Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

President z Tanzanie to rozlouskl. ;-D

https://youtu.be/JNsoH8WTJqg

0 0
možnosti

Souhlas. V našem stotisícovém okrese bylo dlouhodobě registrováno jen 26(!) infikovaných a v současné době už se všichni vyléčili. A takových okresů je u nás většina (viz tato mapa: https://www.denik.cz/z_domova/koronavirus-mapa.html). Je naprosto nesmyslné uplatňovat všude stejné restrikce. Například i mnohem více postižená Francie zavedla pásma podle stupně zamoření a podle toho upravila opatření.

3 0
možnosti
PS

A na hranicich okresu provadite kontroly? Ta neprijemnost puvodne zacala (pry) pouze v Cine a dnes ...

0 0
možnosti
PC

O žádnou epidemii, jak ji známe v pravém smyslu toho slova, natož pak o pandemii, se nejednalo. Šlo a stále jde o uměle vyvolanou a zmedializovanou hysterii, která s ochranou zdraví nemá prakticky nic společného.

P.S. Zpočátku jsem také věřil, že jde o zvlášť nebezpečný vir, a tudíž, podobně jako autor blogu, jsem s různými nařízeními neměl cca první 4 týdny problém.

Ovšem poté, co se všechno kolem zjevně začalo vymykat jakékoli logice, jsem na základě získávání znalostí z různých informačních zdrojů (našich i zahraničních) změnil názor - viz úvod mého příspěvku.

6 1
možnosti
Foto

I95v14o 86C44i25l34i61c96h

23. 5. 2020 19:23

Já s nimi problém měl od začátku, ale postupně jsem si pod tou drtivou mediální masáží začal říkat, že jsem se nejspíš mýlil a opravdu to není jen o něco zákeřnější chřipka, jak jsem si původně myslel. Ale jakmile začala vyplouvat na povrch další a další čísla, tak jsem se k tomu mému původnímu názoru opět navrátil.

3 0
možnosti
Foto

Jinak řečeno, kdyby veřejnost se svými problémy nezatěžovaly plošně Chvilky pro demokracii, tak by vláda nemusela začít plošně buzerovat celý stát.

3 6
možnosti
JL

Na tento clanek jsou dve pravdy, pane Cilichu.

Prvni na podporu statu. Nikdo nevedel co ten virus je zac. Neco noveho, proto stat byt obezretny. "Spanelska chripka" v roce 1919 usmrtila asi 20 milionu obcanu sveta. (take se tvrdi az 100 mil). Ten novy "virus" mohl byt jeste horsi. To je vzdy hrozba kdyz nevite!!!

Druha pravda je udana v nasi Ustave. Zde jsou ustanoveny prava obcanu. Jsou prevzane s usneseni OSN, ktere prevzalo tyto prava z usneseni americke Unie z roku 1791. Byl to rok, kdy tyto prava byla prirazena k Ustave USA.

Prvni usneseni vlady bylo ustanoveni "stav nouze". To dava pravo ustanoveni radu s narusenim Ustavy. (v zajmu obcanum CR)

Pri dnesni znalosti je nutne tem nahore pripomenout na Ustavu CR. Vsechny media by mela tento pozadavek zverejnovat. Treba DENNE!! To je jejich povinnost.

2 1
možnosti
Foto

I69v48o 44C14i12l28i50c15h

23. 5. 2020 17:11

Ad 1) Vždyť v článku píšu, že ta přehnaná opatření byla v první fázi pochopitelná.

Ad 2) Nouzový stav skončil, takže dle zákona o ochraně veřejného zdraví ta opatření lze dělat pouze "v nezbytně nutném rozsahu", což plošné nasazení pro celou ČR není.

5 1
možnosti
Foto

Napíšu Vám to přesně: NIKDY.

R^

2 0
možnosti
Foto

To by mne taky zajímalo, ale včera už bylo pozdě. Dlouho bude trvat, že se ze všech těch opatření vyhrabeme a jestli vůbec... Svět už nebude stejný. Bude jiný. Levicovější a tím pádem horší

4 0
možnosti
JS

Vážený bohéme, nedochází Vám,l že zásluhou té buzerace jste třeba Vy nemusel být v karanténě?+

3 6
možnosti
Foto

I21v93o 49C12i59l45i78c22h

23. 5. 2020 12:27

Anebo třeba byla ta buzerace naopak přehnaná a kdyby byla mírnější, tak by se taky nestalo vůbec nic.

8 4
možnosti
Foto

R^R^R^Před pár dny se pak v Itálii díky italskému poslanci Vittoriu Sgarbimu provalilo, že na covid-19 ve skutečnosti nezemřely desetitisíce lidí, jak mainstream opakovaně tvrdí – údajně až 29 000, ale pouze 925 osob.Sgarbimu se dostaly do rukou statistiky italského národního institutu zdraví, podle kterých, kromě oněch 925 osob, u všech ostatních uvedených v podvodné coronavirové statistice, byly příčinou smrti naprosto jiné a mnohem závažnější choroby, kterými už dlouho předtím trpěly, jako jsou kardiovaskulární onemocnění, diabetes, onkologická onemocnění a další závažné choroby.

Je jasné, že ze strašení veřejnosti vysoce smrtelnou chorobou, mohou mít jisté kruhy prospěch, od farmaloby, která už plánuje povinné očkování, až po krachující vládnoucí garnitury, které díky tomuto podvodu získaly auru zachránců před coronavirovou údajně smrtící pandemií.Mnohým se pak tento uměle vyvolaný stav prokazatelně zalíbil, což dokazují návrhy zákonů, které by měly vládě i do budoucna umožnit snažší omezování občanských práv a svobod, i bez vyhlašování nouzového stavu schvalovaného parlamentem.

7 2
možnosti
JS

Pane Kindle, máte pravdu. Všichni jsou idioti, pouze Vy jste génius a super odborník na cokoliv.

4 2
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.