Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Všichni ti, co se u nás dobrovolně proti koronavirové nákaze zapojili - jsou sami skromní, současnou vládu za její činnost nekritizují, ale spíš ji chválí. Zabránila tmu nejhoršímu. Kritizují ji hlavně ti, co vyčkávali "za bukem" jak to skončí - a teďse snaží kde koho a kde co pošpinit, hledají marginality, aby jí uškodili. . Rozhovor S. Witovské s ministrem Vojtěchem jsem sledovala a bylo mi z ní nevolno. Je skutečně tak neinformovaná, zlá a nespravedlivá, anebo jen plnila zadání z vyšších míst ČT? Ministrovi Vojtěchovi jsem se divila, z rozhovoru neodešel, že ty její osobní urážky ustál. Že se jim víc nebránil. Vojěchovi, že z diskuze neodešel, že se já tak málo bránil. Pro mne tímto Sv. Witovská skončila nejen jako moderátorka, ale i jako žena - člověk s citem pro spravedlnost a férovost. Díky, pane Zemane, za Váš článek. Karma. R^

2 0
možnosti

"Ty babky, co šily roušky, ukázaly, jak by se měl každý zachovat. Ruce nenatahovaly, za to jim budiž hluboká poklona."

Velká, velká pravda pane Zemane!

Ale jak ruce natahoval dodavatel antiCOVIDU a kam a jak a koho jménem natahovalo ruce ministerstvo, když objednávalo ruce přes takovéto bílé koně, to byste rád zapomněl. Ale když při kácení lesa mizí ten les, na to se zapomenout nedá.

1 0
možnosti

,,No je potřeba sestavit parlamentní komisi a začít vyšetřovat", to už tady dlouho nebylo a opět začíná divadelní svět....;-D;-D;-D

6 0
možnosti
Foto

To, že se tak iniciativně chopily šití roušek české ženy a matky, je ukázkou totální neschopnosti vlády, ukázkou naší stádnosti, jak lehce poléháme mediální masáži, jak jsme stát lokajů Proč nevyšilujeme v případě chřipky na kterou umírá ročně v Česku až dva tisíce osob a v několika epidemických týdnech se jí nakazí ročně mezi deseti a patnácti procenty populace, tedy cca 1 až 1,5 milionu lidí.

4 7
možnosti
Foto

Kritizovat dovede každý. Nerouhejte se, ať vás nákaza také nepotká. Rv

1 0
možnosti
Foto

Paní Světlana to ovšem vidí tak, že je ohrožen kriminálem Adam Vojtěch, protože jedna z prvních objednávek na roušky pro nemocnice, byla na podnikatele s 18-ti exekucemi. Tomu měl ale podnikání dávno zatrhnout soud, nemyslíte paní Světlano?

Zdroj: https://vladimirzeman.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=752021

To na ministerstvu nemají žádné kontrolní mechanismy???

5 1
možnosti

Jste si jist, že vláda od tohoto podnikatele na

konec něco objednala?

0 0
možnosti
Foto

J59o46s64e63f 51B46á22r78t48a

25. 5. 2020 16:24

Že se na to díváte a divím se těm politikům, že do takových pořadů chodí.

5 1
možnosti
Foto

každý se dívá a přikyvuje na to, co se mu líbí, anebo nadává na to, co se mu nelíbí.

Holt jsme každý jiný.

4 0
možnosti

Vláda se vypořádala s krizí? Opravdu?

Já to vidím tak, že vláda krizi způsobila. Babiš za dva měsíce zadlužil stát více než Kalousek za celý život. Rozdal tolik peněz, že inflace na sebe nenechala dlouho čekat a semele každého, kdo od Babiše nic nedostal. Pád koruny proti euru už je jasně patrný. Nezaměstnanost stoupá už nyní a období, kdy dosáhne 10% na sebe nenechá dlouho čekat.

To účtování vládě opravdu nezávidím.

6 10
možnosti
Foto

Ono se dělo něco jenom u nás? Vy jste šťastný člověk, odstěhujte se "kamkoliv" a nebude tam epidemie, propad hospodářství, růst nezaměstnanosti. Dost zvláštní názory.

6 3
možnosti
  • Počet článků 757
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Snílek, který si myslí, že by všechno mělo mít hlavu a patu.

Seznam rubrik