Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to tak proto, že vláda (na popud odborníků) rozhodla, že ode dneška se virus kapénkami neroznáší.

0 0
možnosti

Tedy vás museli učitelé "milovat" jestli jste neustále kladl takové provokativní nesmyslné otázky;-D

Každé preventivní opatření přece končí k nějakému datu. A zpravidla nikdy to neznamená, že právě k tomuto datu dané nebezpečí přestalo úplně existovat. Pouze na základě vyhodnocení vývoje situace dojde ke snížení rizik a použitých opatření.

Toť vše;-)

2 0
možnosti

Rousky byly zavedeny, protoze se doufalo, ze zamezi masivnejsimu rozsireni. No a protoze se aktualne masivni sireni nekona, tak mohou byt tedy nevyzadovany. A k nejakymu dni se to udelat muselo, ne ? nebo byste je chtel mit naporad ? kdybyste jeste potreboval neco vysvetlit, klidne napiste.R^

11 0
možnosti
Foto

Proti virům a dalším mikrobům, které jsou také jejím potřebným produktem, nám dala imunitu. Je to největší a nejgeniálnější dar nad všechny roušky, dezinfekce a další těžkopádné produkty, o kterých se jen můžeme dohadovat, nakolik a zda vůbec jsou účinné. Daru je třeba si vážit, pečovat o něj vhodným životním stylem, stravou, klidným spánkem, přiměřeným pohybem, nejvíce však mentálním stavem. Rouška je imunitě klackem pod nohy. Vdechujeme zpět většinu toho, co plíce usoudily vyloučit jako nezdravé. Čím rychleji se pohybujeme, tím je zpětná zátěž škodlivinami větší, neprodyšnost hadříku vše umocní. Záměrně nepoužívám slovo rouška. Roušky jsou určeny k ochraně lidí pracujících s infekčním materiálem. Nepředpokládá se u nich fyzický výkon, tedy ani chůze. Roušku odkládají po krátkém čase užití také proto, aby se nereinfikovali.amísto přiměřených aktivit na čerstvém jarním vzduchu se potíme pod hadříky. Potřebujeme se vrátit k přirozeným hladinám vitaminu D pobytem na slunci. Máme však být raději doma. Imunita úpí a až se s létem prosadí další běžně očekávané a miliony let s námi tady žijící viry, třeba rotaviry, mixoviry, rhinoviry, parvoviry až po chlamydie, oslabená imunita nezabere.

6 4
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 954x
obyčejný člověk

Seznam rubrik