Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J19a40n 53H10o16r72n35í69k

26. 5. 2020 17:02

Určitě se ještě podívejte na Asociaci nezávislých médií, to je taky spolek. Ale název, název to má na úrovni :-).

2 0
možnosti
VH

Mate naprostou pravdu. Nezavisli jsou, ale tak akorat na nasem mineni, jinak jsou na svych chlebodarcich zavisli az az a 100% u nich plati tak jako i jinde - koho chleba jis, toho pisen zpivej! Heslem tech "nezavislych" co se boji abychom nebyli "manipulovani" je : "my uz vam tu nasi pravdu do tech vasich kebuli natlucem at se vam to libi nebo ne". Vseho ale do casu. I na ne snad jednou dojde. A zda se, ze na rozdil od zapadni Evropy tu je porad jeste dost lidi se zdravym rozumem a usudkem.

12 0
možnosti
Foto

J91a55n 21H33o98r43n64í56k

26. 5. 2020 17:03

Víte jak skutečně funguje "chlebodárcovství" u neziskovek?

1 0
možnosti
PK

Ledacos je nyní jasnější, dobrá práceR^, ale jednomu je smutno.

13 1
možnosti

KarmaR^.

Vámi popisované struktury jsou nepřehledný propletenec lidí, živících se tím, že neptáni vykládají ostatním, co a jak by měli dělat.

20 0
možnosti
Foto

Cituji: "....mediální prostor, moc a navíc vyšperkované názvy, co vyvolávají důvěru...."

Nepasuje tohle přesně na Trikoloru? Má poslance, tudíž přístup do médií, líbivý název.

A faktem je, že některé neziskovky jsou zbytečné. Třeba takový Institut Václava Klause je opravdu na dvě věci.

3 23
možnosti
JC

J16i48r98i 73C76e46e

26. 5. 2020 15:33

pobírá IVK dotace z veřejných rozpočtů?

Nepobírá, takže do jejich činnosti vám nic není.

15 0
možnosti
JP

A ještě tu mám pro autorku jednu věc. Vzhledem k tomu, že do diskuze pod jejím článkem "

Boris Němcov problémy Prahy rozhodně nevyřeší"

již není možná vkládat komentáře, musím svou reakci dát chtě nechtě sem.:-)

"Během jednoho roku stihla Praha vyhlásit stav klimatické nouze, vypovědět sesterskou smlouvu s Pekingem a nově rozhodnout o přejmenování náměstí Pod Kaštany na náměstí Borise Němcova.

" Pokud vím, Praha žádný stav klimatické nouze nevyhlásila, jednalo se pouze o Prahu 7 a Prahu 6. A s čím máte problém? Jo, Vy jste vlastně z Trikolory a ekologie je pro Vás sprosté slovo, že? Praha nic nevypověděla, smlouvu jednostranně vypověděl Peking, protože soudruhům v Číně fakt dost vadí, když jim někdo sahá na jejich ideologii. Pokud by šlo čínské straně o skutečnou spolupráci, je úplně jedno, jestli je ve smlouvě věta o jediné Číně, nebo není. Za mne naprosto v pořádku, do partnerské smlouvy dvou měst nepatří žádné ideologické nesmysly. A s tím přejmenováním. V roce 2016 se místní občané z Prahy 6 rozhodli sepsat petici na přejmenování náměstí Pod Kaštany právě na náměstí Borise Němcova. A po několikerém schvalování vše prošlo, a pět let po vraždě B. Němcova bylo náměstí slavnostně přejmenováno. Co se Vám na tom prosím pěkně nelíbí. Nesdělujete nám to explicitně, ale z kontextu je to zcela zřejmé.

"Když už radní Prahy ve své pracovní době řeší za naše peníze obhajobu demokracie, svobody a lidských práv po celém světě, činí tak jistě po důkladném zvážení, odpovědně a spravedlivě. Nejspíš se tedy nebudou chtít omezit jen na Rusko. Takové velvyslanectví Saúdské Arábie v Korunovační si přímo říká o přejmenování na ulici Džamála Chášukdžího, velvyslanectví Norského království by slušela ulice Michalákových a napadá mě několik dalších tipů na změnu ulic i u jiných ambasád, ale nechci napovídat." Radní "řešili" pouze předloženou petici. Ve Vaší straně jste snad proti peticím?...

7 14
možnosti
JP

"Takové velvyslanectví Saúdské Arábie v Korunovační si přímo říká o přejmenování na ulici Džamála Chášukdžího, velvyslanectví Norského království by slušela ulice Michalákových a napadá mě několik dalších tipů na změnu ulic i u jiných ambasád, ale nechci napovídat." No tak šup šup. Pokud máte v Trikoloře, nebo čistě Vy sama za sebe takovéto oduševnělé úmysly, iniciujte petici, začněte shánět podpisy, a až jich budete mít dost, předejte to radním, ať za Vaše peníze dělají také něco pro Vás, madam Vachatovou. :-) Třeba na příkladu takového náměstí Borise Němcova je krásně vidět, že nejste zcela bez šance.;-)R^

10 4
možnosti
JP

Autorka má tedy dvě možnosti. Pokud má podezření, že dochází k protiprávní činnosti, měla by podat trestní oznámení. Pokud ne, nikdo jí nenutí žádná média sledovat. Pokud odhlásí televizi, nemusí ani platit koncesionářské poplatky.

"poté, co můj příspěvek kritizující zoufalého starostu MČ Praha 6 Ondřeje Koláře neschopného důstojně čelit následkům svého jednání" .

Já to normálně nečetl! Mohla by mi autorka laskavě dát nějaký odkaz? Možná je slavná blogerka či spisovatelka, ale já jsem ji dnes zaznamenal poprvé, a o žádném jejím článku jsem nikdy neslyšel. Ale zcela nepochybně to bude bomba. Předpokládám, že tam autorka píše (jako správná vlastenkyně z Trikolory) o nepřípustném vměšování Ruska. O vlastizrádném chování soudruha Filipa. O tom, jak se chovají Rusové k pomníčkům našich padlých na svém území. O tom, že socha Koněva není žádný pomník vděčných Pražanů, ale výraz nejhlubší servility našich soudruhů vůči Kremlu z dob hluboké normalizace... Nemýlím se? :-) Ale počkat, ona Trikolora vlastně žádné VLASTENECTVÍ nereprezentuje, jsou to pouzí flastenci, stejně jako SPD. Rebelové, kteří si nenechají nic "diktovat od cizích mocností" - ale pouze, pokud je onou "mocností" EU.Rv

8 13
možnosti
AN

A48l86e89š 98N80o33v94á64k

28. 5. 2020 8:30

autorka netvrdí, že dochází k protiprávní činnosti. Jen upozorňuje na pozoruhodný propletenec stále stejných jmen a firem...:-)

1 0
možnosti
Foto

Pracují za cizí peníze a pro cizí zájmy. To je jednoznačný fakt.

20 2
možnosti
MG

U článků, jako je tenhle, obvykle k nezávislému ověření informací stačí vygooglit si první tvrzení, které v textu najdeme. Třeba zadat si "Ústav nezávislé žurnalistiky" a zjistit, že nesídlí v žádné "chatové oblasti", jak tvrdí autorka blogu, ale v normální obci, kde podle obchodního rejstříku sídlí zhruba stovka nejrůznějších firem. Pokud je tedy vyhledání PSČ na mapě pro autorku dostatečně nezávislým zdrojem a nechová žádná podezření, že by Google mapy byly tajně upravovány Sorošem, ilumináty nebo mimozemšťany.

Taky se nám vygooglí, obchodní rejstřík, podle kterého dotyčný subjekt nemá "jednoho zaměstnance", ale minimálně ředitele a pět členů správní rady (detaily o počtu a identitě případných dalších zaměstnanců obchodní rejstřík v zásadě neobsahuje, takže o nich můžeme pouze spekulovat, stejně jako to dělá autorka, která to ovšem nepřizná).

A teď máme již v prvním odstavci dvě pro obsahu textu zcela zásadní nepravdy a můžeme si klidně položit otázku, proč celý svět propadá hysterii z otázky "jak proboha rozeznám, co je a co není fake news???", když odpověď je často dost jednoduchá na jedno vygooglení.

8 14
možnosti
Foto

V Bohnicích je také "ústav" schovaný pěkně v zeleni. Taky žádná chatová oblast a barák, resp. baráky jako hrom. Tak to bude asi něco podobného.

Jen na rozdíl od toho "ústavu", který má tolik zaměstnanců na papíře, je v tom bohnickém pěkně živo.:-P

4 1
možnosti
LB

Děkuji autorce za odhalení i tohoto mála střípků z mozaiky vlivů těchto politických nátlakových skupin, které se lživě označují za neziskové organizace.

23 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10166x
Mým cílem je zachovat svobodu slova a zakročit proti politickým neziskovkám, které za vaše peníze devastují Českou republiku. 

Jsem konzervativec a pravičák. Píšu tak otevřeně, jak to jen dnes jde, o tématech, o nichž se už mluvit nemá.

http://www.natalievachatova.cz

Seznam rubrik