Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Islám je hlavně soubor zákonů. Zákony jsou závazné pro miliony lidí. Svým postojem k jinověrcům se nějak netají, káže se naprosto běžně i v ČR. Invazivní jistě není, proto také stovky tisíc Švédů a Němců a Pařížanů prostě utekli...... židovské děti jsou atakovány i ve škole atp...(viz např. Finsko) Islám je, dle tvrzení samotných muslimů na mírových konferencích, jen jeden. Ve 13 zemích např. platí trest smrti pro homosexuály. Včetně států původu uprchlíků. Největší zlo je však nějaká paní Maříková:-).

0 0
možnosti
Foto

Jinak v zájmu práva na svobodu projevu jsem rád, že Sněmovna Káju Maříkovou nevydala. Z této skutečnosti by se měl radovat každý jedinec, který alespoň trochu mluví.

0 0
možnosti
JK

R^ A jen tak jsem nahlédl do diskuse a nestačím se divit, o čem tam mnozí lidé píší a co vám podsouvají. Téma článku snad je, že Maříková nazvala migranty invazivním živočišným druhem, což je vyjádření krajně stupidní.

0 2
možnosti
Foto

Vy se nehlásíte k živočišnému druhu Homo sapiens sapiens?

0 0
možnosti
Foto

Jiří, skvěle napsáno, podepisuji každé Vaše slovo.

Hluboká úcta a respekt Vám.

1 1
možnosti
Foto

Děkuji Vám, Tomáši, jsem poctěn takovýmto komentářem.

1 0
možnosti
JR

J73a61n 33R95á25ž

28. 5. 2020 18:38

Vztahovat pojem "rasa" na migranty a tedy nazývat jejich odpůrce rasisty, se mi jeví velmi nepatřičně.

Označovat příslušníky velkých skupin migrujících lidí, spojených jen shodnými sociálně ekonomickými znaky rasou, nemá v ničem oporu. A tak i ty, kdo jsou proti tomu, aby do Evropy proudily nelegálně ve velkém počtu skupiny migrantů, které spojuje v převážné většině jen touha vylepšit si svůj sociálně ekonomický standard nazývat rasisty, je naprostým nesmyslem.

10 0
možnosti
JS

Když Evropský parlament pozval na svou půdu usvědčenou palestinskou teroristku Leilu Khaledovou, aby tam řečnila o lidských právech, tak se nikdo z lidí jako jste Vy nepozastavoval nad tím, že má ruce od lidské krve. Brekot nad palestinskými problémy a zavádění sankcí proti Izraeli jsou totiž ve vrcholné evropské politice takzvaně "trendy" a "kúl". Vy jste přesně jejich člověk, přesně takové pokorné a progresivně multikulturní obyvatele potřebují. A úplně nejvíc se těmto politikům líbí, když lidé jako Vy považují svůj loajální názor za rebelský, nebo dokonce revoluční.

Jakmile někdo poukáže na skutečnost, že s muslimskými migranty jsou problémy, stává se problematickým občanem. V západní Evropě kritizují islám a migraci z muslimských zemí už jen lidé, kteří se nebojí žít pod tlakem a hrozbami.

Není divu, že Židé znovu opouštějí Evropu. Když Skotové protestovali proti Brexitu, mávali při tom vlajkami EU a vlajkami Palestiny. Francouzský prezident Macron měl letos dojemný projev k výročí holocaustu, ale jak doopravdy uvažuje – to ukázal při svém skandálním chování na návštěvě v jednom z jeruzalémských kostelů. Vypadalo to, že na poslední chvíli schoval cedulku "Židům a psům vstup zakázán". Tohle je zárodek opravdových a kolosálních problémů, které Evropu čekají, a to právě kvůli lidem, jako jste Vy.

11 2
možnosti
Foto

A ti izraelští vojáci, kteří stříleli ostrými přes hraniční čáru do demonstrujících, tak ti nemají ruce od krve. Lidský život je hoden ochrany i před narozením. A pak se nelze divit Skotům, kteří podobně jako Palestinci usilují o nezávislost, že mávají palestinskými vlaječkami. A pokud vím, tak Khaledová trest odbyla, takže to není důvod se s ní nebavit.

0 6
možnosti
Foto

A lidé obecně jsou invazním druhem, rozšířili se velmi rychle a zdařile po celé zeměplaccem takže nevím, jak se nad tímto označením může pohoršovat.

1 0
možnosti
Foto

Pokud jsou lidé obecně invazním druhem, proč se tolik lidí včetně vás pohoršuje nad nějakou migrací, když by to mělo být naprosto přirozené lidské počínání

0 0
možnosti
JS

Na rozdíl od Vás a mnoha jiných, se domnívám, že rozhodování o tom, která strana je demokratická a která svou existencí demokracii ohrožuje, je oprávněný soud. Výlučně soud.

3 0
možnosti
PD

P66e29t66r 36D40r77a79p26a82l

28. 5. 2020 14:46

mohou ženy vlastnit bankovní účet, mohou se bez dozoru muže z rodiny pohybovat po ulici, mohou se bavit s cizími muži, mohou si vybrat životního partnera, nenesou odpovědnost za své znásilnění..pokud na tyto otázky odpovíte ANO, pak asi uznáte že migranti s jistým světonázorem nejsou kompaktibilní s evropským vnímáním lidských práv. budeme po nich tedy to evropské právo vyžadovat, nebo v rámci náboženské svobody jim to budeme tolerovat? Budou mít svůj stát ve státe?

13 0
možnosti
SB

Dal jsem vám kladný bod a navíc dodávám, že třeba mi někdy leze krkem ta mánie neustále zmiňovat různé sexuální menšiny. Pro mne jsou to občané jako každý jiný, nic bych proti nim neměl, ale někdy už skutečně člověka naštve, jak moc je těmto věcem dávána pozornost ve sdělovacích prostředcích.

Avšak ještě více mi vadí do, že jedno z nejpočetnějšíéch náboženství světa jde do naprosto opačného extrému a jde do něj tvrdě. Homosexuál pro ně není plnohodnotný člověk a někdy dokonce žádají jeho smrt. Tak to tedy mi silně vadí. Už proto, že například Petra Iljiče Čajkovského mám jako skladatele nesmírně rád.

0 0
možnosti
Foto

J40a98n 90H72o34r49n38í76k

28. 5. 2020 14:10

Zdravím, velice přesně vystížena podstata popisovaného problému. Za mě souhlas.

R^

1 6
možnosti
Foto

Také zdravím a děkuji. Myslím, že onu podstatu není vůbec těžké odhalit, problém je pouze v ochotě mnohých to učinit.

0 0
možnosti