Diskuse

Hate Manka

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Z toho plyne ponaučení, že příště každý, kdo by chtěl podat trestní oznámení, by měl být ihned odvezen do blázince, kde by byla nejméně 3 dny zkoumána jeho příčetnost. A protože tomu tak dosud není, mohla paní "Hate Manka" oznámení bez problémů podat.:-(

0 2
možnosti
Foto

Nejsem si zcela jist, jestli jste pochopil smysl článku. Podat trestní oznámení je samozřejmě možné kdykoli a kýmkoli. Nicméně to nezakládá jakousi možnost to dělat imrvére a na všechno a všechny.

Pokud budete mít souseda, který na Vás bude podávat trestní oznámení třeba jen proto, že mu budete vizuálně připomínat nějakého zločince, asi si o něm budete myslet své a jistě ho nebudete mít v oblibě.

U politiků je to ještě horší, protože jde o veřejně činné osoby. A ty by si měly sakra rozmyslet svoje kroky, protože jsou vidět a slyšet více, než je tomu u obyčejných lidí.

A pakliže paní Jermanová s máslem na hlavě obviní někoho za zřetelný nesmysl, deklaruje svoji stupiditu. Jí to tak nepřijde, ale pro normálně myslícího občana se redukovala na slepici (a tím se nejspíše dotknu tohoto užitečného zvířátka).

7 0
možnosti
Foto

Jsem rád, žes připomněl paní Vildumetzovou a její krásný projev o nekonečné moudrosti hlavy státu. Musím si to někde vygooglit, abych oblažil své znavené srdce. Protože - takové vyznání lásky k vládci - to nedal ani velký alžbětinec William.

2 0
možnosti
MV

Některé "zážitky" jsou, Tome, nezapomenutelné... Díky za čtení

4 0
možnosti
Foto

Karma, Marku, koblihy nemají v hlavě ani tu marmeládu. :-/:-)

5 1
možnosti
MV

Já tohle přirovnání nikdy nenapsal, ale v tomhle případě to sedí, Marie. Díky za čtení a fajn úterý přeju.

3 0
možnosti
DS

Hezký, Marku. I ta slovní hříčka. A pravdu díš :-)

4 0
možnosti
MV

dyt me znas...slova...to je vicepatrova bonboniera, Daso

diky za cteni

3 0
možnosti
Foto

A zkoušel jsi někdy, Marku, pročíst třeba záznamy z prvorepublikového parlamentu? Tam jsou taky pěkné věci. A to ještě po ANO, TOP, Pirátech a jiných stranách "moderního typu" neštěkl ani pes!

1 2
možnosti
MV

podivam se na to

jen .... nezijeme v prvni republice

komentuju soucasnost, Martine

diky za cteni

1 0
možnosti
Foto

Vděčný anovolič zamáčkne v oku slzičku soucitu nad s. hejtmankou, která se tak nešťastně stala "obětí politického soukolí", na němž sama nemá ani špetku viny.

;-(;-(;-(

10 0
možnosti
MV

ouplna chudinka, Marku

1 0
možnosti
VR

To ANO opravdu nemá zrovna moc šťastnou ruku při výběru žen do významných politických funkcí!;-)

Dost neprávem se už zapomíná na jednu ženu, která v minulém volebním období působila ve funkci primátorky Prahy!

3 0
možnosti
MV

...a jak skoncila...?

diky za cteni a peknej cerven preju

3 0
možnosti
MV

videl jsem primo ve 168 v nedeli, Josefe

skoda, ze na kameru nedostala CT i pana Knora

0 0
možnosti
PN

Lži ANO, lži ANO ...... díky za upozornění na datum prohlášení hejtmanky. Nic dalšího podstatného se v blogu neobjevilo. Co by tomu řekli ti renomovaní novináři, se kterými se bezpochyby stýkáte? Vážně nikoho nezaráží slova paní záchranářky " tři kompletní balíčky ochranných pomůcek a jeden respirátor"? Kolik by jich mělo ve vozidle být? Škoda, že neuvedla vyjela jsem, použili jsme své balíčky a když jsme odevzdali pacienta a jeli doplnit ochranné pomůcky bylo mi řečeno - nejsou. Už by bylo načase, aby promluvili kolegové paní Veroniky. Mají strach? Nebo nepracuji ve firmě která školí první pomoc? Sám jsem zvědav jestli po takové odbornici, která umí pojmenovat správně problémy někde sáhnou. Půjdou do rizika, že opět obejde své vedoucí a bude si stěžovat výše? Nebo je snad odradí, že opravdu minimum záchranářek a dalších zdravotních sester, které jsou v přímém styku s pacienty nemají na rozdíl od paní Veroniky namalované nehty a nenosí prstýnky protože to mají zakázané kvůli hygieně dávno před covidem? Kdo ví jak to dopadne. Odešla sama. Kvůli politice? To by bylo lepší se nechat vyhodit, ne? To by vypadalo lépe mučednicky.

1 10
možnosti
MV

respektuju Vase, ne neocekavane, nazory

pekny den preju

3 0
možnosti
MB

ANO ! Příklady táhnou -

Čau lidi, co furt máte ? Do KSČ mne přihlásila matka.Šel jsem na kávu a padl do osidel Stb. Havlovi jsem s revolucí nemohl pomoci, sbíral jsem míčky v Maroku - Pak už jsem sbíral pouze míče ! . Prý se z ČSSR nedalo vycestovat ? Kozí fronta je studnicí mých nápadů - Hnízdo vlastní nějací právníci. Děti to nejsou, přísahám ! Na vládě jsem měl malou potřebu. Vrátil jsem se z WC, tož zase žalovali EU ! Agrofert nevlastním - Vlastním Svěřenecké fondy ! Proč ty prachy z vašich kapes pořád chodí za mnou, já fakt nevím ! Za nic nemohu Spiknutí, účelovka, však vy už to znáte ... :-)

8 1
možnosti
MV

Miroslave, priklady tahnou... a nekomu je uplne burt, o jake "priklady" jde

to mate recht

diky za cteni

4 0
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 28,67
  • Průměrná čtenost 2415x
muzskej, co rad zije

Seznam rubrik