Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT
Foto

Pan Nožička je jediný neochvějný strážce východní morálky u nás.

28 2
možnosti
JN

Ale jo - za připomenutí toho alternativního textu na konci článku (byl zřejmě celorepublikově známý, přestože tenkrát nebyl internet... :-)), máte dnes ode mne karmu. ;-)

0 4
možnosti

Mně se na vás líbí, jak ochodně ohnete hřbet, kdykoli jste o to požádán. Že si vláda vymyslela nesmysly? Vy budete kritizovat ty, kterým tyto nesmysly vadí. Až příště vláda nařídí, že učitel smí stát pouze na jedné ruce, vy budete první, kdo to udělá, a ještě se budete posmívat ostatním, že si jenom stěžují, proč to nejde. Inu, mentalita lokaje. Co všechno ještě učíte kromě tělocviku?

18 4
možnosti
Foto

Pana Trčálka považuji za jednoho z našich nejlepších expertů v blogovědiškzním virtual ,,světě", tedy na těchto stránkách. Evidentně mu na nich nic, ale ani leckdo, neunikneR^ ;-D

6 1
možnosti
PK

Je to pašák, vytvořil bych pro něj na slavné veřejnoprávní TV vybraný pořad ;-D;-D;-D

2 0
možnosti
RC

Klasika a neni to poprave. Pan Nozicka si rad kopne do CT...

Pritom tam zaznely hlasy kritizujici akci jako takovou, tak i hlas kritizujici "kvalitu" provedeni jako ostudnou. No a byly tak i hlasy, ktere to schvalovaly. Takze z hlediska objektivity tezko neco namitat.

A ohledne toho, co psal psal Nozicka, ze to neni pisen oslavujici sovetsky nebo rusky rezim - myslim, ze by pan Nozicka mohl mit na vic. Ano, neni tam ani slovo oslavy, ale je to klasicka propagandisticka pisen. Ostatne to rekl i reditel divadla, ktery s provedenim nemel problem - je to castuska.

A co o castuskach rika wikipedia?

Častuška je krátká ruská lidová báseň, potažmo píseň. Častušky se rozšířily hlavně ve 2. polovině 19. století. Původně měly obsah zejména milostný, později hojně humoristický a satirický, v sovětské éře často propagandistický.

21 4
možnosti
MK

Klasika a neni to poprvé. Pan Caha si rad kopne do Nožičky... :-)

1 5
možnosti
  • Počet článků 2953
  • Celková karma 24,96
  • Průměrná čtenost 865x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik