Diskuse
Mozek a varlata na talíři
Děkujeme za pochopení.
J16o88s70e86f 98S52l35a60v16í61č47e70k
To nemá chybu. Býčí žlázy ovšem nesmí ani zavadit o mikrovlnku.
M40a29r11t88i28n37a 16M94o47u27d97r19á
Ňam, ňam Pajšl už bohužel v restauracích nepotkávám, ani řízky z brzlíku nebo vemínka, což mě mrzí. Vynikající dělávala moje babička (kuchařka). Vařila i mozeček (z vepřového mozku), ovšem z toho jsem tak nadšená nebyla.
F59i59l60i39p 84V24r48a50c66o98v16s75k56ý
Já mám rád mozeček výhradně smažený... vida, vemínko jsem úplně opomenul
M49a88r63i98e 74Š56í71p32k11o69v35á
Jo, jo...srdce, jazyk - nejraději hovězí s majonézou a cibulkou...takový roastbeef chudých:-)) Ale není moc k sehnání. Jen uzený.
A krev se taky hned tak nesežene. Tedy v Praze. Mozeček i vepř.jazyk - obojí smažené...mňam.
Moc chutný blog, Filipe!:-)))
H84o63r71s96t 88A69n16t40o22n 35H41a78s47l52b94a71u70e35r
Udělal jsi mi chutě. Díky!
N78a44ď12a 58D82u62b94c39o23v93á
Nic z toho, mimo jednoho pokusu s býčími koulemi, jsem nevarila, ani nejedla a jíst asi ani už nebudu, ale věřím, že když se to umí, tak to může být uvelká mňamka.
Hezký zbytek neděle, Filipe.
L19u40k86a12s 77F21i78k22r
V Alberte se bycim zlazam rika "Prairie oysters".
F90i16l73i60p 69V21r52a33c63o58v21s25k80ý
Viděl jsem videa kde se připravují s tímto pojmenováním, díky
J39a16r66o45s87l65a62v 77C84h71u29d89á52č49e52k
Máte pravdu, častějšímu požívání těchto lahůdek brání pracnost jejich přípravy. Lidi zpohodlněli.
F74i91l60i11p 25V28r66a45c50o17v13s33k50ý
Je tomu určitě tak..., díky..
J27i48t19k47a 38Š77t79a33n29c66l88o55v26á
Jedno lepší jak druhé. Ještě, že to nečtu hladová. Pěkný den, Filipe.
- Počet článků 641
- Celková karma 26,40
- Průměrná čtenost 2157x
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...