Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Další důkaz, že je Babiš modlou pouze pro své odpůrce.

Obracejí se k němu s nadějí, že je spasí, všechno za ně vyřeší, snad přesvědčí i toho nahoře, aby častěji sprchlo.....ruce vzpínají.... kňourají...... ba i vyhrožují...... a ono nic, spasitel Babiš jaksi neexistuje, nezmůže všechno, co by od něj očekávali (ačkoliv ho nevolili). Strašné ;-D

To Vám doma neřekli, když jste byl malý, že nadpřirozené bytosti neexistují?

2 2
možnosti
Foto

Škoda, že jste Moudrá jenom po jménu. O ničem takovém se v textu nepíše, nikdo nic takového nenaznačuje a dokonce si to ani nemyslím. Jen vaše dedukce a výplody fantasie ve snaze být vtipná a zajímavá... Nu, moc se vám to nepovedlo ... Vlastně vůbec 路‍♀️

3 3
možnosti
Foto

I13v84a85n 45M12a54r68e14k

29. 5. 2020 20:10

Nebylo by lepší, vydat kompletní zde seznam, za co všechno AB. může? Dnes jsem jel ze služebky domů vlakem. U Olomouce jsme chytili hodinovou sekyru. Možná by bylo dobré, "hodit" to též na Andreje? 8-o

7 2
možnosti
JT

J26i86r90i 40T80i24c91h24y

29. 5. 2020 17:44

Vyjadril jste dobre mnoho udaju o podstate sucha a udrzovani vlhkosti, jak jiz jini odbornici pred vami. Je to ale vse vina Babise?

2 0
možnosti
PK

Včera u nás přejeli kočku a jsem si jistý že v tom má AB taky prsty...

12 6
možnosti

Jak Andrej Babiš bojuje proti suchu? Zatím pět let jenom něco slibuje a vymlouvá se, proč to ještě není.

10 2
možnosti
ZD

Kdyby nebyl Babiš musel byste si ho vymyslet. V Postřižinách byla jedna rada na podobně potrefené. Něco s vlažnou vodou a omýváním.

Místo psaní podobných blábolů něco udělejte, aby se to zvrátilo. Možností přístupu ke státním orgánům máte dost z několika úhlů. Když nic neuděláte pronadáváte celý život.

12 8
možnosti

Pokud ty státní orgány postupně ovládne Agrofert, už toho moc nezmůže.

7 1
možnosti
VB

Nějak nechápu, co s tím má Babiš. Asi že není Bůh, aby věděl o každém správním řízení. Možná se měl blog zaměřit spíše na hejtmanku a kraj.

5 5
možnosti
Foto

Takže vysušování mokřadů pro Agrofert v první části článku se ho taky nijak netýká? ANO chce řešit sucho. Staví se do role bojovníka proti suchu. Proto jsou zmiňovány oba příklady...

10 0
možnosti
PN

P68e37t55r 62N64e52d75v69ě86d

29. 5. 2020 12:23

Tak on ten Babiš má plný bazén..... To je hnus, že má postaveno tam, kde vypouštění bazénů neomezuje vyhláška. V Praze si dělají z ulic rybníky a říčky, tak to si ten bazén na zahradě taky napustím. Jen mi je divné, proč se proti té stavbě staví ve svém vyjádření Babišův ministr. Měla by vláda kecat do samosprávy měst? Když se to nebude týkat Prahy, tak zřejmě ano. Nebo jak je to?

2 2
možnosti
Foto

A víte, že ten bazén je to poslední, o co mi poslední trhá, nebo spíš netrhá žíly. Že podstata článku tkví v něčem úplně jiném?

7 0
možnosti
Foto

Mokrý hadr na hlavu a čichat k levandulovému oleji.

10 7
možnosti
Foto

Napsal stařec, kterému už je asi jedno, jak to tady bude vypadat za dalších padesát let a v čem budou žít generace příští. Jak říkám, nám vše, zlikvidovat co jde a po nás potopa ...

10 0
možnosti
LH

Město to prodalo a může za to Babiš;-D;-D

8 2
možnosti
Foto

Město to prodalo kraji, který vede Jermanová (ANO). Likvidovat to chce kraj (ANO), né město.

13 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/