Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P81e32t93r 10B34u11r71i58a80n

26. 5. 2020 23:49

Takže lidi jsou rasisti a může za to ODS, jsem pochopil.

0 0
možnosti
PN

Muslimských puberťáků je plná Západní Evropa. Jsou to oni, kdo Molotovovými koktaily zapalují auta ve Francii, kdo kamenují hasiče a sanitky ve Švédsku, kdo stojí v pozadí epidemie útoků nožem a kyselinou v Londýně.

Toto obohacení fakt u nás nepotřebujeme. Nebo si snad někdo myslí, že muslimští puberťáci z Afghánistánu a Pakistánu se budou chovat u nás v ČR jinak, než se chovají muslimští puberťáci z Afghánistánu a Pakistánu v Anglii, Francii, Švédsku, Německu? Chceme i u nás soudy s Pakistánskými znásilňovacími gangy jako v Anglii?

Není to dlouho, co zde byl článek o překvapení Německa, kdy si vyžádali malé děti a především dívky, a dorazilo letadlo plné mladých mužů. Proč k tomu došlo?

Ono se to příliš nezdůrazňuje, ale jeden z hlavních bojů je o to, kdo bude vybírat ty migranty, kteří budou přijati.

Řecko a Itálie trvají na tom, že konkrétní migranty pro přesun do dalších zemí EU budou vybírat oni. Pochopitelně je vyberou tak, aby se zbavili problémových jedinců. Tedy muslimských mladíků, u kterých lze očekávat, že budou krást, znásilňovat, bodat nožem, házet kameny na policisty, hasiče a zdravotníky. Předpokládám, že vybrali mladíky, kteří už se podobným způsobem projevili u nich doma.

Naproti tomu cílové státy, které přijímají, si je chtějí vybrat sami, Pochopitelně chtějí bezproblémové - malé děti a dívky. Že by chtěli raději křesťany než muslimy se neodváží ani zmínit.

9 0
možnosti
JS

Zkuste, pane Hornere, trochu důkladněji prozkoumat ty stránky "Češi pomáhají". To není žádná "iniciativa zdola". To je spolek elitářů, kteří si hrají na zachránce světa. Nebo si snad myslíte, že články o účasti na recepcích britského velvyslance nebo o vernisáži fotografií v poslanecké sněmovně, ukazují na nějakou "iniciativu zdola"?

Spolupráce s Michaelou Šojdrovou prý začala poté, co se v médiích objevilo její vyjádření. Cituji z webu: "Hned jsme si s ní domluvili osobní schůzku, kde jsme se dohodli na vzájemné podpoře a spolupráci ... Naše spolupráce začala uspořádáním kulatého stolu v Senátu..." To je prostě zázrak! Někdo si něco přečte v novinách a hned je z toho osobní schůzka s europoslakyní a kulatý stůl v Senátu.

Jde jen o politiku, pane Hornere. V Bruselu prostě potřebují, abychom se zapojili do jejich sociálně-inženýrských projektů. V tom spolku se angažují lidé (hlavně politici), kteří takzvanou vítací politiku prosazují již dlouho a kontinuálně, a to včetně uprchlických kvót. To se nepovedlo, tak to zkoušejí přes "děti".

13 0
možnosti
ZH

aha ;-D takže zdola znamená proletariát !!?

0 7
možnosti
ZZ

hrdě se hlásím do řad bojovníků proti tzv sirotkům a proti migrantům a vyžírkám z afriky všeobecně

9 0
možnosti
Foto

I12v50a42n 42M94a91r80e10k

26. 5. 2020 7:21

"Trefa do černého". . .Je to vidět i na zdejší neskutečné podpoře. Karma

3 0
možnosti
Foto

R^ Argumenty, to je to, co pan Nožička a celá ta jeho klaka zastánců té jediné, správné, nezpochybnitelné východní pravdy (oni přeci vyhráli volby) nezná.

2 11
možnosti
SM

Otázkou je, čo vy definujete ako "dobro"? Predpokladám, že ono "efemerne dobro" je vytvárať v svojej vlasti masívne moslimske komunity so všetkými negatívnymi javmi, aké sa prejavujú na už skôr postihnutom Západe a tým ohrozovať svojich spoluobčanov. Tí však pokladajú vaše úsilie za konanie čistého zla. Ako podľa vás konajú "zlo" oni? Čo sa ich činnosťou zmení? Naprosto nič. To len vy chcete meniť máš svet k horšiemu. Za každú cenu. Takže sa nevyťahujte, že by ste tí dobrí. Nie ste!.

20 2
možnosti
ČP

Pane Flaško, dal jste mínus. Napsala něco paní Motusová špatně? Co prosím? Vy, jako expert na rakouské EET, byste se mohl vyjádřit obšírněji, nejen prostým úhořem na klávesu “-“.

5 0
možnosti
PT

P35e36t23r 66T14o16m53e87k

25. 5. 2020 22:03

Proč provokujete?

2 0
možnosti
  • Počet článků 825
  • Celková karma 22,54
  • Průměrná čtenost 971x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik