Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Komárku, to, co jste napsal, je dost odpudivá forma jednostranné, protižidovské propagandy.

0 0
možnosti
Foto

V čem konkrétně spočívá? Tři citace prosím.

0 0
možnosti
Foto

Tedy myslím, že je na místě apel na provozovatele webu: Čistě antisemitský článek, ve kterém autor vysvětluje, že muslimové se museli stát teroristy, zaplete do toho Handla z 18.století a své vědecké názory zdůvodňuje tím, jak se Židé nemyjí. Je mi z toho opravdu špatně. Na to žaludek nemám. A to nejsem Žid.

2 0
možnosti
Foto

Dobrý den, také jsme článek odstranili z hlavní strany = nemá naší podporu.

0 0
možnosti

Pane Komárku, obávám se, že Vy také nejste příliš objektivní. Jak jste přišel na to, že "rozhodnější a agresivnější Židé rozpoutali v letech 46 až 48 občanskou válku"? O rozdělení Mandátu Palestina na židovský a arabský stát rozhodla OSN v roce 1947. Stát Izrael vyhlásil samostatnost 14. května 1948 a hned druhý den ho napadly armády pěti okolních arabských států. To, že se Židé ubránili proti obrovské přesile, se nestalo kvůli agresivitě, ale díky motivaci, a tou bylo přežití. Arabové svůj cíl jasně deklarovali před celým světem – nenechat žádného Žida na živu. Takhle si já představuji agresivitu. Nenávist muslimů proti Židům totiž plyne přímo z islámu, kde je antisemitismus věroučně zakotven a nejde o nic nového.

Píšete o "údajně hanebném" rozhodnutí OSN o tom, že "tzv. svatá místa nemají přímou souvislost se Židy". To rozhodnutí není hanebné "údajně", je hanebné fakticky. Organizace OSN pro vzdělání, vědu a kulturu (UNESCO) je v součanosti ve vleku antisemitské politky, jejímiž původci jsou převážně muslimské země. Důkazem je právě ona rezoluce UNESCO k Jeruzalému, která upírá historickou vazbu mezi židovským národem, Chrámovou horou, Zdí nářků a dalšími okolními židovskými památkami. Právě proto UNESCO opustily Spojené státy americké, čímž tato organizace přišla o čtvrtinu svého rozpočtu.

Arabové v Izraeli rozhodně nejsou obyvateli čtvrté kategorie. Mají se tam lépe než v jakékoli arabské zemi, a to nejen z hlediska ekonomického, ale také v přístupu ke zdravotní péči nebo vzdělání. K přirovnávání Izraele k nacistickému Německu se raději ani nebudu vyjadřovat. To je chucpe jako hrom.

2 0
možnosti
Foto

A co množství těch vylikvidovaných arabských vesnic před květnem 1948?

A odkud máte, že Arabové deklarovali cíl nenechat žádného Žida na živu. No hlavně že v Jeruzalémě nechávali vybuchovat bomby před domy bohatých Arabů.

0 0
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 28,13
  • Průměrná čtenost 1567x
Senior - bývalý systémový inženýr.

Seznam rubrik