Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

komousi a jejich nacelnik Filip neprekvapi

spis by me zajimalo, jak se k cele soudruzske aktivite vyjadri pan premier...

22 1
možnosti
Foto

No jak, řekne, že je to interní věc komunistů, a,nechá si od nich pomoct při hlasování o nějaké lumpárně. :-)

18 2
možnosti
Foto

KSČ vždy byla jen jednou ze sekcí moskevské Kominterny a to i poté, kdy byla Kominterna oficiálně zrušena.

26 0
možnosti
Foto

Přirovnal jste, milý kolego, soudruha Filipa k tchoři. Já bych v jeho případě použil příměr jiného zvířete, které občas pěstujeme doma a z něhož se posléze pořádá lidová veselice, zvaná zabijačka.

33 3
možnosti
MM

Opravil bych Vás. nepěstujeme, ale chováme, ale jistě jste neměl na mysli kance,

6 0
možnosti

R^R^

Nemůžeme se divit, že si komanči čím dál tím víc otvírají hubu, když jim Babišovo Ano, ČSSD a rudý Miloš Zeman otevřeli náruč dokořán.:-/

26 3
možnosti
MB

Podle řídícího důstojníka bylo na Filipovi znát, že - „Si váží skutečnosti, když byl vybrán ke spolupráci s československou rozvědkou, a prohlásil, že se vždy vynasnaží veškeré úkoly dle svých schopností a možností splnit.“ Falmer se osvědčil, absolvoval 103 schůzek s Stb, včetně finančních odměn .

Ta prodejnost se mu vyplatila! Dnes je jedním z kulaků v ČR, klasický - levicový milionář. Podporuje dalšího agenta Bureše, který je ještě větší kulak ! Jednou chce odvolávat ministra dopravy, pak zase zahraničí. K. Marx pokýval zmateně hlavou a spadl z podstavce ve svém rodném Trevíru ! ... :-)

23 1
možnosti
OT

Vojtěch - komunistická zrůda.

18 2
možnosti
VK

Co potom jste Vy Tomku. Pochlubte se.

2 9
možnosti
Foto

Při pohledu na onoho souha mi napadlo spartakiádní heslo:

Mládí, síla, krása.

Kdyby šlo jen o tyto senilní (ba dementní) občany, bylo by to politováníhodné. Jenže vstávají noví bojovníci, např. s. Konečná. A to je na pováženou.

Karma! R^

22 2
možnosti
MB

Nevím co Vám na Konečné pořád vadí. Kateřina je je dobrý člověk ! Žena kapitalistova, (odhadce a nemovitosti). Ona je typický zástupce parazitující buržoazie. Nikdy nepracovala - Dnes se to zase nazývá - "Člověk práce" ! Manžel znalost prokázal - Vynáší mu docela dost ! Vždyť ti mladí lidé jsou docela milí - Úspěšní a v přebytcích - Co mají společného s komunisty ? ... :-)

5 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma.R^:-) Bohužel je smutné, že i když Rusko už není SSSR, tak u mnoha Rusů přetrvává komunistický pohled na dějiny, podle kterého legionáři nebo běločeši byli zločinci. :-(

22 0
možnosti
  • Počet článků 4816
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 836x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal