Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Včera večer jsem si u sporáku vzpomněla, že babička dělávala takhle s vajíčkem kedlubnu. To jsem jako dítě taky milovala. Nevařila jsem to nejmíň 15 let, protože to rodině nechutná a tak mi to vypadlo z hlavy. Kedlubny stojí osminu toho, co květák :-)

0 0
možnosti
MV

tepla kedlubna - to pro me byl vzdycky vetsi trest nez zarach, nebo par facek

radsi si v tomhle pripade, Mileno, zaplatim

hezky cerven preju

0 0
možnosti
Foto

Pěkné čteníR^, ...jíst se musí a my z toho musíme vybruslit:-)

0 0
možnosti
MV

nebo vyuzit maminkovskych fint, Olco

fajnovej cerven preju a dekuju za cteni

0 0
možnosti
Foto

Ušetříme a koupíme si květák, heč a pak budeme dělat chutě celé ulici :))))

1 0
možnosti
Foto

Jenom, aby si Bohunko vaše rodina na ochranu toho květáku v ceně zlata nemusela pořídit zbroják a koupit brokovnici?? ;-)

2 0
možnosti
Foto

Teda, lákavá myšlenka. Tak jsem zašel na Zelný trh, a místní květák (z Modřic) za 45. Nové brambory taky za rozumnou cenu, už se těším!

2 0
možnosti
MV

Prostě krasnej den! Samé takové přeju a díky za čtení.

0 0
možnosti
Foto

Je fakt, že jako dítě jsem květákový mozeček s chlebem s máslem a hrnkem mlíka k večeři milovala. A inu ano, bylo to takové levné jídlo.

U nás byl teď květák ZA POUHÝCH 70 korun, ale zakryla bych ho ve svých stařeckých dlaních...takže jít do přírodního vepřového řízku v akci s jahodama od Vietnamce, dám i dva krajíce chleba. (Kdybyste to chtěli zkusit, tak bacha = jestli se vepřové nedá s něčím jíst, tak jsou to jahody.;-D)

1 0
možnosti
MV

Díky za varování před kombinaci vepre s jahodami a taky děkuju za čteni. A až vyzkoušíte něco zdánlivě nekombinovatelneho, a přitom funkčního, dejte vědět. Objevitele měli vždy můj respekt. Krásnou neděli přeju.

0 0
možnosti
Foto

Tak na tomhle květáku s vajíčkem jsem si rád pochutnal :-)

0 0
možnosti
MV

A co teprve, Filipe, kdyby byl ten květák smazenej... Ale to by šlo navíc o olej, mouku a strouhanku a mutr není Ročild. Krasnej víkend preju a díky za čtení

1 0
možnosti
Foto

Marku, podal jsi to s humorem, ale je to smutny. Hezkej vecer.

0 0
možnosti
MV

I smutný věci zvesela, Jene. Však to znáš. A pokud bude na menu v pivovaru v Písku dneska květák, jdu do něj. Moc se těším na setkání tam s vámi všemi.

1 0
možnosti
DS

Nádherný, Marku, taky jsem si málem naběhla, když jsme tu měli full house a manžel mi řekl, abych uvařila něco laciného, bezmasého, ať šetřím ;-D. Tobě i mamince karmaR^

1 0
možnosti
MV

No... vařit při full housu květák, to aby sis vzala hypotéku... Krasnej víkend, Daso a děkuji za čtení

0 0
možnosti
ZS

Marku, Vaše story se Zorinou nikdy nezklamou R^;-D

Hrachové pyré á la Valíček vyzkouším také. Zní to velmi, velmi lákavě.

0 0
možnosti
MV

Matky nikdy nezklamou Zdenko. A ať Vám smakuje!

0 0
možnosti
KL

Vaše maminka je úžasná bytost.. a Vy jste celý ona.. jen, prozradil byste recept na hrachovou kaši s mátou a parmezánem?

0 0
možnosti
MV

Vsichni jsme bytosti, Karlo. A ta kaše : mrazenej hrášek vysypat do kastrolu a nechat povolit. Pak opatrně prohrát a do horkyho vrazit lžíci másla. Rozmixovat do hladka nebo hrubě, podle chuti a pak už jen vmichat strouhanej parmezan, natrhany lístky máty. Solit není třeba. A pak jen na talíř a zakapnout trochou dobrýho oliv oleje. Je to fakt vynikající a krásně zelený. Uplnej opak hrachovy kaše z jídelny na základce... ;-O

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS