Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

Personální bída ANO značí, že se k řízení dostane tato amorální osoba s papalášskými manýry z dob Husákovýc a Jakešových...smutné v dnešní době

4 0
možnosti
VK

V15í31t 29K74u35p

3. 6. 2020 19:59

Vona se ta hejtmanice úplně pomátla,jen víc takovejch ANOblbů...

3 0
možnosti
PB

P60e50t15r 93B80r75o98ž

3. 6. 2020 16:26

Paní hejtmanka je morálně někde na úrovni Babiše.

Ale čemu se divíme, že...

5 0
možnosti
Foto

Ano paní Jermanová není nejostřejší pastelka. Evidentně. Co ale opravdu nechápu, poté když vidí, že je všem včetně stranických kolegů pro smích, je že se normálně dotyčné záchranářce neomluví a nestáhne stupidní trestní oznámení, aby nebyla (opět) celé zemi pro smích. Ale ona místo toho do médií vypustí žbleptokec o tom, jak je to celé nedorozumění a že hned podepíše petici na podporu dotyčné proti blbostem, které sama iniciovala. To už je fakt dle mého daleko za hranicí chápání běžným selským rozumem. Sorry jako.. ale to musí být materiál, na čem jede.. :)

9 0
možnosti
NP

Dášo, napsala jsi to přesně, karmaR^ a dík za odkaz na petici, podepsáno:-)

18 0
možnosti

Nějak jim to nefunguje. Na můj e-mail mělo přijít potvrzení podpisu a nic nepřišlo.;-(

0 0
možnosti
Foto

Jermanová je jedna ze slepic, která kdáká jak kohout kokrhá. Ale že je ještě tak pomatená, to mi hlava nebere. Podle toho vypadá řízení kraje. Vám zasloužená karma R^

19 1
možnosti
Foto

Tak já jsem rozhodně proti trestnímu stíhání za toto upozornění. Na druhé straně máme hnusně rozdělenou společnost. A vtírá se mi otázka, není dotyčná provokatérka miliónu chvilek nebo opozice? Fakt nevím.

3 12
možnosti
Foto

Komiku, Jermanová je přece z ANO ;-D

10 2
možnosti
Foto

Níže se rozpoutala debata o volbě. A tu je to zakopané jádro pudla. Leckde ve světě se starosta, hejtman, šerif a pod. volí přímo, aby se právě vyloučil onen nečitelný partajní efekt.

Neboť ten nejlepší adept zdaleka nemusí být z vítězné partaje. R^

2 0
možnosti
ZD

V tomto s Vámi souhlasím. Hodně se to přibližuje tomu co se mi jeví jako účelnější v této dynamické době - většinový volební systém. Odstranil by se tím jeden z nejčastěji používaných argumentů - my chce ale když oni! - a na každého by přímo svítilo slunce. Aby úředníci vydrželi, museli by se sami o sebe postarat stran apolitičnosti. Myslím, že by se tady lépe dýchalo. A novináři by neměli co žrát !

1 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.