Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobrá volba.

Protože dnes rozhodně nemáme velmi sympatické,poučené moderátory.A už vůbec ne osobnosti-jak jsem se dočetl níže.

0 0
možnosti

Jednomu věřím na 100%.

Hana Lipovská se do Rady ČT nedostala přes postel.

0 0
možnosti
Foto

Mazal zase zafungoval.

1 0
možnosti

A "odvážlivec", který má v diskusích pod svými blogy zamknuto na tři západy, opět statečně vylezl z nory. :-)

4 0
možnosti

pokud byste mel vubec nekdy sanci se dostat do spolecnosti, ve ktere se o zurnalistice diskutuje mezi opravdovymi novinari, dostalo by se Vam opravdu odborneho posouzeni aktivit "novinare" pana Veseleho.

k paní Lipovske se radeji ani vyjadrovat nebudu

2 1
možnosti

Jistě. To jsou ti lepší lidé z lepší společnosti, kteří mají patent na posuzování kvalit jiných.

9 0
možnosti

Nově zvolené osobnosti do Rady nemohou vydýchat ti, kteří považují veřejnoprávní televizi za instituci povinnou šířit jednostrannou propagandu, a zrovna tu jejich. Není v tom nic víc, nic míň, nejironičtější na tom všem je, že všichni tito lidé neustále křičí o demokracii, přitom jakékoli jiné názory a pohledy na svět vyčleňují z okruhu přijatelných. Připomínají mi komunisty, jejichž předáci měli také vždy plná ústa "lidu", ale byl to právě lid, který dusili totalitou.

9 1
možnosti
Foto

A co na to Zdíša?

0 0
možnosti

Pane Nožičko, už se těšíte, až zakleknou na reportéry z ČT, že ano? Nebudete pak muset poslouchat, co se děje špatného na hradě a budete moci v klidu tvrdit, jak jste udělal dobře, když jste hodil ve volbách hlas Zemanovi. :-)

6 9
možnosti
Foto

Až zakleknou, tak nám dejte laskavě vědět abychom si všimli všichni;-D.

3 0
možnosti
Foto

Tohle je už vládní syndrom. Kdyby nebyl Kalousek, nebylo by vlastně nic. Z ČT bude parádní vládní vlnka a pan učitel z toho má Vánoce. Nedivím se. Moudrý pan prezident řekl, že se musíme uskrovnit všichni, ale nejvyšší vládní už spřádá plány jak přidat státním zaměstnancům, tak to by nebylo aby si pan učitel spokojeně nepobrukoval.

A až ty platy neporostou o slíbených 15, 20, nebo 6%?, nevím, ale jen o 3% tak nám pan učitel zase vyplodí rozhořčený a úderný blog, že za to může Kalousek!

11 18
možnosti

Že Vám ti učitelé a růst jejich platů tolik leží v žaludku - nevím, jestli by ve Vašem případě nebylo lepší starat se spíše o rozvoj cestovního ruchu...

Ale pokud Vás tohle téma skutečně tolik trápí, tak o něm samozřejmě můžete napsat v příštím otevřeném dopise předsedovi vlády. ;-)

12 3
možnosti

To je jistě demokratická volba, když byla vytvořena většina s použitím nedemokratických stran. Přesně na tomhle demokracie končí. Jednou se ještě hlasuje demokraticky, pak už to není potřeba. Ale předpokládám, že vy, jak už je vaším zvykem, třeba bolševiky považujete za demokratickou stranu. V podobném hlasování ostatně kdysi vyhrál i Gottwald...

6 21
možnosti

Ve volbě do Rady ČT hlasovali poslanci, kteří byli do Sněmovny demokraticky zvoleni na základě parlamentních voleb v roce 2017. Takže asi tak.

P. S. Dnešní volba byla tajná.

14 0
možnosti

Andrej Babiš dvakrát zvítězil ve volbách s jediným bodem volebního programu. Miloš Zeman bystře systém pochopil, využil mediálních služeb, které nemají s Andrejem Babišem nic společného a vyrazil do své druhé volby se stejným a jediným bodem.

Může být.

Ale dodnes jsem nepochopil a asi nikdy nepochopím, proč by měl běžný občan (kdokoliv) jásat nad plněním volebního bodu anti antiBabiš a anti antiZeman. Nemohli by jejich voliči od nich chtít i víc, než jen negaci opozice?

I když je nutno AB i MZ přiznat, že svým voličům nic jiného neslibovali.

P.S.: když píšete, že Hana Lipovská údajně v jednom rozhovoru zpochybnila význam veřejnoprávních médií, dalo by se dnes napsat taky, že "údajně" skupina 19 senátorů vyzvala v únoru ČBÚ, aby její kandidaturu stáhla?

Ta "údajnost" je tam stejná, jediný rozdíl je v tom, že pan Hilšer si za svými slovy stojí a paní Lipovskou nepříjemně překvapilo, že si jejiho selfproma pro fanouška Institutu Václava Klause na parlamentních listech někdo všiml.

Anebo se to dá pochopit taky tak, že paní Lipovská říkala, že parlamentní listy zkreslují a vytrhávají slova z kontextu rozhovoru a takto je na ně nutno nahlížet (když už je členem Rady ČT, měla by být zásadovým člověkem).

0 0
možnosti

Když mohl kardinál Duka nechat ministrovat Ovčáčka, tak ho asi nějaká petice ze Senátu neobměkčí. Může ho těšit, že kdysi ho komunisté poslali do vězení a teď mu zvolili Lipovskou. To jsou paradoxy...

1 4
možnosti
  • Počet článků 1582
  • Celková karma 39,87
  • Průměrná čtenost 3242x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik