Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I91v28o 91B90o45u74š63e

30. 5. 2020 23:20

Jakmile vidím, že zase nám EU přikazuje okurky, tak přestávám číst. Když je pitomost hned úvodem, tak to asi později bude ještě horší. Zdraví mám jen jedno.

3 1
možnosti

Celkem souhlas! Jen mi vrtá hlavou, čím Vás Trikolora uchvátila? :-)

1 0
možnosti

J95i38r33i 91V95r12a11b55e82c

30. 5. 2020 19:30

Ta nechytrá ženská ještě zřejmě neslyšela, že například s těmi rovnými okurky byla žádost potravinářů na EU. (Balení a transport)

4 1
možnosti
Foto

Pravdivé značené jistě zajistí členové Trikolory - samolepka ve třech barvách a nápis "Česká potravina".

Ale proč? U nás na Penáči je cedule, že 8 z deseti potravin pochází z Česka.

Pozn. narovnávač okurek a banánů je k dostání na e-shopu se žertovnými předměty.

Rv

5 4
možnosti

J85i15r38i 18B60o79r

30. 5. 2020 17:58

Jeden čas jsem se pohyboval v okolí výroby potravin.O zaručené kvalitě českých velkovýrobců silně pochybuji. Značení Český výrobek a hesla "co je České to je hezké" je k smíchu.Prostě něco kvalitní je a něco ne. Já si to musím najít a vyhodnotit sám.Platí to pro české i zahraniční potraviny.

9 1
možnosti

Já bych to zkrátil na nutné minimum. "Chceme skutečně české potraviny? Tak je kupujme!"

5 0
možnosti
Foto

Mně je šumafuk, zda je to vyrobené u nás, anebo někde jinde. Mě zajímá kvalita a to aby se nejednalo o potraviny, které jsou od Agrofertu. Těm se vyhýbám jako čert kříže. Za kvalitou potravin jezdím už 15 let do Německa, bez ohledu na ceny. U nás nakupuji jenom to nejnutnější. Nesmyslná panika kolem coronaviru ,nás donutila nakupovat vše u nás a už se těším, až budu moc jet do Německa.

2 2
možnosti
Foto

Pokud se pan Kindl zajímá o historii a čte jen knihy, které píšou pouze profesionální historici, tak stejně se dost hodně naběhá než se vyhne všem potravinám z Anofertu, protože TY jsou téměř všude. Třeba Billa má na dveřích napsáno /nebo měla?/ že 95 procent potravin pochází z ČR. To třeba znamená, že jogurty z českého mléka jsou vyrobené v Německu, v tancích jsou dovezené do ČR a zde smíchané s marmeládami z Tramtárie - a zabalené do českých kelímků á 150 gramů mají pravdivé nápisy - vyrobeno v EU.

3 0
možnosti

Já bych preferoval stejné dotace do zemědělské výroby ve všech EU zemích. A nebo žádné.

1 1
možnosti

Fajn. A už její domácí strana Trikolóra takový návrh zákona podala? Pokud ne, ať si autorka stěžuje v první řadě na své nečinné spolustraníky.

3 1
možnosti

V první řadě nechci Babišovy potraviny. A protože nemám čas neustále zkoumat, který výrobce Bobišovi patří a který ne, preferuji potraviny nečeské. Viditelné označení by moje nakupování dost zjednodušilo.

Rozhodně si nechci kupovat české potraviny jenom proto, že jsou české. Není k tomu důvod. Kolik lidí umřelo po polské posypové soli a kolik po českém pančovaném alkoholu?

8 1
možnosti

Jenomže: Kdo dodal českým likérkám metanol místo etanolu? Poláci! A bez avíza! :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4199x
Jsem soukromá podnikatelka a absolventka Filozofické fakulty Univerzity Palackého. O politiku se aktivně zajímám dlouhodobě proto, že jsem přesvědčená, že nikdo nikdy nebude hájit naše zájmy lépe, než my sami. Jsou mi blízké pravicové a konzervativní hodnoty. Stavět bychom měli na staletí ověřených principech, a ne se nechat vtáhnout do progresivních nesmyslů novodobých sociálních inženýrů.

Seznam rubrik