Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ND

Pan Flaška je troll par excellence.

Navíc bloger, který neotevírá pod svými blogy diskusi, protože se komentářů bojí, že by ho komentoval troll jako je on sám.

7 3
možnosti
Foto

Jakého trolla máte na mysli?

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
14 2
možnosti
JN

Jen velmi stručně:

a) Vaše tvrzení ohledně toho, že o sovětském bombardování se letos mluví jen díky vyhroceným vztahům s Ruskem, jsou trochu lichá. Psalo se o nich dost třeba zde na iDNES již dříve:

https://www.idnes.cz/technet/vojenstvi/nalet-na-mladou-boleslav-9-5-1945.A150505_200525_vojenstvi_erp

b) Ten článek, na který odkazujete, byl publikován na webu Českého rozhlasu již před pěti lety (a použil jsem ho jako zdroj v jednom mém nedávném článku i já, tak nevím, jestli ode mne neopisujete... :-))

c) Jméno pana Kvasničky znám, ovšem dle mých zkušeností reportáže či články o Ploštině či Salaši obvykle vycházejí v médiích jen v regionálním formátu, málokdy tak, aby si to mohli přečíst i čtenáři z jiných regionů.

Hezký den.

0 1
možnosti
PK

Díky za blog, spíše než jeho obsah ( s kterým bezvýhrady souhlasím) bych měl připomínku k diskusi. Jsou zde lidé které obsah nezajímá a stačí jméno autora a již vědí jak to mají číst a reagovat. To je smutná podívaná. Já čtu všechny a tam, kde vím, že diskuse je zbytečná nediskutuji, protože vím, že autora nezajímá názor a chce jen potlesk. Tam, kde jí neotevírá blogař,tam blog nečtu.

Autorovi doporučení, proč proboha reagujete a mažete příspěvky, které jsou mimo mísu a obsahují hanlivé, urážlivé reakce....to je přece vizitka diskutéra, inteligentní čtenář to jistě ocení,,

.

Pěkný den a dobrou náladu sebou,R^;-D

5 1
možnosti
JN

Pane Korecký, v tom, že je to především vizitka samotného diskutéra, máte nepochybně pravdu. Ovšem jde o to, že způsob diskutování těchto osob, urážení či zesměšňování každého, kdo má jiný názor, atd., potom odrazuje řadu lidí od toho, aby do diskusí vůbec chodili (a o to některým zdejším trollům jde). Navíc jsou zde i takoví, kteří vyloženě čekají na příležitost, aby se k trollování mohli připojit v duchu hesla "v jednotě je síla."

Pěkný den i Vám.

0 0
možnosti
PB

P51e45t61r 58B35u66r81i12a13n

17. 5. 2020 23:34

Tak jak to píšete, v tom máte naprostou pravdu. Karma.

5 0
možnosti
JP

Protože se o nich mluvilo v minulosti víc než dost, zatímco o jiných věcech se mlčelo. Nožička by za Rusy i dýchal....jako kdysi kovaní komunisté.

6 3
možnosti
PC

S blogem pana Nožičky naprosto souhlasím. R^R^R^

Zjevné zoufalství jednoho z "takydiskutérů", který raději ani neotvírá diskuse pod svými blogy, je doslova politováníhodné.

11 3
možnosti

Takových je víc. Třeba pan Čumpelík.

1 0
možnosti

Asi proto, že jsou dobře známá a nikdo je nepopírá. To Rusové vlastní zločiny rádi popírají (viz nedávné odstranění jednoho z pomníků katyňského masakru). Také stojí za to, připomínat zločiny přímo Čechů. To byla neskutečná zvěrstva na často nevinných lidech. I lidé, kteří se neprovinili proti Československu a pomáhali odboji, se stali oběťmi rabování. Nový režim, který byl přímým předchůdcem nastupující totality, všechny tyto zločiny přikryl a nakonec amnestoval. Edvard Beneš, kromě toho, že nese přímou vinu na nástupu bolševické totality u nás, má na rukou krev i v tomto případě. A pak se dřívější demokraté divili, jak komunisté využili nastaveného precedentu.

13 0
možnosti
PP

P87a67v73e45l 25P19o67n38e36c

17. 5. 2020 21:54

Pravda je, že někteří Němci se omluvili, jiní naopak nechápou nedostatek naší vděčnosti:

"Zažil jsem v Německu, že mnozí staří Němci, bývalí nacisté, vykládali, že Češi se vlastně měli za protektorátu vlastně dobře, protože nás nestříleli na potkání, jako třeba Poláky či Srby" -- Vojtěch Šustek, historik, badatel a archivář

https://bit.ly/2yHFbVm

5 2
možnosti

Nejvíce se nyní na politické úrovni snaží AfD. Ta je přímo podporována z Ruska a má podporu i našeho bývalého prezidenta Klause, který zároveň varuje před Sudeťáky...

2 0
možnosti
Foto

Tak znova, toho se autor boji. Seradte si diskusi podle Doporučované a mazání pochopíte.

0 1
možnosti
JN

To klidně mohou (a mnozí to nepochybně dělají i bez Vašich rad) - a doporučuji jim následně si zobrazit k Vašemu příspěvku celé vlákno, ať si udělají obrázek... ;-)

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,27
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik