Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Protože, jak jsem napsal pod blog v aktualizaci, byla nabídka té nechutnosti z e-shopu odstraněna, nabízím pro konkretizaci představy toto:

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/nase-vojsko-kalendar-emerich-drtina-hamacek_2005261133_pj

0 0
možnosti
PK

Zkuste prosím někdy po basketbalu něco napsat, bo jsem si na vašem blogu doslova pochutnal. R^

0 0
možnosti
Foto

Děkuji. Hodně času mi kromě tréninků a zápasů vezmou i články, které píši o utkáních, turnajích a dalších akcích týmů, které trénuji. Možná, když si dáte trošku práce, nejdete web klubu, kde působím. Možná i zde najdete, nejen mezi řádky, nějaké ty třešničky.

0 0
možnosti
Foto

I53v32a64n 25M68a59r61e57k

28. 5. 2020 21:26

Pane Svojane, Karma R^ [>-]

0 0
možnosti
LJ

Lidi zapomínali vždycky. Napoleon byl posedlý válčením stejně jako Hiltler a v nesmyslných bitvách hynuli vojáci po tisících. To se zapomnělo a točí se o něm filmy, v nichž vůbec není ukazovan jako zloduch.

0 0
možnosti
JM

Ale přece jen likvidaci celých národů, jako třeba dělal Hitler či Stalin, - tak hluboko Napoleon neklesl. K dobrému mu lze přičíst i vydání zákoníku. A jako voják nebyl diletant jako dva výše uvedení.

1 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1840x
Jsem z největšího moravského města v Čechách. Kdysi jsem vystudoval VŠ v Liberci a v textilní branži se pohyboval i na vysokých manažerských postech, kromě ČR také například v Alžírsku a Číně. Po roce 2000 jsem se věnoval krizovému manažerství. Na stará kolena jsem vystudoval Trenérskou školu FTVS Univerzity Karlovy a mohu se tedy v posledních letech, s ohledem na finanční nezávislost, věnovat profesionální trenérské a manažerské práci v basketbalu, mé životní lásce.