Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O zvěrstvech česky mluvících Čechů na německy mluvících Češích se nepíše vůbec.

1 0
možnosti
Foto

Nešlo o mluvu, ale o občanství, na jedné straně protektorátní občané na druhé straně říští občané, kteří vedli totální válku proti těm protektorátním.

0 0
možnosti

D61a74v69i49d 21V49l13k

23. 5. 2020 22:29

Karle palec R^ pro Vás od největšího sprosťáka a nepřítele Nožičky a ručičky. Až Vás to tady přestane bavit víte, kde Vás rádi přivítáme:-)

5 0
možnosti

Pane Vlku, když už jste sem opět zavítal (přestože jste zde na iDNES za sebou "rázně" bouchl dveřmi), dovolím si té Vaší skvělé partě tlumočit vzkaz od jedné bývalé diskutérky:

"Milí zlatí "správní" lidé, politicky jste mi byli vždycky blíže než ti, proti nimž tak srdnatě brojíte.

Bohužel druhá strana té mince je, že ve svém (možná i pochopitelném) boji používáte prostředky, kterými se vyznačoval režim, kterého návratu se tak strašně obáváte. Vaše země Blogosféra není ten azyl demokracie jak si namlouváte. Je to totalita, nepřipouštící "nepohodlnému" názoru ani přístup do diskuse, natož diskusi samotnou. Vy totiž diskutovat neumíte. Umíte jen řvát, že máte pravdu.

Do demokracie (a když máte touhu si zaprudit, popřípadě urážením jiných si zvýšit sebevědomí) si odskakujete sem.

Jediný kdo chápe, že to je divné, je za "správňáky" pan Vracovský. Za ty druhé to chápou zřejmě všichni....

Blogosféra není Švýcarsko. Blogosféra je Severní Korea.

A upřímně - Vrchní revolucionář, co tolik opakoval že ho IDnes za jeho tvorbu neplatí, své "majstrštyky" (ať už si o nich myslím cokoli) v tom "azylu" zatím nepředvedl. Předvedl tam pouze to, co se marně snažil zastírat tady - rozmazlenou hysterickou holčičku, co se lituje, že paní učitelka v minulé školce nevyhodila ze třídy všechny, co ho nemají rádi.

A kromě toho sprostá slova... "

0 5
možnosti
Foto

Je vidět, že pan Nožička má zmíněné zpravodajské zdroje plně v malíčku, když o nich má takový přehled.

1 0
možnosti
Foto

To je dokonalé! ;-D;-D;-D Pan Nožička je navždy očištěn!

8 0
možnosti
Foto

Ale kdopak ho ušpinil? ;-D

2 0
možnosti

a přitom na PL publikujou i lidé velmi inteligentní, slušní a pravdy se neštítící jako je P.Novotný

1 0
možnosti
Foto

Dáme Pavlovi slovo k tomuto tématu, což? :

Domnívám se, že umožnit dotazovanému v interview říct (viz mé předchozí rozhovory tam), to, co říkám, jinými slovy nechat mě vejít do jejich šapitó, vykálet se uprostřed s konstatováním, že všichni čtenáři toho jsou chudáci a všichni jmenovaní bolševici a politici SPD jsou třicetkrát pitomečkové (už nemluvím sprostě, vy víte, že jsem tam Okamurovi poslat čtyřicet kosočtverců jednou) a odejít středem se stále vystrčenou zadnicí, to je dobrý kšeft pro obě strany. Hlavně je to něco, co (zní to neskromně a velikášsky, vím) dle mého nemá v evropském mediálním kontextu obdoby.

1 0
možnosti
Foto

Karma. Poslední článek o nacistických zvěrstvech na Valašsku jsem četl na webu Aktuálně, ten ovšem vlastní "zlej Bakala". Ovšem často tam píší nehezky na i adresu našeho milovaného soudruha prezidenta....:-)

8 1
možnosti
Foto

Karma, vy lháři prolhaný. Zřejmě chcete sebrat titul největšího českého lháře Ing. Zemanovi, nicméně - že je pan učitel Nožička "lhářem, člověkem nesolidním a nečestným, charakterově vadným" , si myslím již dlouho i bez toho vašeho vylhaného článku. :-)

12 4
možnosti

Co si o mně myslí např. chlap, který se zde permanentně vyžívá v psaní nenávistných a často lživých příspěvků (a ještě se navíc na stará kolena vydává za ženskou... :-)), to je mi fakt srdečně jedno.

0 6
možnosti

No já nevím, Karle. Takhle mi to připadá, že si chystáte cestičku na Hrad. Ty předpoklady "že nemůžete najít článek(ky), to je velký krok ku Hradu...

5 1
možnosti
Foto

Podle výzkumu Masarykovy univerzity jsou: „Parlamentní listy vnímány jako přechod mezi seriózními médii a šedou zónou prokremelské manipulace. Podle našich dat jsou ale co do obsahu stejné jako například AC24 a s manipulativními technikami se u nich setkáváme dokonce častěji než třeba u Sputniku.

9 3
možnosti
Foto

To také lze číst tak, že Sputnik nepoužívá žádné manipulativní techniky a že Parlamentní listy jsou svaté.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS