Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

P98e39t61r 15M49u97n42z92a55r

30. 5. 2020 16:42

No je to další argument proti tomu, že by ženy v politice automaticky znamenaly lepší a slušnější politiku.

13 0
možnosti
VD

Přesné a pravdivé

0 0
možnosti
MN

M92i13l62a61n 42N58e79t38r71h

30. 5. 2020 13:39

Babiš a Zeman rozpoutali v lidech to nejhorší a zfanatizovaná Jermanová, Malá, Vildumetzová a spol. jsou osoby bez jakýchkoliv zábran, vymetaly různé politické strany, ale chytily se až u estébáka, který bere vše a jedinou podmínkou je 100 % oddanost vůdci.

32 0
možnosti
VH

Paní Jermanová není zfanatisovaná. Je prostě amorální.

1 0
možnosti
PK

Jak vidno, tak i pan Babiš ztrácí stále víc a více soudnost, když této paní vyslovuje podporu. Jak trefně poznamenal o něco níže pan Valiček, tak každý cirkusák potřebuje do svého angažmá dobře cvičenou opičku, ale problémem se stává, že i ta cvičená opička může zkazit celé představení, když se utrhne z řetězu... Co bude pan Babiš dělat, kdyby si ČSSD s KSČM uvědomily, že jednání paní hejtmanky poškozuje i je, a opustily koalici ve středních Čechách? Je totiž dost možné, že by to pak mohlo strhnout lavinu dalších rozpadů koalic na všemožných úrovních. Zatím jak ČSSD, tak i KSČM nemají koule na to, aby se pro něco takového rozhodly a drží se zuby nehty tohoto lizu.

22 0
možnosti
PK

Jo, abych nezapomněl, samozřejmě karma a děkuji za Váš příspěvek.

2 0
možnosti
Foto

karma... a to především za dokládání. A ted to zdánlivě divně propojím mimo tebe...

Timothy Snyder... doklady, fakta, Krvavé země..cokoliv od nej...doklady!!!ne pocitiy. Ne zdejší Lhotské a Nožičkovo a Čermákovo "dle mého"..."tedy dle mého" a zase "dle mého" ...ne! Odkazy a faktografie. Tohle je cesta a to je cesta a práce nás učitelů. Dokládat a chtít slyšet a opravovat a zase se poučit...tohle děti a lidi naučit. Ne tolik přehledy děl autorů,vyžadování životopisů-sice zajímavých, počet druhů splešťulí, ale učit je k dohledávání a chuti zjišťovat...Pátrat a doložit. A pravý strach a dehonestace studentů dneska, jak nic neznají? Tohle v "názorech" na ně není zdaleka jen proto, že by byli skutečně méně gramotní čtenářsky a v matematice... nene. To je právě proto, že (i pan zmíněný učitel) nesmírně dobře vědí, jak čtenářská gramotnost se přesunuje k čtení informací, kterou ta spílající generace starších velmi ráda nemá a nebo mít nechce... a ajaj.

27 2
možnosti
MV

Karma, Radko. Tohle je přesný. Dekuju.

9 0
možnosti

Ono stačí, že Babiš sice její poslední krok s trestním oznámením zkritizuje, ale vzápětí dodá, že i přes občasné úlety je to jinak "hodná holka", a jede se dál, močálem černým, kolem bílých skal.

30 0
možnosti
MV

Zadnej cirkusak nepustí z angažmá dobře cvicenou opicku.

11 0
možnosti
PV

Problém je v tom, že slušný člověk do politiky prostě nejde, protože co tam je za bahno je šílené .

Jak se říká že ryba smrdí od hlavy - tedy od hradu - tak podle toho to vypadá v celé zemi. Když se porozhlédnete po politické scéně tak ono opradu není koho volit :-P

Například - valorizaci důchodů dal do zákona Nečas, ale to nikdo neví - oni si myslí, že hodný taťka Babiš je tím dárcem .

Nyní nasbíral hodně bodů kolem korona krize a lidé viděli svého zachránce jak s dojetím vítal letadla s repirátory o půlnoci na letiši - jenže nikdo už neví, že sklady hmotného zabezpečení byly strategicky prázdné aby se mohly dovážet brutálně předražné respirátory prostřednictvím firem třeba s 18ti exekucemi !!

Jde o to že hejtmanku někdo volil a těmto lidem jsou všechny argumenty naprosto jedno - hlavně že je za ANO a i kdyby byla masový vrah tak své voliče má tímto jisté 8-o

30 0
možnosti
PK

Nevolil jsem ANO a tak vaše doporučení není pro mě a co se týče hejtmanky ta mj. své způsoby pobrala v ODS, takže by jste měla část svého sdělení směrovat i tímto směrem.

Jinak je to především selhání a chyby jedné osoby a takové najdete v každé partaji..

6 33
možnosti
Foto

No jistě, může za to ODS.;-D Ne ten, kdo tak profláklou osobu vzal do své sekty. :-/ Jinak vám nevěřím, že nejste volič ANO.

21 1
možnosti