Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Protestu se klidně zúčastním kdykoliv, ale toto je vynucování. Liberálové honí špatné zajíce. Vítězit se má ve volbách, získat voliče. Ne si vynucovat změnu politiků soupeře. Pokud uvidím pravicového lídra, výřečného, chytrého, kterému se podaří ( a v tom je ten problém) sjednotit sebestředné představitele pravice - což se kdysi povedlo Mirkovi Topolánkovi - poběžím si vsadit do loterie na vítězství takového člověka. Není však v dohledu a i kdyby byl, nepodaří se mu sjednotit pravicové strany. Do sázky nejdu!

2 0
možnosti
Foto

jinak karma, samozřejmě..

0 0
možnosti

J97i74ř94í 90G26r15o81h

5. 6. 2020 12:17

Přečetl jsem si diskuzi a pak jsem se podíval na účetní závěrku, kterou chvilky zveřejnily (je za rok 2018) , za rok 2019 není nic vloženo ve veřejném rejstříku na justici.cz. Zajímavý je výsledek hospodaření po zdanění celých 390 Kč. Uznávám, že tady zveřejněné názory lidi, že je to celé levárna, bude zřejmě pravda.

2 0
možnosti

Omlouvám se za to, že jsem takový věčný rejpal. Prostě mě jenom zajímá, kdo ten MICHVIPRD platí.

Já vím, že jsem svým zájmem způsobil mnoha bolístku. Ale mám ten pocit, že těch emocí dost vyvolávají politici a žádný další subjekt z "noname" peněz už vážně nepotřebujeme.

Jasně, že jsem pod palbou kritiky a zejména špatných informací od samotných "chvilkařů" o všeobjímajícím transparentním účtu trochu nastudoval jejich stránky. Takže se tam třeba dozvíte:

"Nemáme ani korunu z veřejných peněz. Veškeré financování je pokryto výhradně z darů soukromých osob. Příjmy a náklady každoročně zveřejňujeme ve výroční zprávě" ... jenže tam nenajdete ani ťuk o tom, kdo byl např. největším dárcem, natož seznam větších dárců. Prý je zveřejňují až nad 100 tisíc.

"Aby bylo zřejmé, „kdo ty demonstrace platí“, zveřejňujeme nad rámec našich povinností veškeré náklady na pořádání demonstrací a dalších akcí na transparentním účtu" ... co to je veškeré? Mzdy profesionálních demonstrantů do toho nepatří, když se vlastně nestarají o nic jiného?

No nic, omlouvám se všem chvilkařům za rejpání a naopak přeji pěkné mávátko ... a hlavně "kupředu levá, zpátky ni krok".;-D

5 2
možnosti

Souhlas. Doba, počasí a jména lidí se mění - osvědčené způsoby nátlaku a ovládání stáda zůstávají. Kupředu levá....

0 0
možnosti
Foto

Když tak někdy sleduji ty milionkáře tak mám takový dojem že ani tak nejde o to proč se demonstruje ale že se vůbec demonstruje. Část chodí se vyřvat, poznat z blízka mediální hvězdy a možná se dostanou i do televize, část jsou "profesionální" demonstranti jako kdysi existovali profesionální plačky.

4 1
možnosti

Zvláštní, kolik lidí se ohání demokracií a svobodnými volbami, ale protesty jim silně vadí. A pořád řeší jednu a tu samou otázku. Kdo to platí? Odpověď je jednoduchá, stačí se podívat na jejich účet. Platí to po stokorunách a tisícikorunách ti, co na demonstrace chodí nebo je podporují. Což je skoro polovina národa.

8 7
možnosti

Bohužel ten druhý účet, ze kterého jsou placeni samotní organizátoři transparentní není ... tedy není vidět, kdo to platí. Je to taková transparentnost po vzoru princezny koloběžky :-)

14 3
možnosti

Po pravdě ať si klidně demonstrují. Nejsem z Prahy, nijak mne to neomezí, nijak se mne to nedotkne, v podstatě mne to ani nemusí zajímat, tak je mi to v podstatě jedno. Jejich demonstrace stejně k ničemu nevedou. Pouze by to mohli pořádat vždy na stejném místě, aby na tom alespoň něco trhli stánkaři při prodeji občerstvení, aby to mělo alespoň nějaký ekonomický užitek.

4 0
možnosti

Rozhodně ať konají. Nikdo jim nic nezakazuje. V diskusi jen presentujeme názory.

2 0
možnosti

Když se dívám na činnost korupčního spolku ANO, tak nepotřebuji vizionářské schopnosti pana Nožičky, abych věděl, že to vyvolá odpor svobodomyslné veřejnosti a tedy demonstraci jakmile to bude možné.

Korupčnímu hnutí se podařilo zvládnout útok čínského viru tím, že pozavíralo vlastní občany v jejich bytech, domech či zařízeních ve kterých se zrovna nacházeli, což bylo jediné možné řešení, vzhledem k tomu, že jiná ochrana nebyla vládou zajištěna. Bohužel nebyla zajištěna, ani pro lidi v první linii, což vláda totálně nezvládla. Zaplať pámbůh jsou lidi v téhle zemi tak bezvadní, že si pomohli sami navzájem i bez zásahu vlády.

Se zavřením lidí korupční vláda zároveň vypnula i ekonomiku, což věděli všichni, snad kromě vlády, ta nyní vyděšeně lepí různá divná opatření, dává jim marketingově chytlavá jména a ve skutečnosti probojování horou byrokracie se podaří jen každému desátému a to jsem optimista. Nebankovní půjčky se nyní prodávají líp jak rohlíky, což se líbí panu Kellnerovi, ale nás to dožene, počítám, hned další rok a na omylu je ten, který si myslí, že když si žádnou nevzal, tak se ho to netýká, plošné oddlužení bude z našich daní. Zapnutí ekonomiky se tedy vládě absolutně nedaří, ale já se nebojím, když do toho nebude korupční vláda moc šťourat, tak si tenhle kreativní národ zase pomůže sám a hospodářství zase pokvete, jen když na to vláda zase "nezaklekne".

V dalším období bude korupční vláda hledat koho by ještě oškubala a zalepila díry ve státní pokladně, možná kdyby agroholding vrátil dotace, to by bodlo, zatím jsou v hledáčku kraje, města a obce, miliardová škubací akce se už rozjela.

6 3
možnosti

Děkuji i Vám, že stejně jako Karel o kousek výše, představujete nevěřícím lidem jak vypadají vzorce myšlení typického českého demonstranta. Děláte záslužnou práci, na kterou rozhodně nebude při volbách zapomenuto.

1 4
možnosti

Doporučuji Policii ČR obohatit náplň vodních děl kterými bude rozhánět tuto protizákonnou demonstraci troškou saponátu. Prý to pomůže poškodit lipidový obal corona viru :-)

0 0
možnosti

"Do Rady byli demokraticky zvoleni tři členové, které zvolila demokraticky zvolená reprezentace z roku 2017."

Pane Nožičko, jste neskutečně naivní. To "hnutí", které mělo reprezentovat nespokojené občany, se plíživě mění ve sprostou partaj se vším tím, co už jsme tu v minulosti zažili. Ale protože jsme hloupí, tak si to budeme muset zopakovat po milionšesté.

4 7
možnosti

J17i23r40i 25C86e73e

5. 6. 2020 9:58

Vzhledem k počtu hlasů museli ty 3 radní volit i opoziční poslanci. ANO nemá ani ústavní většinu, natož mocenský monopol.

Vaše teze jsou naprosto mimo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1580
  • Celková karma 39,81
  • Průměrná čtenost 3246x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik