Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

To nemá chybu. Býčí žlázy ovšem nesmí ani zavadit o mikrovlnku.

1 0
možnosti
PB

P10e43t74r 11B55u31r61i55a27n

31. 5. 2020 15:05

R^ bezva. 80% z toho jím s chutí.

1 0
možnosti
Foto

Ňam, ňam :-) Pajšl už bohužel v restauracích nepotkávám, ani řízky z brzlíku nebo vemínka, což mě mrzí. Vynikající dělávala moje babička (kuchařka). Vařila i mozeček (z vepřového mozku), ovšem z toho jsem tak nadšená nebyla.

1 0
možnosti
Foto

Já mám rád mozeček výhradně smažený... vida, vemínko jsem úplně opomenul :-)

1 0
možnosti

Jo, jo...srdce, jazyk - nejraději hovězí s majonézou a cibulkou...takový roastbeef chudých:-)) Ale není moc k sehnání. Jen uzený.

A krev se taky hned tak nesežene. Tedy v Praze. Mozeček i vepř.jazyk - obojí smažené...mňam.

Moc chutný blog, Filipe!:-)))

2 0
možnosti
Foto

Nebo s bramborovou kaší R^

1 0
možnosti
ND

Nic z toho, mimo jednoho pokusu s býčími koulemi, jsem nevarila, ani nejedla a jíst asi ani už nebudu, ale věřím, že když se to umí, tak to může být uvelká mňamka.

Hezký zbytek neděle, Filipe.

1 0
možnosti
Foto

Pěknou neděli i vám Naďo :-)

1 0
možnosti
LF

L19u40k86a12s 77F21i78k22r

31. 5. 2020 9:13

V Alberte se bycim zlazam rika "Prairie oysters". ;-D

1 0
možnosti
Foto

Viděl jsem videa kde se připravují s tímto pojmenováním, díky :-)

1 0
možnosti
Foto

R^ Máte pravdu, častějšímu požívání těchto lahůdek brání pracnost jejich přípravy. Lidi zpohodlněli.

2 0
možnosti
Foto

Je tomu určitě tak...:-), díky..

0 0
možnosti
Foto

Jedno lepší jak druhé. R^Ještě, že to nečtu hladová. Pěkný den, Filipe.:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 641
  • Celková karma 26,40
  • Průměrná čtenost 2157x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik