Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J41o40s70e40f 55B35á38r59t94a

29. 5. 2020 10:06

Ono je to těžké, když v rádiu slyšíte hlavně hudební smog. Kdysi, když měl Semafor hit, tak se hrál v rádiu. Dneska žádný hit neznám. Mám nevlastního vnuka 2,5 let a naučil jsem ho říkanku: Šel starý kolem fary měl fusy, zpíval si písničku jakusi....A mele to pořád dokola.

0 0
možnosti

Píšete: "Proto Vás vyzývám, abyste dětem opakovali a pouštěli takovou hudbu a poskytli takové doteky kultury, jež chcete, aby se přechovala přes toto náročné období." Jenže v tom je právě ten problém - každý člověk má jiný hudební vkus, jiný názor, co má přežít a co ne. Moje vnučky (i ty předškolního věku) znají třeba písničky 60. let (Suchý, Matuška,...), což považuji za důležité třeba já. Někdo ale považuje za písně, co mají přežít, světoznámé rockové kapely - která zase já nesnáším a dětem je rozhodně pouštět nebudu.

Ovšem jiní rodiče/prarodiče (a nejde o žádné hlupáky) jim pouštějí písně svého mládí, na které mají hezké vpzomínky - což může být třeba David.Takže ta výzva sice zní hezky, ale není jaksi k ničemu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 561
  • Celková karma 11,54
  • Průměrná čtenost 386x
Bloggerka, spisovatelka, autorka knihy Opravdickej mafián 2019, eseje: Jsem jedním z tónů všech písní Tvých. Jsem žena  tvůrčí a optimistická, jinak ještě pedagog, hudebník a rodič se smyslem pro humor... "Hudba je nejkrásnější jazyk" Jan Werich

"Jsem, kdo jsem... "https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Chtěla bych zde podpořit všeobecné vnímání života kol kolem a inspirovat svými nápady... Jak se zdá, tepe to tu celkem slušně!

http://www.ditka-pete.webnode.cz

https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Seznam rubrik

Oblíbené články