Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Za rok jsou parlamentní volby a opozice potřebuje mít čt jako nástroj předvolební propagandy. Proto tak nenávidí demokraticky zvolené radní do rady čt.

Ale vypadá to na ještě horší výsledek opozice než v minulých volbách podle průzkumů. Měli tři roky uzkázat jak to ten Babiš špatně vede a ANO má 35% podle různých průzkumů (v minulých volbách myslím mělo 27%) a ODS 10,5%.

8 4
možnosti
MN

M82i77l48a22n 93N39e98t65r24h

31. 5. 2020 21:35

Gusta Husák i Hitler si ve volbách vedli ještě daleko lépe ...

0 0
možnosti
ZS

Tak už zase ==> karma.

3 3
možnosti
PK

Proč proboha reagujete na p.Flašku, sám nemá odvahu otevřít diskusi a tady reguluje své zašlápnuté emoce, ataky, vulgarismy,,,,nechte to plavat, je to jen jeho vizitka :-):-):-)

22 8
možnosti
RR

Co MIChPRDu zbývá? Jejich fans projeli dvoje volby do PS a vychloubání Petra Fialy, že sestaví příští vládu, věří už asi jen skalní zlomek těch vzdělanějších, chytřejších a z větším rozhledem obdařených voličů.

12 4
možnosti
RK

R75a72d96e75k 66K89o95h15u46t

31. 5. 2020 11:09

Tam bude spravedlivě rozhořčených. Bude i rabování a podpalování, jak to umí jinde spravedlivě rozhořčení? Bez toho to nebude mít tu údernost.

7 3
možnosti
Foto

Vážení, já se dnes musím pana učitele Nožičky zastat. Umíte si představit, když byl "díky" koronaviru odstaven od svých studentíků? Ta prázdnota, ten pocit úplné zbytečnosti. Deprese, stres, desiluze. Děsivé sny, ráno zpocen na lůžku neklidně se zmítá.

A teď se dozvídá, že parta mládeže, místo aby zaplnila jeho učebnu, si chce vyjít do sadů Letenských! Nenaštvalo by to? A komu se svěřit, komu si postěžovat, komu vylít své zhrzené srdce?

Mým národům na iDNESu!

A co za to sklízí? Posměch, nepochopení, ne-li přímo urážky. Což nemáte kouska slitování? Místo, abyste mu z té šlamastiky pomohli a opět pozvedli za katedru, vy takhle!

Jen počkejte. Až se vám zhroutí pécéčko, budete špendlíčkerm hrabat, aby vám poradil, jak obnovit systém. A tu se teprve projeví, jaký je to člověk: bez ohledu na vaše ošklivé komentáře vám poradí: podívejte se do manuálu.

;-D;-D;-D

24 13
možnosti
MK

Ve Vašem věku,a mozek necháte v neděli vypnutý? Nebo je to setrvalý stav?

9 7
možnosti
TT

Napsal jste poměrně dlouhý článek, asi by bylo dobré vzít kurzy tvůrčího psaní u pana prezidenta.

Ten řekl přesně to samé co vy jednou větou po volbách: "Vyhráli jsme a teď je to tu všechno naše, pro vás ostatní to skončilo." (a máte právo držet ústa - to je jediné, co jste k tomu dodal vy).

25 11
možnosti
MK

Asi jste to nepochopil,ale autor zde pouze vyjadřuje svůj názor na chování "kolikchcetechvilek". Nenapsal nic,co by byla nepravda,máme demokracii,vyhráli volby,pandemii s drobnými nedostatky vláda a díky ní i my jsme zatím zvládli.Pokud toto chcete rozporovat,samozřejmě můžete,ale budete pouze fabulovat a vymýšlet si kraviny.

Je mi naprosto jedno,kolik si pražáci udělají demonstrací,naštěstí většina lidí v republice se chová "normálně".

12 3
možnosti

Že vám tak leží na srdci přístup k sympatizantům Nočních vlků.:-P

10 5
možnosti
MK

...autorovi je to jistě celkem lhostejné,použil to jako příklad...aby bylo informování médií objektivní a zároveň i přístup represivních složek.

4 2
možnosti
Foto

J84o77s70e29f 28B74á92r85t85a

31. 5. 2020 10:01

Pane Nožičko, vy jste učitel. Proč proboha reagujete na hloupé příspěvky. Zamyslete se nad tím.

4 1
možnosti
Foto

Protože je stejnej, jako autoři těch příspěvků.

Jeden jako druhej.

2 5
možnosti

Já bych se dnes rozloučila s Pepíkem slovy s. prezidenta Zemana, pronesenými na posledním sjezdu KSČM. Velmi mě tenkrát dojalo, jak se po jejich vyslovení dojemně podíval do bezelstných, slzami zalitých očí placeného udavače STB soudruha Vojty Filipa-Falmera: A přeji vám soudruzi, a milý Vojto, aby svět šel doleva!

Andrej by dodal: Bude líp!! 24,8 miliard na dotacích pro Agrofert zvedneme!!

A na závěr a na pro hezkou neděli si dáme jednu vaší lidovou, Pepo k tabuli, nadechnou....tři..čtyři:

Už rozvil čas a voní nadějemi

svobody, slunce, prší z oblaků.

Vpřed soudruzi, hle, zaslíbenou zemi,

kde už není pánů, ani žebráků....

7 8
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 40,02
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik