Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rv Zdá se, že máte pravdu. Ale co bude třeba udělat, když v televizní radě převládnou lidé, kteří budou chtít veřejnoprávní televizi zrušit? Již léta pro zrušení veřejnoprávní televize jsou komunisti, okamurovci, babišovci i klausovci podporovaní proruskými servery! :-)

0 0
možnosti
ZD

Jestli díky novým členům a vůli většiny voličů převládne ten názor - Vox populi vox Dei! Je otázkou udržování tak zeširoka rozkročeného molochu.

0 0
možnosti
JR

Rada má 15 členů. Opravdu si někdo myslí, že tři z nich najednou z České televize udělají hlásnou troubu... čeho vlastně?

0 0
možnosti

Jsou tam propašováváni lidé, kteří chtějí veřejnoprávní televizi zrušit. Politikům vadí, že je silným hlídacím psem politických lumpáren! :-)

0 0
možnosti
JH

Nevěděl jsem ve své naivitě , že veřejnoprávní media by měli být závislá na výsledcích voleb . Spíš si myslím , že ČT dopadne stejně jako kdysi bezvadné IDNES . Místopředseda vládnoucího hnutí mluví o propojení s podsvětím , což je skandál šílených rozměrů a tady ani slůvko ...

1 1
možnosti

Babišovci, komunisti, okamurovci, klausovci ovlivnění proruskými servery ji chtějí již léta zrušit! :-)

0 0
možnosti
VR

Pane Zieglere, asi byste se měl zamyslet nad tím, proč ti samí lidé, kteří na vás jindy zuřivě plivou, když napíšete blog kritický k Rusku, vás dnes chválí, souhlasí s vámi a karmují!

4 4
možnosti
ČP

Ano, povedlo se demokraticky zvolit do Rady vetřelce, ale ti budou pod takovým tlakem kontroly veřejnosti. že těžko prosadí plány svých volitelů. Ani jim nezávidím

1 2
možnosti
AN

A15l47e67š 18N78o20v93á59k

2. 6. 2020 15:46

a proč nebyli pod tlakem veřejnosti dosavadní členové?

3 0
možnosti
ZD

Oceňuji závan svěžího větru a porci nadhledu. Je třeba opravdu počkat a bedlivě sledovat - pokud média dovolí.

Jen snad to normální chování pana Fialy vynášet jako moudré... no budiž. Beru to jako Váš názor.

2 2
možnosti
JC

ANTIKARMA!

Chodil jsem v poslední době na tyto blogy jen občasně, kde jsou ty časy, kdy jsem nedočkavě očekával články od oblíbených autorů, mezi které jste patřil i vy. No, kdo chce kam, pomozme mu tam. Přeji vám úspěchy, poplatné tomuto listu, ve společnosti nožičků, Bartoňů a Beáty ... já definitivně končím.

0 4
možnosti
ZD

Myslím, že byste si to měl rozmyslet. Vaše rozhodnutí může mít na zdejší diskuse destruktivní dopad. Jeden názor a z oblíbeného se stane neoblíbený... tak zásadově pevný vlastenec by neměl v žádné diskusi chybět.

7 2
možnosti
SR

Mimořádně s autorem souhlasím.

Bohužel takovéto mediální půtky jsou tu hlavně proto, aby odradily členy rady od "nepopulárních" názorů. Přitom by ČT opravdu prospělo, kdyby byla více pluralitní. Nesmí se to ale přehnat, za svého pobytu v USA jsem sledoval místní veřejnoprávní stanici PBS. Ta se tak usilovně snažila být nestranná, až působila sterilně. Čili i v přístupu by měla být nějaká vyváženost.

3 0
možnosti
JO

V zásadě s vámi souhlasím, ale co se týče pana Kalouska, víra v boha není nezbytně nutně spjatá s členstvím v římskokatolické církvi. V jednoho a téhož boha věří i židé, evangelíci, muslimové, jehovisté a mnoho dalších . Takže v pána boha může věřit i nadále. Pan kardinál si myslím už mnohokrát prokázal, že to s tou jeho křesťanskou dobrotou není tak úplně čisté.

2 0
možnosti
AN

europoslanec Niedermeier se rozhořčuje nad starším článkem Hany Lipovské

Dvanáct let v řetězech:

"...Tak jako jsme 21. srpna 1980 neslavili dvanáct let od vstupu vojsk Varšavské smlouvy do Československa, tak neslavíme a nemůžeme slavit ani 1. května 2016 dvanáct let od vstupu naší země do EU..." (Hana Lipovská)

...

"Tento text nepobouřil bohužel pana kardinála Dominika Duku, který ji do této významné funkce nominoval. Nepobouřil poslance, kteří pro ni hlasovali..."

(Luděk Niedermeier)

4 0
možnosti
AN

pardon, europoslanec Niedermayer...

0 0
možnosti
  • Počet článků 3313
  • Celková karma 26,70
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz