Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Neviděl jsem, ovšem na csfd má daný snímek 65%, což je poměrně velmi slušné hodnocení... Takže vaší recenzi (na můj vkus místama poněkud vulgární) zatím hold nevzdávám.

0 0
možnosti

Michale, přidám se k diskutujícím, a musím tento blog taky velmi vychválit. Obsah i formu. Jsem ráda, že mě upoutávka odradila, se na tento pořad dívat. Byla by to škoda času.

Dík, že jste zapůjčil svoje oči:-))

1 0
možnosti

Ale ja bych byl naopak rad, kdybyste se na to podivala, Marie. Jsem totiz zvedavy, jestli bysme na to meli podobny nebo odlisny nazor. ;-D

2 0
možnosti
Foto

Obdivuji Vaši odvahu sledovat naši filmovou tvorbu.

2 0
možnosti

J11a34n 44H60a14r98v11a67n

1. 6. 2020 12:30

Jsem si jist, že tahle recenze je stokrát zajímavější než ten film R^

Díky a už se těším na další ;-D

8 0
možnosti

J18a18n 77H75a86r64v90a39n

1. 6. 2020 12:44

Ale režisérka Tomanová se nemusí nijak trápit tím, že film zpackala. Ze Státního fondu kinematografie vyfasovala nějaký ten miliónek (- je jich tam celkem 1000, miliarda) a už může přemýšlet, jak bude v čerpání pokračovat.

Většina filmů se dnes točí jen s tímto záměrem Rv

1 0
možnosti

Film jsem neviděl , ale vaše recenze mi připomněla recenze Wandy Falkowské v časopise Przekrój, osmdesátá léta. Po přečtení jejich recenzí, jsem vždy věděl na co mám jít. Máte talent. Měl by vás zaměstnat alespoň TV Magazín, ten čte moje žena,

respektive si v něm podtrhuje filmy, na které se furt dívá. Asi tam nejsou recenze, ale v tom našem bordelu se praktický dívá jen na Zákon a pořádek, co že taková americká hovadina.Také jsem se na to díval, ale bylo to horší než Kobra 9 / nebo 11?/.Pište recenze, možná si vás všimne idnes. Vaši recenzi věřím, a tak jsem rád, že jsem film neviděl.Asi jsem spal.

2 0
možnosti

Pane doktore, nechci psat recenze, ale tenhle film me opravdu nastval, tak jsem udelal vyjimku. Jsem sice zoceleny cca 17 mesicnim pobytem na Bruntalsku, ale jak se ukazuje, asi to byl maly trest a nemel kyzeny napravny efekt. Ale pokud by me zamestnala Chvilka pro tebe nebo TV magazin, vylozene se tomu nebranim, kdyz uz jsem ten nejlepsi bloger mezi ucastniky kurzu Plavani pro nezamestnane, bezdomovce, zrzky a dyslektiky. Jeste lepsi by vsak bylo, kdybyste mi napsal nejaky pekny posudek, aby mi priklepli invalidni duchod.

Wandu Falkowskou z časopisu Przekrój neznám, ale pokud pise tak, ze potom vite nac jit, je to vyborne, protoze maji jeji recenze aspon nejaky smysl. Vetsina ostatnich ho nema.

Idnes si me uz vsimla, ale nabidka zatim zadna neprisla, netrpelive na ni cekam. A nebo: Nepotreboval byste do ordinace talentovaneho uklizece? Dalsi pobyt na Bruntalsku by mi vylozene prospel, jsou tam mili lide a cisty vzduch ;-D

Diky za reakci a pozdravujte ve meste mezi horami a vodou, ci jak zni ten reklamni slogan na Bruntal.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS