Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

se vší úctou, jestli vy jste někdy byl jak píšete ve svém biu "ředitelem velkého podniku", tak to potěš pánbůh jestli vaše ředitelování mělo stejnou strukturu jako váš článek. chyb šest půlek, bez odkazů a relevantních zdrojů.

k článku samotnému - pokud jsem ho přes bolest v očích i v mozku při čtení pochopil správně, tak prosím i se svým komunismem jděte k šípku (nebo do severní korei). díky.

2 0
možnosti
BD

Vážený pane Kraisle

I Vám přeji úspěšnou cestu někam. Vaše řečičky mne nazajímají a nemusíte mne vůbec studovat. Jen čas ukáže, kdo měl pravdu. Vaši pravdu Vám opravdu neberu. Proč argumentujete nějakým komunismem,když nikdy nikde nebyl ?

tady si počtěte z našeho tisku

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/minimalne-125-tisic-mesicne-chudym-spanelum-pomuze-zakladni-prijem-108186#seq_no=4&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_req_id=OohJILObK0f-202006011932&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=

0 0
možnosti
Foto

Btw ve Španělsku NIC podobného nezavádí, tam se jedná o MINIMÁLNÍ příjem

0 0
možnosti
MK

Většina volčů ve Švýcarsku nepochopila nepodmíněný příjem?

Myslím si, že ho pochopili moc dobře a proto ho odmítli.

3 0
možnosti
BD

Ani Vy nechápete o co jde. Když si nic neprostudujete,tak nemůžeme diskutovat

0 1
možnosti
ZH

U všech takovýchto článků mi chybějí čísla.

Převedeno na dnešní ceny, jaký by podle vás měl být zaručený nepodmíněný příjem (uveďte konkrétní číslo, třeba v nějaké toleranci)?

Kdo všechno by ho dostával? I děti?

Předpokládám, že by měl být takový, aby přežil i někdo, kdo nemůže pracovat (třeba zdravotně postižený) a je sám, odkázaný pouze na tento příjem (a služby jiných lidí, kteří mu pomáhají) a neměl možnost si z důvodu svého postižení našetřit dřívější prací. Nebo i nadále předpokládáte charitu pro tento okruh lidí?

4 0
možnosti
BD

Vážený pane Hlinko. Vůbec netušíte o čem je řeč. Na googlu i youtube je mnoho materálu na toto téma od předních ekonomických edborníků. Tady jde o zamlčovanou literaturu naší současnou vnitřní politikou..

0 0
možnosti
KP

Již dnes jsou skupiny občanů, žijící v reálném komunismu. Nic státu,pouze čerpa8-ot!

3 0
možnosti
BD

Pane Potočeku.

Občané čerpají sociální dávky podle pravidel,které poslanci odsouhlasili. A minimálně 50 % těchto dávek sežere systém a oborovská mafie kšeftami s chudobou. A to nový systém odstraní..

0 0
možnosti

To je sci-fi, nebo šíření poplašné zprávy ?8-o

1 0
možnosti
Foto

Výpotek "odborníka"

1 0
možnosti
Foto

"V USA dnes probíhá restrukturizace celé společnosti. USA se výrobně i spotřebitelsky značně změní. Stejně tak státy EU, Probíhají jednání s Čínou, neb dosavadní nepochopení iniciativy Číny musí být vysvětleny. V Rusku probíhá obrovský proces podporované soběstačnosti státem. Vše spěje k obrovským změnám ve všem."

Mūžete být konkrétnější?

2 0
možnosti
BD

Stačí si prostudovat nějaké projevy prezidenta Trumpa a pochopíte,jaké má plány..USA se budou snažit řešit své provlémy doma.Návrat výroby a zrušení vojenských misí v zahraničí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........