Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přímo výborné zamyšlení - a správný závěr. Vy psychologa nepotřebujte, ;-) Vietnamky jsou milé a hezké. Pěkně jste to napsal - a upřímně. Uděluji Vám zaslouženou karmu. R^

0 0
možnosti
EH

Proto je asi běžnější pár Vietnamka a Čech než naopak. Čechům nevadí asijská výchova dívek, zatímco Češky mají problém s cizinci vyžadující podřízenost. Tady navíc hrozí i výškový rozdíl. ;-D

4 0
možnosti
JF

J48i33ř25í 14F44o45g53e43l

26. 5. 2020 13:08

I délkový...

0 0
možnosti
Foto

Stará moudrost říká vrána vránu hledá, aneb svůj k svému. Je to zcela přirozené, na rozdíl od umělého a akdemického multi-kulti. KarmaR^

14 0
možnosti
Foto

Souhlasím, že je to tak obvyklé. Příroda ale požaduje pestrost, jako předpoklad přerušení dědění závažných vad a chorob. Česko má štěstí v neštěstí, že "díky" válkám zde probíhajícím, zde máme geny švédské, německé, keltské, slovanské, italské a řecké. Proto je tolik krásy na ulicích..

2 0
možnosti
Foto

Drahý příteli, přeji vám, abyste v této tak těžké době, na kterou mi starší sladkobolně vzpomínáme, měl zážitky hodné vzpomínek! Použiji jednu moudrost vyčtenou z knih: Vím, že to nejlepší mne teprve čeká. Nevím kdy, ale už to, že o tom sním mi to nejlepší přivolá..

4 0
možnosti
JD

máš pravdu .. tak to holt je . ovšem když je šance, vlez do postele s pěknou holkou ať je původu jakéhokoliv .. ovšem k oltáři si přiveď tu svou :-)

12 2
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 31,40
  • Průměrná čtenost 2933x
Červen 2022: Teď mi došlo, že jsem se nikdy pořádně nepředstavil. Jmenuji se Tien, potřebuji spát alespoň 10h denně, mám rád večerní procházky a jím převážně mezi 22-23h. Na deprese: čokoláda, úklid bytu a toulání se. Proč píšu blog? Je to jediná věc, kterou nedělám z povinnosti.

 

2021: Už jsem tu s Vámi přátele skoro 30 let, dokopu si to tady až do důchodu a potom zmizím do Hanoje. Ok?

 

2020: "Nic bych na sobě neměnil. Absolutní spokojenost. Mindrák na nule."

 

2015: Už pár let nečtu žádné západní "vědecké, akademické, publicistické" (a vlastně všechny cizí) práce o Vietnamu a Vietnamcích, protože nakonec zjistíte že to jsou jenom pytle plné nesmyslů. Musíte si to zjistit sami i když je to pracnější, ale aspoň těm objeveným výsledkům můžete věřit. Člověk by měl, pokud má tu možnost, na několik měsíců odejít do zahraničí, pak pochopí skutečné potřeby, emoce, samotu a izolaci cizinců v jeho vlastní zemi, protože to sám pocítí.