Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

A je tu ON, EXPERT, který dnes s jistotou neohroženého mávače fanglí odporu ví, co se mělo udělat před několika měsíci, snaha o trefení se do současné nálady obyvatelstva je zjevná. Cíl je jasný, mnoho lidí se nyní dostane do ekonomických potíží, je třeba podchytit jejich vztek, stát se jejich hlásnou troubou a posbírat hlasy.

Pokud vím Češi halu Sáblíkové neslibují, tu jí sliboval Zeman a několikrát Babiš, vždycky před volbami a má to i ve svém "Pohádkovém plánu investic", jehož druhý název je "Hokejovou halu do každé vesnice". No a v tomto kontextu je jasné, že prezidentem může být jen ten, co vesnicím a hokejovým halám rozumí. Takže, může za to zase Babiš, což je pořád méně absurdní, než když prohlásí, že zachraňuje mrtvé.

0 0
možnosti
PC

Naprostý souhlas. A poslední odstavec zarámovat!

Karma R^R^R^

3 0
možnosti
JR

J31a41n 38R66á84ž

28. 5. 2020 15:11

Navrhovat Prymulu, jako prezidentského kandidáta, je akt zoufalství, který ukazuje na naprostou vyprázdněnost české politiky od skutečných osobností. Jakmile se totiž ukáže někdo, kdo osobnost s autoritou byť jen přibližně připomíná, hned se o něm uvažuje jako o adeptu na "hradního pána" To samé platí na uvažovanou kandidaturu gen. Pavla.

Jen čekám, koho za kandidáta těsně před volbami vytáhne jako králíka z klobouku pražská umělecko mediální galerka. Bude to opět poněkud trapná figurka jako byl Drahoš?

No nechme se překvapit, ale osobně neočekávám, že by to byl seznam všeobecně respektovaných osobností, jak by se dalo u kandidátů na prezidentskou funkci očekávat.

2 0
možnosti
VF

A jak je to v jiných státech, tam nejsou žádná opatření? Tam lidé s koronavirem nezemřeli? Jste vzdělaný člověk, ale patent na rozum nemáte. Kritizovat je snadnější, než konat.

0 0
možnosti
PK

Tímto povídáním ze mne fandu (natož člena) Trikolory neuděláte. Myslím, že ani z většiny čtenářů. Možná se přidá ten principál (jak ho nazval hradní pán). Je to určitě daleko složitější - nové, neprozkoumané, bez léčiv, reakce jiných států podobná atd.

Vaše uvažování mi připadá jako naše svazácké před 60 lety - Vyhrnem si rukávy ...

2 0
možnosti

"Prezidentem chceme Prymulu. Proč?" A tohle jste zjistil kde? Na Hradě?;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1961x
Absolvent Vysoké školy ekonomické, manažer se zkušenostmi v českých i nadnárodních firmách, od roku 2012 podnikatel v ICT a ekonomickém poradenství. 

Seznam rubrik