Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

;-DR^

Ovšem jedna otázečka: To je jako myšleno vážně, že mám číst blog od Hornera? 8-o

0 0
možnosti
Foto

J20o24s96e40f 76B41á36r95t42a

24. 5. 2020 15:22

Jednou jsem v práci viděl kolegyni, jak po dlouhé chodbě nese na tácu kávy na oponenturu. Řekl jsem si, ona ty kávy nepustí a šel jsem za ní a začal ji hladit po zadku. Normálně bych si to nedovolil. Ječela a smála se zároveň.

2 0
možnosti

Čiperný stařík a evidentně nejen při chuti, ale i při síle, když se jí "nepodařilo odejít".

;-D

1 0
možnosti

Taky mě to napadlo:-))

1 0
možnosti
Foto

Já bych toho 92 letýho strarouška, co měl pozdní chlípné choutky asi něžně upozornila: "ale no tak pane... (doplňte si sami), já vám přece také nesahám do trenek. Vy vy vy, to přece prezidenti nedělají...". Nebo tak nějak...;-D

P. S.: Tu reklamu o vaginálních slibech neznám, díky za upozornění.R^;-D;-)

0 0
možnosti

Řekl bych, že nechat si od 92 letého dědka sáhnout na zadek je spíš charita, než cokoliv jiného.:-)

5 0
možnosti

Presne tak, vzdyt to je vylozene humanitarni akce a navic akt francouzsko nemeckeho pratelstvi!

5 0
možnosti

Nepodařilo se mi odejít...;-D...R^

4 0
možnosti

Tomu neverim, tak neschopna, ze neumi ani odejit, je pouze Strackeova a nekolik ji podobnych;-D

0 0
možnosti

Kdybych byl normální ženská a ňákej chlípnej dědek mě šáhnul na zadek, tak ho za to přede všema seřvu, protože nejsem žádná taková nějaká. Ale kdybych byl německá novinářka, jejíž vagíně se nedostává toho, co potřebuje, tak bych si slíbil, že počkám patnáct měsíců, a ešli moje vagína furt nebude mít, co potřebuje, tak toho dědka dám k soudu a budu aspoň slavná, dyž už nic jinýho.

1 0
možnosti

No jiste, protoze odted uz to nebude zadna tuctova novinarka, ale hrdinka, ktera rozhodne neproda svoje prislusenstvi lacino. Takhle se dela jmeno v novinarskem soubyznysu! Komu dnes zalezi na nejakem starem dedkovi, co byl kdysi nahodou taky prezident, ze? Zivotni dilo a odkaz Monicy Lewinske jsou v kurzu. I kdyz Monicu a Billa (Billa - presne podle meho gusta!) tenkrat tusim naprasila nejaka stazistcina kamaradka, takze pani Lewinska za ty zverejnene doutniky ve sve vagine, vlastne ani nemuze. Na motivy teto afery o mnoho let pozdeji vznikl i film Kill Bill, byt se impeachement (cesky odbroskveni) nakonec nekonal ;-D

1 0
možnosti

J49a45n 52R63á82ž

23. 5. 2020 18:14

Ann-Kathrin Stracke je zřejmě rozdvojená žena. Našel jsem totiž na Google několik jejich fotek a jako by se jednalo o dvě rozdílné ženy. Jedna fotka ukazuje hezkou mladou ženu, ze které vyzařuje zdravý sexappeal a jiná ukazuje ženu, který by pro mne nebyla sexuálně přitažlivá ani po půl litru vodky. A tak si tipuji, které její podobě asi dal stařík Valéry ruku na zadek a která si po více jak roce vzpomněla, jak byla tímto spíše šprýmovním gestem staříka nesmírně ponížena..

2 0
možnosti

Ono si vubec ty zeny, obvinujici vlivne muze ze sexualniho utlaku, davaji na cas. Ferdovi, co je na socialce, by daly facku hned, ale jak jde o prezidenta, musi se to promyslet, to je jasne. Nektere to promysleji i dlouha leta, to se pak ale dost blbe ten obvineny muze branit. I kdyz se pak nic nedokaze, spina, ktera na nem ulpela, zustava. A takhle zostuzeny chlapek se da lehceji vydirat. Nekoho asi vydirani bavi a pripada si tim treba zajimavy. Jiny (spis jina, ale pri dnesnich 63 pohlavich uz clovek skoro ani nevi) zase rad rodi ve stoje, nebo slibuje sve vagine zarivou budoucnost.

2 0
možnosti
Foto

Vágnost (rozmazanost, mlhavost, neurčitost) je primárně filtrem přirozeného lidského poznání, další úlohy vágnosti jsou z něj odvozeny, jsou sekundární. Též se až asociuje i vágus, Ale atˇ to, či ono, resp.i nadpis článku se nejen nevylučují, ale naopak, neb to vše stále zažívá svou až zlatou éru, a to nejen blogovědiškuzní;-)

1 0
možnosti

Sice vam nerozumim, ale tim, ze jste lajkl muj prispevek nize, si odvozuji, ze je to neco na mou podporu :-) Navzdory tomu, ze spolu s pani Sipkovou, panem Prazakem a cetnymi dalsimi muzete byt panem Hornerem oznacen za cloveka, siriciho umelou nenavist. No, ja mam spis za to, ze umelou nenavist siri feministky, genderistky, misandrijky a neuspesne zlatokopky vseho druhu, ale to je jen moje skromna osobni pausalizace, kterou nabizim, ale nevnucuji

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS