Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A69l87e90š 44N22o64v51á96k

28. 5. 2020 7:34

voliči si to možná řeknou...ale nebude se to týkat ANO...:-)

1 0
možnosti

Doufám, že všichni mravokárci byli stejně přísní například v případě Kalouska, Topolánka, Ferjenčíka, Nečase atd. atd. Nebo aktuálně třeba Udženija.

2 0
možnosti

Jak jste přišel na to, že právě chovatelky skotu mluví tak vulgárně jako paní ministryně?

1 0
možnosti
Foto

Ono je to ještě horší. Nejvíce jí rozčílilo, že se bude dlouze zasedat. To je prostě něco nehorázného. Ona chce jít domů tak se nemají projednávat návrhy zákonů pro celou zemi.

A Hamáčkovi se omluvila (demonstrativně) až když se dozvěděla že se to díky zapnutým mikrofonům provalilo. Jinak by byla zticha. Tomu se říká vytírat si někým něco.

3 7
možnosti
Foto

Nedivte se, Tomáši, večer měla anglinu a nechtěla ji zmeškat.:-)

4 3
možnosti

Ale jo, no. Ono když máte takového spolehlivého partnera, který vám něco odsouhlasí a pak hlasuje proti Vám, tak to může jednoho frustrovat. A když je jeden frustrovaný, tak se může stát, že mu ujede nějaký ten ostřejší výraz a to i na místě ne zcela úplně vhodném. Já osobně se považuji za slušného člověka, ale zrovna včera jsem v autě odbočoval vlevo a musel jsem počkat až v protisměru nikdo nebude, no a najednou mě nějaký inteligent vzal zprava, částečně po chodníku a ještě zatroubil. To mně docela leklo a v tom leknutí jsem za ním poslal pár výrazů, že i dlaždič by v tu chvíli byl proti mně krasořečník. Je celkem legrační, jak z toho co nebylo určeno veřejnosti a jen náhodou to zachytily ruchové mikrofony někteří dělají aféru takořka zásadního významu a dalekosáhlých konotací. Zkrátka se z toho mohou po...tentočkovat.

13 1
možnosti

Vy jste to objasnil, doufal jsem, že to přizná sám pan Turner. Bylo naivní od toho pána očekávat slušnost.

3 0
možnosti

Pane Turnere, bylo by slušné, abyste laskavě uvedl k čemu a proč se paní ministryně takto soukromě vyjádřila. Bez toho je Váš příspěvek vrcholem desinformace a sprostoty.

13 0
možnosti
Foto

Když si to neumíte dohledat, tak já vám to řeknu: řekla to adresu ČSSD, když se dozvěděla že do programu schůze prosadila další bod a tudíž bude muset paní ministryně sedět v Parlamentu o trochu déle. Asi jí to vytočilo, protože tomu zřejmě její plat neodpovídá.

3 3
možnosti

J81i37ř76í 15F20o25g33e83l

27. 5. 2020 16:43

Jen aby se synonymně nevyjádřili voliči jako Udženija.;-)

2 0
možnosti

Jsem rád,když někdo říká zcela otevřeně co si myslí. Asi by měla zaznít omluva viz slova WAM: Odpusťte mi, Veličenstvo. Jsem vulgární muž! Ale ujišťuji Vás, moje hudba taková není.“

V textech bývalé zdejší blogistky Beatky to rezonovalo velmi často a šla tak pěkně proti proudu, pak nevydržela nápor vulgarity a nenávisti, škoda.

2 0
možnosti

Srovnávat WAM s AS... to je teda kumst. Odchodu paní B nelituji. Chovala se stejně, jako AS.

1 0
možnosti
Foto

Njn, ale ona je ta Soc. dem asi skutečně z jejich pohledu taková Královna koloběžka, oblečená- neoblečená..... nejlíp by bylo, kdyby nebylo... Ale k tomu je podle průzkumů hodně daleko.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS