Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan Prymula je styčným důstojníkem mezi Velkým Bratrem a Vládou ČR.

1 0
možnosti

Takže není pravda, pane Bartoni, že pluk. Prymula si nahrabal 32 milionů do své vlastní kapsy z titulu pozice ředitele FN Hradec Králové? není to pravda, protože ministr Němeček, jen ho za to vyhodil, předražil nějakou zakázku? Upřímně - jděte se se svými analýzami vycpat.

2 0
možnosti

... jenž ho za to vyhodil, ...

0 0
možnosti

Jen malá aktualita, právě je na rádiu Plus pořad o Prymulovi, i o jeho dalším majstrštyku, kdy za státní peníze vybudoval jako ředitel nemocnice v HK centrum čínské medicíny, již zkrachovalé. A pozor, to centrum čínské medicíny budoval ve spolupráci s Luftjardou Tvrdíkem!;-D

2 0
možnosti

Pluk. Prymula je jednoznačně bezskrupulózní člověk, jehož jediným zájmem je hromadit funkce (rektor vojenské medicíny, ředitel nemocnice, náměstek ministra, zmocněnec vlády...) a hrabat prachy - z klinických studií, z kliniky čínského šarlatánství a z obrovského byznysu s očkovacími látkami. Epidemiolog? epidemiologií se NIKDY nezabýval - jako rektor? jako ředitel? jako náměstek?

1 0
možnosti

Problém Nory a celého pořadu "168" je jednoduše definovatelný!

"Jsou to sprosťáci proto, že si dovolují otevřeně popisovat praktiky současné věrchušky anebo praktiky červeno-hnědé-a hradní garnitury. Proto je třeba je zničit, zadupat do země! Navíc by bylo dobré ČT privatizovat, nejlépe kámošům za pár grošů a ti by pak pohlídali, aby se tam správně mluvilo..."

Dám pár příkladů, které rozvztekaly a denně iritují kritiky ČT:

- záběry na prezidenta republiky při jednom z vrcholných aktů uctění české státnosti (vyjímání královských klenotů z trezorové místnosti)

- dotace pro největšího "ekonomického chudáka" v této republice..

- akce a "podnikání" hradního kancléře mimo území Hradu

- nedostatek prostoru k denním výlevům komoušů a okamurovců proti našemu příklonu k Západu a nutnost propagace báječných vyhlídek při větším a vřelém objetí ČR ze strany východních soudruhů.

- Stálé a přihlouplé dotazy, když už konečně Ovčáček najde neexistující článek o Peroutkovi, který je "tam dole vpravo/...

- atd. atd. atd.

No nezabili byste je?

2 1
možnosti

Tak pozor v této zemi je jen omezený počet příslušníků ochranného dohledu a málo bezpečných bytů. Dneska se jen zamračíte směrem k Rusku, nebo Číně a už se slétají světové kapacity na "čistou" práci. No a teď ještě vy.

0 0
možnosti

Pořad "znectil" pana plukovníka, prosím Vás jak a v čem?? Že popsal minulost pana Prymuly? A od kdy je obchodování samo se sebou, jak bylo v pořadu popsáno, navíc za státní peníze znakem cti? Spíš je mrazivé, že takový člověk ještě stále pracuje na ministerstvu a řídí společnost. Zkuste nakupovat pro firmu přes vlastní společnost, i když ji napíšete formálně na dceru.

Žluč spíš kane z Vašeho blogu, že někdo zpochybnil Vaši modlu i když ze souvětí "Pořad 168 hodin tak pokračuje ve svém tažení proti „nepravostem“ tím způsobem, že jednoho „chyceného“ hříšníka používá k tomu, aby špinil druhého.

Zdroj: https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=752004

vyplývá, že jste si chyb svého idolu vědom.

5 2
možnosti

Mělo být mínus, nikoliv plus. Stalo se omylem.

1 2
možnosti

Okamura tvrdil, že tento pořad dehonestuje lidi a paní Nora Fridrichová je jeho soukromým vlastníkem. Dříve jsem ho docela sledovala, ale nyní už mi začíná tento pořad vadit, nejsem si jistá, že je objektivní.

2 3
možnosti

"Okamura tvrdil..." no a je po diskuzi, svatému slovu se neodporuje.

3 1
možnosti

Dříve národu neznámý plukovník s čínským myšlením, který na žádost Hradu neúspěšně rozjížděl čínskou medicínu (prachy z Číny ani od státu nedorazily), byl za zásluhy posunut na ministerstvo, po vyhazovu z H.K. za střet zájmů.

Najednou je tu Čínská chřipka, Andy chce zazdít Hamáčka a na výsluní vytahuje Prymulu. Proč asi? Prokázal loajalitu a je na něho tlustá složka, složky tak ty Andy miluje. Tvorba mediálního hrdiny rytíře "Koronáče" se podařila a nyní je potřeba plně využít popularity, nestraníka rychle veřejně zařadit mezi "naše lidi" a předhazovat ho na každé tiskovce s tím, že do parády si ho vezme Prchal a naučí ho základní fráze. Plukovníkova hvězda stoupá a začínají ho lustrovat média, což je úplně normální, doba, kdy jakékoliv vyjádření o "těch nahoře" bylo tabu, je snad dávno pryč, ale některým charakterům zamrzlým v minulé krvavé době to asi pořád ještě nedošlo.

NBÚ nemůže udělat prověrku, kompletní složku má totiž Andy a nikomu ji nepůjčí, něco málo vyšťourají novináři, ale dokud něco nechutného "náhodou" neunikne, tak může být plukovník v klidu.

Náš sličný Kenn, nebo jak mu říká Schillerová "Ádík", opět prohrál boj o superstár, hlavně proto, že už se nezbaví nálepky poskoka a poníženého lokaje, nejtrapnější tiskovkou na světě mu Andy napsal trpký osud.

Boj o koronáčovou superstár Andymu náramně vyhovuje, je to zrovna v době, kdy mu EU utahuje uzdu, pozastavené dotace odpíská nadobro a další stopne úplně dokud bude 3/4 z nich směřovat do Andyho firem. Takže díky miliardářovi, oligarchovy, veklozemědělci, velkopodnikateli a premiérovi (díky rudé podpoře) v Čechách nedostanou ani ti střední a menší podnikatelé nic. Andymu je to jedno, bude se soudit, Český stát mu dotace poskytne a jako bude čekat na proplacení z Bruselu, které nepřijde, ostatní máte smůlu, tolik zase ve státní pokladně není.

Hvězda Prymuly zhasne, ale čínská chřipka přináší hlubokou krizi a Andy má potenciál potopit mnoho firem jen díky hádkám s EU, které nemůže vyhrát.

3 2
možnosti

Objektivita reportérů a moderátorů ČT by se zvedla o cca 98%, kdyby se Nora Fridrichová chytla za ruce s vymývačem mozků Moravcem a skočili dolů ze žižkovského vysílače.. Ty pořady (OVM a 168), tak jak byly kdysi velmi dávno supr, tak jsou teď nekoukatelné.

4 4
možnosti

Někteří projevem připomínají Morta, postavu z kresleného seriálu, jen jim proboha nešahejte na krále a líbat mu nohy smějí jen oni.

0 1
možnosti

J21a25n 68D62o65u58š48e66k

25. 5. 2020 22:44

Cokoli co je řečeno v onom pořadu považuji za nesmysl už z principu.

6 3
možnosti

To je nejsprávnější přístup k objektivnímu hodnocení objektivity pořadu.

3 0
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,87
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články