Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kvóty pro ženy v politice, které platí ve Skandinávii a které prosazují některé zdejší neziskovky jsou nesmyslné/diskriminační. Váš článek ale vyzněl proti ženám ! :-) Rozdíl muži-ženy vidím trochu v tom, že některé ženy (zdaleka ne všechny) více podléhají politickým vůdcům, což je dobře vidět třeba na bezbřehé poslušnosti fanclubu ANO (i v další historii). Muži nejsou lepší, jen méně podléhají autoritám a kopou více za sebe. Bohužel, ty mírné ženy se do politiky moc nehrnou. Je to jen můj dojem pramenící z podstaty povah žen a mužů.

2 0
možnosti
JH

J87a39n 27H14a66r18v51a84n

2. 6. 2020 14:06

Tedy za mne - já bych byl pro takové, jako byla jakási Teska od socanů. To tedy byla kočka :-PR^

0 0
možnosti
JS

Domnívám se, že stejnou sadu exponátů by se podařilo najít i mezi muži. Pokud se jedná o ta další pohlaví, k tomu by se mohli vyjádřit Piráti.

3 0
možnosti
Foto

Přidal bych ještě vzorový kousek, sice v pozadí, Janu Bobošíkovou.

Použijeme-li vědu dr. Freuda, pak žena mužem zanedbávaná, neuspokojovaná a přehlížená mění se postupně v Xantipu, Satorii, Semetriku, Medúzu a nebo přímo v Alžbětu Báthoryovou.

A tak ženy v naší politice mi připomínají Cimrmanův pohádkový horor

"O třinácti tchýních"

Nedivme se, že návštěvnost sněmovny je "díky" tomu chabá. Kdyby si příslušné partaje dokázaly sehnat členky podobné dámám z Muchových obrazů, byla by návštěvnost stoprocentní.

;-D

2 2
možnosti
Foto

No tedy přehlídka sexy mužů v parlamentu také stojí za to :-) Jediný ministr zdravotnictví (přezdívkou Ken) tento poměr mírně vylepšuje, ale je na to sám... Paroubek měl alespoň sexy mozek, říkala jeho bejvalka každé ráno ;-D Když už jsme u té genderové vyváženosti názorů...

0 0
možnosti
DS

Děkuji, Jiří. Já tomu říkám neklesnout na úroveň protivníka. I poslat doněkam se dá poslat kultivovaně, aniž bych přitom byla za hulváta. A upřímně, nejkultovanější odpor se mi často zdá být aktivní ignorace tak, jako u první puberty 2 či 3-letého vzdorníka. Vám karmaR^

3 0
možnosti
PD

ještě bych přidal němcovou a parkanovou. A zapomněl ste na Kočí a Peake, to bylo teprve oživení politiky

3 0
možnosti
ZD

Sleduje směr větru. Nezapomněl, jen se zrovna nehodí do krámu.

2 1
možnosti
TT

Jasně, že chce podpapučák aneb šlapšvanc, aby mu říkala ženská, kdy má jít makat, protože by si jinak jenom vlastoručně hrál sám se sebou. :-P

0 0
možnosti
JS

Já bych radši volal "více kvalitních politiků do politiky" a je mi úplně jedno jaké to z těch 40 bude pohlaví;-).

13 0
možnosti
PK

No, objevil jste Ameriku, bo jak pravil již kdysi klasik: ,,Politik je krutý, mstivý, sobecký, jeho vysoce šlechetná duše necouvne před žádnou nízkostí. Usiluje výlučně o blaho lidu, lidmi však upřímně pohrdá". Faktem je, že třeba pani U. hodně přitvrdila, ale asi to tryská z nejhlubšího nitra a nedá se to zastavit. Na druhou stranu bych se neobával o nakažení celého národa, nechá se infikovat jen ta skupina, která v sobě nosí již zárodky. No co zbývá? Povolat například Drábovou, Bradáčovou, asi by nebyl zájem.

2 0
možnosti
Foto

Bohužel, dámy jako Anežka Hodinová - Spurná, s. Kabrhelová, Polednová a pod. nám již scházejí.

2 0
možnosti