Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Je článek o nemorálním člověku nebo politikaření. To přeci není o ANO ale o selhání jednotlivce.

V první části máte pravdu, druhá je zbytečná. Ale v komentářích to má zaručenou odezvu, tak asi proto.

0 5
možnosti
KT

Pane Hodku! Ten článek je i o skutečné tváři hnutí ANO. Zeptal jsem se pana Babiše, co té aféře říká a jestli neuvažuje o tom, že z počínání hejtmanky vyvodí nějaké důsledky a že se k celé té aféře konkrétněji vyjádří. Dostalo se mi nesrozumitelné odpovědi. "Když my máme v ANO demokracii".

Vykládám si to tak, že prohnilí papaláši si podle pana Babiše mohou dovolit cokoliv - a co má jako být?

2 0
možnosti
VB

V95í72t 78B28e61n47e49š

1. 6. 2020 18:41

Na jednu stranu je tahle ženská téměř krystalická esence hlouposti, na druhou se jí ovšem musí přiznat, že i přes tento výrazný hendikep se vyškrábala po Babišově hřbetě až neskutečně vysoko. Co s tím? Bohužel asi nic, když to třiceti procentům voličů nevadí.:-/

13 0
možnosti

R^

Z jedné strany je jasné, že Hrad i ANO se chovají arogantně a paplášsky. Na druhé straně dle posledních průzkumů ANO dostává 40% voličských hlasů. Jsou Češi skutečně jen lokajský národ? Ve lži a nenávisti nemáme budoucnost!

:-)

6 0
možnosti
VH

Možná nejsme tak lokajští. Jen prostě 40 % občanů nemíní přemýšlet. Pak jim ovšem nezbývá nic jiného, než sednout na lep propagandy - "oběd zdarma". Jedno zda vládní, banky či obchodu. Prostě hlavně nemyslet.

5 1
možnosti
ŠS

Šla by paní hejtmanka pracovat do něčeho tak nakažlivého jako je covid 19 bez ochranných prostředků. Hnojařka která je naprosto mimo realitu a poučuje člověka co má vystudovaný práva.

14 0
možnosti

Jaroslava Pokorná Jermanová se navíc vytahovala na Witovskou, že nerozumí právu! :-)

2 0
možnosti
JK

J93o34s48e16f 85K59l29a43t

29. 5. 2020 22:38

Tahle sorta lidí morálku nezná

10 0
možnosti

Proč volíme nenávistné lháře bez morálky? :-)

2 0
možnosti
PA

P60e45t34r 55A98g22u63l38á10r

29. 5. 2020 19:42

Ta si dělá tolik nepřátel, že se jí to docela jistě a docela brzy vrátí.Sice podržela Babiše a tak on teď drží ji, ale to nebude trvat věčně. Jakmile bude mít možnost, hodí ji Babiš přes palubu.

12 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

19 0
možnosti
MB

Existuje nějaký pracovní řád, kde je popsáno, koho a jakým způsobem lze informovat. A ten byl údajně porušen, tzn. zřejmě nepřipouští formu "otevřeného dopisu".

Na trestní oznámení to asi není a mělo by se to mělo řešit interně. Ale zřejmě šlo o "otevřenou odpověď" na "otevřený dopis" ..tj. o snahu oslovit veřejnost.

Celé je to jen politikum ..nikdo ani nečeká, že by se tím policie zabývala.

Nicméně mě překvapují (vlastně moc nepřekvapuje) ty silné výrazy o udavačství, pomstě, zastrašování, dnu morálnosti ...když u nás se to trestními oznámení na kdekoho jen hemží ..za pomluvy, za podněcování k nenávisti, za vlastizradu..atd, atd.. Takže by člověk řekl, že to patří k běžnému koloritu..

0 25
možnosti
Foto

Rv Fuj! To je ale farizejství Rv

15 0
možnosti
PV

P62e65t13r 38V39e61p56r97e93k

29. 5. 2020 13:05

Jak je někdo hasič nebo záchranář, tak je automatický obrovský nedotknutelný hrdina a ten si může říkat co chce....:-P

0 28
možnosti
VO

tak napsat otevřený dopis, že na konkrétní záchrance to není tak, jak paní hejtmanka vytrubovala... to se může, ne?

21 0
možnosti
Foto

Babiš se už vyjádřil, že podání trestního oznámení hejtmankou nebylo na místě. Prý se to mělo řešit komunikací a domluvou. No, asi jí už domluvili. Zaměstnavatel prý oné zdravotní sestře vytkl porušení pracovní kázně a ona už od záchranářů odešla. Ale jinak se Babiš Jermanové zastal. Prý odvádí dobrou práci, ale občas si to pokazí nějakými úlety.

1 1
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/