Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Není čemu se divit. Amorálnost paní Jermanové byla zřejmá již za jejího fungování ve vedení parlamentu. (parafrázuji: "Diskuzi jsme přerušili. Zákon, který nám to nedovoluje je špatný, tak ho nemůžeme respektovat." /OVM/. Že to později ÚS prohlásí za nezákonné je jedno, účelu bylo dosaženo.)

Bez snahy dehonestaci: Vedoucím (či spíše viditelným) politikem ANO může být jen člověk dostatečně amorální. Buď s tendencí být 'alfa' - a pak je odsunut na krajskou či nižší úroveň, nebo dostatečně servilní - a pak roste, pokud se to hodí. Když se nehodí, ani 'alfa' Faltýnek nenaroste do nebe.

Ale za správnou reklamu - nevolte je, že.

23 0
možnosti
MN

Stále jsem nepochopil, jak mohly v době koronavirové všechny možné soukromé, tedy nestátní, subjekty křičet a natahovat ruce a vyčítat státu, ať jekokoliv jeho instituci, že nemají a chtějí roušky a jiné ochranné pomůcky.

Pro běh svých provozů si měli sami dávno dostatečnou zásobu roušek zajistit, případně je pořídt.

Je zajímavé jak zvyky minulých let přežívají.

5 35
možnosti
Foto

1) Nevím, o jakých nestátních subjektech mluvíte

2) Byl to ministr zdravotnictví, kdo klidnil společnost, že není důvod ke strachu a panice, vše je pod kontrolou a všeho bude dostatek, aby o ani ne dva měsíce později kritizoval, že se nikdo nepřipravil ...

26 1
možnosti
TT

Ale předvedla skvělé jednání požadované voličskou základnou ANO. Úplně nejlepší a charakteristické u toho byl televizní rozhovor, kde absolventaka zemědělky Jermanové sděluje absolventce práv Witovské:"Kdybyste byla zběhlá v právnických věcech..."

Tak to ma byt!!

38 0
možnosti
EP

To že má Witovská právnické vzdělání neznamená že je v něm zběhlá!

1 13
možnosti
JK

V době všeobecné prosperity Andyho mikromanagement od jednoho "Čau lidi" k druhému fungoval, Prchalovu týmu stačilo zachytit momentální náladu a ostatní se vezlo samospádem.

V krizi tento koncept absolutně selhal a vývoj byl jasný od "já jsem krizový štáb", přes "místo Hamáčka, jmenuju Prymulu", až po "tady to máš Hamačku" poraď si s tím průšvihem. Pak absolutně vycouval a jako oběť předstrčil "Ádíka", kterého bude možné v budoucnu prohlásit za nesvéprávného, důkaz je ona památná tiskovka.

Jermanová se nepoučila, nadále setrvává ve svém stylu "Putin", který znamená asi toto: "Pravda je jen jedna, ta kterou řeknu já, jasné! Á, támhle vzadu někdo nesouhlasí, chopte se ho páni policajti, do kobky s ním."

Krize ukazuje, že pryč jsou ty doby, kdy politici pouze "odkláněli" peníze. Systém fungování zvaný "Hrablo" odhalily plně nákupy zdravotnických potřeb a to nejen nákupy státu.

Při tomhle systému řízení státu jako firmy, jsem měl chvíli pocit, že Andy se připravuje na to, poslat tuhle firmu do "kopru". Zmatená nařízení stíhala jedno druhé, do popředí byl nasazen bílý kůň a ředitel se vytratil. A víte kdo to zachránil, lidi, ti co šili roušky pro ty co stáli v první linii a čekali marně na Babiše (Jermanovou), až jim něco osobně přivezou. Podáním trestního oznámení Jermanová sděluje: "Lidi, nasazení vlastního života je úplný prdlajs proti tomu co tady dělám JÁ, JÁ, jenom JÁ" a její manžel.

35 0
možnosti
MV

jakej pan, takovej kram

20 0
možnosti
Foto

Všem našim politikům, kteří se o nás běžné občany tak hezky a obětavě starali a žádné roušky i když bylo povinné cokoliv na obličeji přes nos a ústa nosit - nám nedali, bych udělil od 1. června 2020 odměnu - místo nynějších ministerských a poslaneckých platů přes 100 tisíc a jen o něco méně hejtmanům - na dalších 5 let maximálně jednu minimální mzdu, ať si to také hezky zkusí, jak se za to žije. ;-([>-]

4 0
možnosti
JK

A jak vás zasáhlo, že Hrad dostal pár melounů přidáno, hlavně na odměny.

12 0
možnosti
MB

Všechno je to o fázích. Jsme svědky modelu vývoje Hnutí ANO. Původní naděje středopravicového subjektu - Z puberty přešlo do dospělosti. Vidím samoúčelný, populistický spolek, pro ochranu investic oligarchy. Vidím realizaci fotomontáže předvolebních plakátů, lidí, vedle AB. Výtah k moci a vlivu. Ti lidé postupně zmizeli - Další setrvali, noví se ochotně objevují - V. Jandák. Hnutí "Zdospělovatělo - se vším všudy". Opět se krade, hrubne a zneužívá. Čile se žvaní, oslovují se úspěchy, které reálně neexistují. ČR se nikam neposouvá, reformy, hmatatelné výsledky - (Instrastruktura, nadčasové investice) - Se nekonají. Svým způsobem úžasné, že publikum nadšeně tleská, kdy na modním molu jsou předváděny - "Císařovy nové šaty". Zajímavý moment, racio přechází do nové fáze - Jakýsi duchovní spolek věřících. Hnutí, vítej na smetišti naší politiky - Již jsi dospělo ! Ten zmiňovaný Jandák je zcela vhodnou postavičkou , symbolizující celou podstatu ... :-)

32 0
možnosti
Foto

Trochu drsné, ale platí na hrubý pytel, hrubá záplata.R^

26 0
možnosti
ZH

Nemohu s vámi zcela souhlasit. Jermanová je jen odleskem Babiše, který je tím skutečným totálním morálním dnem. Protože soustavně lže, lhal i po dobu krize, zejména na jejím začátku. Navíc nejméně dvakrát křivě přísahal na zdraví svých dětí, což z mého pohledu může udělat jen ten nejhorší zvrácenec bez jakékoliv morálky.

47 1
možnosti
LD

Jermanova je mnohem horší, než Babiš. Ten by na zachranarku trestní oznámení nepodal, jelikož ví, že by mu to ubralo politické body. Jermanova dopadne jako Krnacova, jak píši níže.

10 0
možnosti
OT

R^R^R^ Odporná ženská, kterou proslavily i její předchozí aféry.

44 0
možnosti
LD

Přesně. Bývalá odeesacka. Dopadne jako Krnacova a Andrej ji hodí přes palubu.

4 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 14,81
  • Průměrná čtenost 2211x
Byly časy, kdy jsem se zde pozastavoval a rozčiloval nad věcmi společenskými a politickými. Během Covidu však nastal v mém životě zlom a já absolutně propadnul trekingu a cestování a z dosavadního koníčku a snů se stala neprostá posedlost. Z mladého politicky aktivního člověka se tak stal naprostý Tulák, který od té doby každého jara a podzimu vyráží na cesty napříč Evropou a také během léta tráveného v Tyrolsku, které se mu stalo domovem, podniká jedno dobrodružství za druhým.

O těchto svých dlouhých cestách nejrůznějšími kouty Evropy už delší dobu píši formou deníku dost detailní blog Deník Tuláka, kde své cesty rozebírám den po dni, píši o svých pocitech a zážitcích, zmiňuji tipy na cestu a především články zásobuji hromadami snímků z mých toulek horami a přírodou.

Vzhledem k tomu, kolik času trávím v tyrolských alpách, rozhodl jsem se v celkem nedávné době začít pracovat také na stránkách Toulky po Tyrolsku, které mají být takovým přechodem mezi průvodcem po Tyrolsku a zároveň mým tyrolským deníkem. 

Tady na Idnes se k vám vracím, protože se chci pokusit vytovřit nový formát článků, než jsem tvořil doposud a formou krátkých článků představit nejrůznější místa a treky i zdejším čtenářům a naopak tak poněkud rozšířit jak obzory vaše, tak i okruh mých čtenářů a sledovatelů.

Instagram: https://www.instagram.com/wanderer__dave/

Detailní zápisky z cest: https://www.denik-tulaka.cz/

Toulky po Tyrolsku: https://www.toulky-po-tyrolsku.cz/