Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Potvrzením a dovršením ostudy jsou právě podobné čarodějnické hony našich médií a je ÚPLNĚ jedno, kdo se konkrétně stává předmětem těchto jejich odporných praktik.

Zaráží mě, kolik lidí ještě něčemu podobnému tleská, čímž na sebe vlastně prozrazují, že jim samotným není podobný hyenismus vůbec cizí.

Zahalovat to do pláštíku nějaké neznalosti nebo lhaní (kohokolov!), jak to dělají všichni tito "aktivisté", pisálci a jejich tleskači, je pouze jejich čirým pokrytectvím.

P.S. Nepochybuji, že mají všichni naši politici ve svém CV uvedenou znalost minimálně dvou cizích jazyků, ale ještě jsem neslyšel, že by kdokoli z nich předvedl jejich dokonalou znalost v praxi.

0 2
možnosti

K14a13r49e85l 87V20a30n42ě86k

24. 5. 2020 10:28

Vy chcete čestné a upřímné jednání od jedné z hlavních marionet vypráskaného a všechoschopného Bureše. Od party lidiček u kterých lež je normou, podraz denním chlebem a svinstvo vizí budoucnosti. To vážně neklapne;-D;-D;-D

6 0
možnosti
Foto

Hihi. Mně přijde úsměvné, jak skalní voliči ANO naprosto ignorují "na jednání chodím zásadně bez tlumočníka" a "česala jsem se sama" a "média lžou, pokud to vyvrací". Je to prostě jen kampaň.;-D A taky mne zaráží, jak jim nevadí dotační a daňové podvody v řádech milionů, ale na sousedku kadeřnici už letí bonzovat s účtenkovkou....Je možné to brát s humorem, pokud se to nezvrhne zásadně a máme ještě nějakou tu demokracii. Brfff.

4 0
možnosti

Nezdá se Vám to už "much ado about nothing"? Tak neumí anglicky. A co má být? Většina politiků neumí pořádně anglicky. Tlumočníci se také chtějí uživit :-). A lhala, že umí. A co? Na A1 asi bude. Takových je zase hodně. Byl jsem u desítek přijímacích pohovorů a všichni také "uměli" anglicky a německy. A byli schopní (se slovníkem) napsat "Danke hinter Fax";-D. A to se ta komunikace v obou jazycích (na rozdíl od ministryně) předpokládala na denní bázi. Ostatně, jediný opravdový jazykový "bourák" mezi politiky byl Míla Ransdorf :-).

2 0
možnosti
Foto

Wtf. It is not about the English, it is about the character. Babiš dal vysokou laťku, proti tomu je kecání o účesu či AJ fakt legrační. Al Capona nedostali za vraždy a drogy, ale na daních. A Alenku zase nedostali na kecy o daních,ale na chvíli na kecy o účesu a AJ. Voliči se čertí a národ se baví. That ́s what it is. :-)

2 0
možnosti
Foto

I87v52a31n 90M55a98r35e30k

23. 5. 2020 22:12

Byl jsem před časem na školení na jednom nejmenovaném voj. letišti.

Dokumentaci jsem měl uloženou v zelených koženkových deskách od dokumentace zlikvidovaných ruských protiletadlových raket. Na deskách se skvěl nápis v ruštině. inženýrka sedící vedle mě, se na desky chvilku dívala a nevěřícně prohlásila "A vy to pane dokážete přečíst"? Desky mám doposud, a pokaždé když se na ně podívám, vzpomenu si na neskrývaný obdiv a úžas jedné Ing. z Prahy nad tím, "že někdo dokáže přečíst nadpis v azbuce". . . . . . . . Byl bych zvědav, jestli by to dokázala i vzpomínaná paní "novinářka" 8-o8-o8-o

2 0
možnosti
Foto

Dobře, patrně umíte rusky, neumíte anglicky a jste čestný muž. Když byste musel občas vystupovat v nějakém spolku, kde je jednacím jazykem angličtina, jistě byste se jednacímu jazyku naučil. A když ne a někdo by se vás zeptal, zda anglicky umíte, jistě byste netvrdil, že ano, i když byste uměl jen rusky. A když už byste přesto lhal a média vás načapala, asi byste je neobvinil z toho, že lžou. Vy byste se tak jistě nechoval, ale u politiků to budeme obhajovat, protože redaktorka taky neuměla rusky. Logické.;-)

3 0
možnosti
Foto

první věta: předhánějí se - je správně česky, vzdělanče.

0 1
možnosti

předhánět

SLOVNÍ TVARY: předhánět ~ předháněl ~ předháněla ~ předháněli ~ předhánělo ~ předháněly ~ předháněn ~ předháněna ~ předháněni ~ předháněno ~ předháněnu ~ předháněny ~ předháněti ~ předhání ~ předháním ~ předháníme ~ předháníš ~ předháníte

ppředhánět, 3. mn. předhánějí i předhání

2 0
možnosti

To jste tu lítost v sobě dusil až dodnes?

9 2
možnosti

J75a55n 24H53a88r72v57a62n

23. 5. 2020 16:22

Ale kdeže, potřeboval by nějakou zakázku, o penízky jde. Takových PR blogů už tu bylo ... Jen proto se ověnčil tituly, což tu nikdo (chytřejší) nedělá Rv

4 1
možnosti

J34i23r16i 95T66i50c43h36y

23. 5. 2020 15:30

Toto tema se tu jiz opakuje po nekolikate. Bez ohledu na to, jaka je znalost anglictiny ministryne a jestli o ni lhala, televizni vystoupeni bylo podle meho nazoru s jasnym zamerem ministryni zesmesnit a redaktorka se chtela ukazat, nejen jak umi dobre anglicky.

11 1
možnosti

J27a37n 74H11a19r20v29a15n

23. 5. 2020 15:38

- však mu jde jen o vlastní propagaci Rv

2 0
možnosti

Jste typický produkt PR.

6 0
možnosti
Foto

Zřejmě se příklad Aleny Schillerové dostane do přednášek a školení pro PR manažery a mluvčí. "Poraďte svém zaměstnavatelům, ať nikdy nelžou ve věcech, které lze snadno rozporovat". "Pokud už něco praskne, omluvte se a zveřejněte,jak dotyčný na sobě pracuje, případně z toho udělejte přednost, viz Sorry jako." Tak doufám, že neaspirujete na mluvčího MF a my budeme ochuzeni o skvělé diskuze například k AJ. ;-D Já bych skupiny dvaceti PR poradců pro některé vrcholné politiky zakázala. Chci slyšet názor politika, ne jeho poradců. To není nic proti mluvčím, ale proti tomu, že osobnost politika je pak pro voliče neuchopitelná.

8 0
možnosti

Názor, to jsou pouze slova, paní Krištofíková. Ten vám může každý sdělit dle vašeho přání. Tomu se říká v politice populismus, v soukromí pak známou korouhvickou, neboli "kam vítr, tam plášť".

Pak je tu ale prostor pro ČINY nebo, chcete-li, skutky - teprve tam se potvrdí, jak upřímně byl onen názor myšlen.

0 0
možnosti

No a co? Tak lže, no. Není ve vládě jediná...

4 0
možnosti
Foto

Taková soutěž "Fšici lžou". Navrhuji soutěž o největší lež, případně počet lží. Pro ty nejúspěšnější politiky, kterým nejvíce lží prošlo (díky bezmezné toleranci voličů) doporučuji neomezený mandát. ;-D Je třeba ve jménu demokracie popřít naprosto zastaralou úctu k hodnotám, jako je pravdomluvnost, síla osobnosti a tak... V soutěži "Fšici kradů" vede zatím premiér, takže už to tak nějak funguje, volby bezesporu opět vyhraje.....

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS