Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Teď už vím přesně kudy.;-D Ale z těch fotek čiší pohoda. Děkuji.:-)

0 0
možnosti
Foto

Také děkuji, Soňo. Kudy-tudy, neměl to být přesný návod. Ale už i turistické značení máme v Brdech, takže zbloudilých trochu ubylo :-).

0 0
možnosti

vím, že jsem jednou Brdy přecházel. tehdy jsme původně vyšli ze Zbirohu, poprvé se vyspali na na svahu mezi Žebrákem a Točníkem. Mohlo by to být tak v roce 1985, moje polovička a dva kluci kolem 15 let. taky vím, že bylo strašlivé vedro kdy i mouchy padali. Všechny hospody byly přes den zavřené akorát v nějaké vesnici jsme našli pajzl ale měli tam něco k pití.

Ale zpět k těm Brdům. Vím, že nějaká cesta vedla lesem po hřbetě, voda nám postupně docházela, a tak jsem skupince nechal zbytek co jsem měl v čutoře a vyrazil hledat vodu. asi po 3km jsem narazil na studnu a hájovnu. Nechal mně načerpat do čutory, nechal tam věci a zbytek přivlekl pomalu na zádech. pak se zjistilo, že studoval v Trutnově lesárnu. no přespali jsme tam to dá rozum,že ano

0 0
možnosti
Foto

Nevím, jestli se to stává ještě dneska, ale za první republiky, kdy se začal rozmáhat turismus, zachraňovali hajní promoklé a zmrzlé turisty docela běžně. Jan Čáka o tom taky píše ve své knize.

0 0
možnosti

Odpouštím záměnu ropuchy za skokana a dávám karmu :-)

0 0
možnosti

Asi to může být i ten skokan, i když vypadá dost zavalitě a kůži má hrubou.

0 0
možnosti

A90l38e93š 71N21o74v91á63k

24. 5. 2020 19:18

Pěkné obrázky i vyprávění...na kole tam vyjíždíme tak 3x do roka...

0 0
možnosti
Foto

Díky, Aleši, doufám, že jezdíte jinou cestou než přes kamenné schody :-)! Taky jsem tam překvapené cyklisty potkala a pěkně prskali...

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS