dobře především sama se se sebou.

4 0
možnosti

J17a81n 71R62á83ž

2. 6. 2020 17:08

Před rokem 1948 si mnoho lidí myslelo,že socialismus je pokrok a povede k nastolení sociální spravedlnosti a skutečné demokracii, když později prohlédli o co komunistům jde a začali to realizovat, bylo už pozdě. Mnoho lidí dnes si myslí, že liberální demokracie je pokrok, který nastolí sociální, genderovou i sexuální rovnost, což povede ke zlepšení sociálního postavení žen, homosexuálů a příslušníků menšin. Myslím si, že k prohlédnutí o co ve skutečnosti liberálním demokratům jde a zamezit aby své plány realizovali, už začíná být také pozdě.

19 0
možnosti
Foto

Na západě už to prošvihli. Jednou větou chrání práva žen a homosexuálů a druhou větou sem zvou ty, kteří jejich práva potlačují. Jen v antisemitismu se shodou oba levice i zvaní hosté. Kdo stojí za těmito silami z EU se můžeme jen domýšlet...

9 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1391x
Michal Zapletal absolvoval FFUK, obor anglistika, bohemistika. Po několikaleté zkušenosti ve školství léta pracoval pro mezinárodní firmy. Založil vlastní živnost. V současné době žije s rodinou v Kolíně, provozuje vlastní kavárny a věnuje se veřejnému dění. Je v Kolíně členem Společnosti Václava Morávka, předseda místní ODS.

Letos kandiduje do Poslanecké sněmovny ČR za ODS v s Kolíně.

Seznam rubrik