Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J56a95n 52R44á85ž

25. 5. 2020 13:50

Piráti nejvíce exhibují s Čínskou kartou. A že by zrovna tato strana reprezentovala pravici?

0 0
možnosti

Souhlas. Bláboly pravicové stoky nikoho nezajímají. Dělají ze sebe jen šašky.

0 0
možnosti

....v tom případě jsou tu ještě neužiteční idioti, kteří předvádějí neskutečné řiťolezectví k Číně,podepisují ponižující omluvný dopis a jsou ochotni se podřizovat diktátorské Číně za kus pochybného žvance, který stejně nepřišel. Děkuji nechci, čínští "vítači" mi stačili.

1 0
možnosti

Vidím, Paroubku, že jste se čínskou propagandu naučil nazpaměť. Určitě vám těch šest cest do Číny prospělo, nyní je z vás takový druhý Gottwald, který se zase učil v Moskvě. Bravo.

8 1
možnosti
Foto

Pane Švadlenko,

bylo by dobré, kdybyste si ve významovém slovníku nastudoval rozdíl mezi výrazy "fakta" a "propaganda."

0 0
možnosti

Idioti to nejsou, užiteční taky ne.

Tolik stručné vyjádření. -:), -:)

0 0
možnosti

To je článek jako blázen ! Prezident republiky skládá slib do rukou předsedy Senátu. Pak byl pan Kubera ústavním činitelem č. 2. Bylo mu to k ničemu, protože č. 1 je nikým nevolený Tvrdík ! Senát je sborem rozumných stařešinů, tedy slepé střevo vhodné k uříznutí, jak praví MUDr. Zeman. Jeho největší blamáží je právě vztah k Číně - Stali jsme se ekonomickou kolonií k odběru jejich zboží. Naše zboží se tam zase dostat nemůže, s vyjímkou Miloše, který tam klavírně sehraje "Mou vlast" ! Dnešní pan Vyvadil nemůže z vlastní země ani vycestovat, neb je zástupcem sboru šílenců, kteří nenávidí Peking ? Už ani nelze vyjet za investory na Tchaj-wan - Přestože v ČR mají 14x větší podíl jako Čína ! Ano, jsme užiteční idioti :-).

7 1
možnosti

Co znamena, Cina je druhym nejvetsim "dovozcem" zbozi do Ceska? Rek bychl, ze tam Cina sve zbozi vyvazi.

Pan Paroubek by se mel taky podivat na Google,dozvedel by se, ze Taiwanske Republice umisteno 30 000 vojaku US Army kteri chrani jeji bezpecnost. Pokud by se Cinane rozhodli si Taiwan vojensky napadnout znamenalo by to primy stret a po tom sotva touzi. Ani ne tak z vojenskeho hlediska, Cinsky vyvoz do USA ma hodnotu nekolika set bilionu dolaru. V pripade konfliktu by to znamenalo ztratu mnoha milionu praovnich mist a to je posledni co si Cina preje. Nemluve o tom, ze by to melo dopad i celosvetove a za to je Taiwan nestoji. Jako nezavisla republika, Taiwan Cinu ani v nejmensim Cinu neohrozuje. Snad casem prijdou k nazoru, je lepe "Zit a nechat zit".

3 0
možnosti
Foto

Zemičce, která svým významem i počtem obyvatel odpovídá čínskému maloměstu by slušela role mazaného diplomata, hrajícího to na všechny strany. Třeba Švýcarsko je mnohem významnější a podobná extempore jsou mu cizí.

11 2
možnosti

Jistě byste toto radil i Československé republice ve vztahu k Německu v roce 1938, je to tak?

2 1
možnosti

Senátor Vystrčil opravdu připomíná rozhnevanou čivavu. Ostatni hosi jsou take jak figurky z panoptika. Zbytečně a drahé od začátku do konce. Představa Vystrcila jako pojistky demokracie již ani není úsměvná.

10 11
možnosti

Naprostý souhlas, myslím , že většina občanů naší země druhou komoru parlamentu nikdy nepřijali, považují ji za zbytečnou a svůj názor demonstrují nohama.K volbám do Senátu zkrátka nechodí.

Co si pamatuji z tisku, že například při doplňovacích volbách na Praze 9 se namáhalo k volebním urnám pouhých 11 procent oprávněných voličů. Výsledek pak určuje žalostně nereprezentativní menšina.........senát sbor lidí,které vůbec nepotřebujeme

2 4
možnosti

Zdá se mi, že pan Paroubek neúspěšně snažil být tím, čím je dnes Jarda Tvrdík.

Nebylo jak ve ztraceném RaJi!

11 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS