Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Čeho si cením, že se nenašel žádný vlastenec, který by nabídl něco, co by nazval sedátko Jana Žižky a inkasoval za to nějaké peníze. Vážení obdivovatelé Havla, běžte do háje s takovým pojetím demokracie i s pouštěním kytek po Labi. Je mi z Vás nevolno.

1 0
možnosti
Foto

Ale nabídli - lavičku s Josefem Škvoreckým:

https://www.kudyznudy.cz/aktivity/lavicka-josefa-skvoreckeho-v-nachode

Jan Žižka má ten památný dub u Chotěboře, viz níže.

V jednom penzionu u Slavkova mají apartmá a lůžko ing. Miloše Zemana, na kterém jednou při jakési cestě přespal. Nu a mě se poštěstilo na něm jednou také spočinout. Ten povznášející pocit neumím popsat.

Všechny předměty, které přišly do styku s někým slavným a významným, si kouzlo jeho osobnosti uchovávají.

Pouze jedinec naprosto necitlivý a hrubý to neumí ocenit. ;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Souhlasím s vámi, leč upozornění, že lavička nebo cokoli jiného nemá s osobou Václava Havla nic společného považuji za užitečné, neb z památky jeho osoby si udělala jeho manželka živnost, kterou licencuje a poplatky tvrdě vymáhá. Nevím, jestli její zatíženo také obyčejné posezení, ale i to může v brzku být. Takže člověk obyčejný by se měl mít před památkami Václava Havla na pozoru, protože jen přiblížení k nim může hypoteticky nemile zatížit jeho rozpočet

1 0
možnosti
Foto

A Hrubý Jeseník vám závidím, jsou to překrásné hory. To říkám jako Krušnohorec, který na ty své nedá dopustit:-).

1 0
možnosti

Je sice pravda, že vnášení povrchní politiky na nepatřičná místa není vhodné, nicméně kdyby nad každou lavičkou, která není "Lavička Václava Havla", byla cedulka "Toto není Lavička Václava Havla", stal by se ze mě asi krmič holubů. ;-)

2 0
možnosti

Takové hezké obrázky poničené slátaninama, hlavně se otřít o VH!!!

1 4
možnosti
Foto

I15v43a15n 22M71a90r17e38k

30. 5. 2020 19:37

Mezi lavičkou p.Havla a Vámi prezentovanou, je jeden obrovitý rozdíl. A to v ceně, za kterou byly pořízeny. R^ [>-]

1 0
možnosti
Foto

Vida, vtipné upozornění - "kéž lavičko, kéž bys promluvila... " R^

3 1
možnosti

Mohl to být fajn blog s krasnejma fotkama z ní. Ale rozumím, že bylo nutné dát do headlinu jméno Havla, a ne napis "Zemanovi a Babisovi nenalevame".

4 4
možnosti

Víte pane Valíčku, tam toho druhého nápisu prostě nemám fotku.

7 0
možnosti
Foto

Samozřejmě, že tohle nemůže být lavička Václava Havla. Lavička Václava Havla se nalézá v městském parku a přespává na ní bezdomovec... Jinak, chválím Vaše pochody nejkrásnějším naším pohořím. Na zmíněném vodopádu jsem ještě nebyla, ale ze Šindelné hory, kam chodím několikrát do roka, bych to neměla tak daleko. Dokonce blíže, přes ty kopce, než zde přítomný diskutér ze Šumperka. Zdá se, že je ve Vašem vodopádu více vody než na Vysokém vodopádu. Jo, je to s vodou poslední roky bída. Pro Vás karma.

2 1
možnosti

Díky, a k vododpádu Poniklého potoka se jistě podívejte. Jeho průtok je oproti Vysokému vodopádu několikanásobný, což je dáno především podstatně větší plochou povodí Poniklého potoka nad místem vodopádu, než má Studený potok nad Vysokým vodopádem.

1 0
možnosti
Foto

Někdo byl velkorysý. Srubové lavice s opěradlem stávají kolem dvou až tří tisíc korun za kus.

5 0
možnosti
  • Počet článků 230
  • Celková karma 33,65
  • Průměrná čtenost 2731x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik