Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma, komické je, že proti Babišovi je Kalousek čistý jako slovo Boží. O tom, že je také mnohem inteligentnější, není třeba hovořit.

P.S. Jsem zvědavá, kolik lidí mi jako protiargument připomene padáky;-D

9 5
možnosti
Foto

Paní Jandová,

co říkáte na tohle:

V roce 1997 Miroslav Kalousek podepsal kupní smlouvu s developerskou firmou EPF na areál kasáren u pražského náměstí Republiky. Z obchodu nakonec sešlo a následné odškodnění firmy stálo naše daňové poplatníky stovky miliónů korun.

Z funkce ministra financí Miroslav Kalousek hájil zadání více než stomiliardové veřejné zakázky na odstraňování ekologických zátěží jediné firmě.

Na jaře 2005 média poukázala na nejasné okolnosti, za kterých Kalousek s manželkou přišli ke svým nemovitostem. Luxusní byt v Praze na Veleslavíně prý koupil jeho švagr Lubomír Kašák, když předtím od své sestry, Kalouskovy manželky, dostal směnku na šest a půl milionu korun a následně byt Kalouskovým pronajal. Podle analytika BBC Daniela Kaisera tento případ „vykazuje všechny známky praní politikových peněz“. Podnikatel Kašák byl vyšetřován policií kvůli korupci na příbramské radnici a byl v září 2002 v Solenicích na Příbramsku zastřelen svým obchodním partnerem Zdeňkem Němcem, který poté spáchal sebevraždu. Nedlouho poté Kašákova vdova převedla byt na Kalouskovy. https://cs.wikipedia.org/wiki/Miroslav_Kalousek . Snad stačí, že majetek postřílených „podnikatelů“ skončil u Kalouska

6 1
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4686x
Svobodu milující motorkář, ajťák, manžel, otec a věčný rebel... Je sice fakt, že svobody se nenajíš, ale budou ti chutnat ústřice v zamřížované cele?

Seznam rubrik