Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J45a56n 73R92á20ž

31. 5. 2020 16:00

Málo kdy mne diskuze po jakýmkoliv článkem pobavila tak, jako ta dnešní. Venku u nás prší a tak to bylo dobré vytržení z domácí nudy. Takže dík! ;-D

1 0
možnosti
JN

To Vám věřím - když jsem teď po několika hodinách nahlédl do diskuse a vidím například to politické školení v podání Dagmar Černé, tak musím uznat, že něco takového se hned tak nevidí (a to už jsem zde zažil ledacos...) ;-D

4 1
možnosti
JS

Poslouchal jsem Mináře u Soukupa na jeho televizi. Vytahl tam kus nějakého filtru a říkal: tenhle respirátor vyrábi firma z Liberce za 1 korunu a naše vláda je kupuje od Číňanů za 1000kč. Kdo tomu trošku rozumí tak ví, že to za 1kč nikdo ani nezabalí.

8 5
možnosti
JN

J27i40ř28í 14N98ě84m12e52c

31. 5. 2020 15:40

Tak Minář je naprostý demagog. Je jasné, že když to tady ruplo, kupovalo se co jenom kde bylo. Je také bohužel jasné, že se na tom zase nějací zmetci snažili napakovat.

Ale v ten den D, by naše firmy nic nedodali, jelikož prostě nic neměli. A až něco zase rupne za nějakou dobu, tak ty naše české firmy budou mít zase prd, jelikož se jim prostě výroba nevyplatí.

5 5
možnosti
MK

Minář se musí ozvat bojí se, že bude zapomenut a jeho chlebodárce přestane platit. S demokracii nemá nic společného a nikdy mít nebude. Jinak by založil stranu a ucházel se o voliče a možná by ho dostali do parlementu. Ale to je moc práce a ta mu nikdy nevoněla. Nespokojenců bude vždy dost a ti mu zajistí pohodlný život.

16 13
možnosti

Brilantní úvaha. Koukám, že včera musela v IVK vodka téct proudem.

5 9
možnosti
JN

J48i77ř84í 95N72ě88m71e16c

31. 5. 2020 13:45

Občas člověk narazí na povolání o nichž vůbec nevěděl a s údivem si říká, co že to ta lidská společnost vytvořila. Někdy se diví s úctou a někdy zase s opovržením.

Pan Minář je "profesionální demonstrant" a nechám na každém, jaké emoce toto povolání vyvolá. Já osobně bych byl schopen i toto povolání akceptovat, ale pouze za předpokladu, že by byl jasně znám zaměstnavatel, tak jako jinde.

Jenže to u pana Mináře není vůbec známo a intenzivně se to tají. Takže za mě jednoznačně opovržení.

28 12
možnosti

Stejné emoce ve mně vzbuzuje funkce tiskový mluvčí prezidenta. O to víc mě štve, že toho vychvalovače komunismu z Haló novin musím platit, stejně jako je šéfa.

Takže za mě jednoznačné opovržení takou sebrankou.

11 11
možnosti
DK

Demokraticky tady vyhrávali volby komunisté volby celých 50 let,že pane Nožičko

13 7
možnosti
JN

Nevím, kolik toho pamatujete Vy (co si já pamatuji z dějepisu, tak napoprvé volby vyhráli v roce 1946 a naposledy v roce 1986), ale hlavně jsem přesvědčen, že pokud voliči nemohli volit nikoho jiného než kandidáty Národní fronty (vyjma roku 1946), tak na rozdíl od dnešní doby o demokratické volby nešlo.

5 0
možnosti
BG

Přesně. A Babiš se toho svého koryta nevzdá.

4 2
možnosti

Vy stě něrozumeli? Nikdy, nikdy něodstúpím! Poslouchajtě dobre, nikdy něodstúpím!

4 10
možnosti
LH

Kašpárci a jejich loutkovodiči z daleka, jinak nelze charakterizovat minářovu skvadru. Kritizovat lze kohokoli za cokoli, žádným problémem nevládneme absolutně, také Einsteinovu teorii můžeme shodit, že není kompatibilní s kvantovou, jen jde o to komu a čemu to slouží. A minářičtí nejenže neslouží vlastnímu národu, ale promyšleně a za cizí peníze mu naopak škodí. Že používají nekonstruktivní argumenty , na které slyší mnoho lidí, je výsledkem masivní mejnstrímovské masáže a akce se stávají už jen tragikomedií.

14 11
možnosti
BG

Myslíte Zemanovy loutkovodiče Nejedlého a Mynáře?

7 8
možnosti
JSS

Pane Nožičko, proč jste proti svobodomyslné demonstraci? Vy si píšete,taky co chcete a navíc podlízavě současné garnituře. Zkrátka hecíř jaksepatří a takové neberu vážně, jsou to tlachy...

9 9
možnosti
MK

Dodržování nařízení vlády je podlízaní? Jak demokratické....Jaromíre

5 2
možnosti
JL

Je samozřejmě dobře, že žijeme v demokratickém státě, k jehož výsadám patří i to, že zde může kdokoliv nahlas kritizovat vládu i další politické představitelé, a svolávat za tímto účelem demonstrace.

Zdroj: https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=752295

Myslím, že jste si tímto odpověděl sám. Ovšem co je pro jednoho přesvědčivé, pro druhého přesvědčivé být nemusí. Díky demokracii tuto možnost vyjádřit se, máme. Tak si toho važme a nezpochybňujme to.

12 0
možnosti
MK

Nikdo nezpochybňuje právo na demonstraci,jen její cíl a důvod.....

5 1
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 40,02
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik