Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

sledoval jsem reportaz a rikal jsem si: "co Nozicka?"

a je to tu

odhadl jsem spravne - tohle si prece nenechate ujit!

peknej den preju a spoustu dalsich inspirace

9 5
možnosti
JN

Tak to je pane Valičku nepochybně skvělé, když máte tak velké jasnovidecké schopnosti. Předpokládám, že u ž teď je Vám jasné, o čem budu psát blog zítra. ;-)

Také přeju pěkný den.

2 0
možnosti
MH

Pane Nožičko, a co tedy ČT udělala špatně? Zpracovala reportáž o kontroverzním tématu, které je většině lidí včetně mě nejspíš fuk, přesto asi opravdu lidi pohybující se kolem divadla zajímá. Některým lidem se to prostě nelíbilo, tak udělali reportáž. To je celé. Vy byste to zcenzuroval, nebo o co vám jde?

Nezlobte se na mě, ale když si chcete do ČT kopnout, tak si najděte téma, kde to má opodstatnění. Vzhledem k tomu, jak je ta ČT z pohledu některých lidí tragická, by to neměl být problém.

9 3
možnosti
JN

Už jsem na to níže v diskusi odpověděl panu Vracovskému, Braunovi, Burianovi... a tak mi přijde zbytečné stále se zde opakovat.

1 1
možnosti
RR

Kdyby se Ostraváci inspirovali jinými svěžími dílky, jako je třeba Dobrý den, prapore z hvězd a pruhů,tak by určitě v ČT takové problémy neměli.

20 1
možnosti
JN
Foto

Dobrý den, upřímně bych spíš řekl, že to video je pokus o mizerný ... co? Vtip? Urážku Volgogradu? Sám nevím...

4 0
možnosti
JN

Jak píši v blogu, i mně přišlo takovéto umělecké pojetí dost zvláštní. Pokud by bylo v reportáži ČT rozebíráno tohle, pak by to bylo v pořádku. Jenže místo toho se tam rozebíralo, zda je "ideově" v pořádku, pokud nějaké české město v současné době přistoupí na kulturní spolupráci s ruským městem.

6 1
možnosti
Foto

Ten videoklip je otřesný a soudě podle reakcí na facebooku ostravského divadla, nejsem sám, kdo vůbec neví co bylo jeho smyslem. Snad ten přípitek nakonec? Ta reportáž, kterou tady autor a někteří hrdinní bojovníci proti ČT kritizují byla jen podivením se nad tím, že něco takového vůbec vzniklo. V článku je odkaz na ono video, tak doporučuji všem se podívat a odpovědět na prostou otázku : Jak to video zobrazuje válku, porážku nacistického Německa, vyhnání Němců z Ostravy? Nijak. Ty záběry památníku v Hrabyni jsou zesměšněny zrychlenou chůzí herců a naskakováním do auta. Podle vyjádření z divadla to vše měla být jakási recese. Ale recese čeho? Legrace z války? Legrace z Ruska? Legrace z ANO? Volgograd si toto video měl objednat i u jiných družebních měst a mně by zajímalo, jaký byl výsledek.

Reportáž 168 hodin byla udělána dobře a její kritika není na místě. Slova ředitele divadla, že si měli redaktoři pokoutně shánět čísla na herce jsou nesmyslem, protože redaktoři medií, tisku, televize prostě ta čísla k dispozici mají anebo mají snadnou možnost si je sehnat. Nemusí nic dělat pokoutně a klást otázky je přirozená práce novináře.

17 2
možnosti
JN

Co se týká první části, souhlasím I já jsem v blogu ostatně napsal, že mně takové umělecké pojetí přišlo poněkud zvláštní. Ale k té Vaší větě: "Ta reportáž, kterou tady autor a někteří hrdinní bojovníci proti ČT kritizují byla jen podivením se nad tím, že něco takového vůbec vzniklo." Pointa je ovšem v tom, že reportéři ČT se nepodivují nad uměleckou kvalitou toho klipu, ale nad tím, že ostravské divadlo vůbec výzvu města Volgograd přijalo. A to mi přijde absurdní.

Ještě k Vaší námitce, že pro média je snadné sehnat si kontakt na kohokoliv: nepochybně je snadné sehnat si kontakt např. na ředitele divadla, tiskovou mluvčí, uměleckého šéfa, atd. Ale sehnat si kontakt na každého řadového zaměstnance divadla (kterých v případě Národního moravskoslezského divadla určitě bude více než sto) bych jako samozřejmost neviděl.

3 3
možnosti
MM

Talk ČT natočila pořad o události, která se odehrála v divadle a ke které se zúčastněné strany mohly vyjádřit a ihned to od pana Nožičky schytala. :-/

16 0
možnosti
JF

Měli pane Nožičko radši zazpívat Pust ́ vsjegda budět solnce, tu zpíval/zpívá? rád i pan prezident, příkladně na Posolstvu Rossijskoj federaciji v Čechii v odpoledních hodinách při oslavách jejich státního svátku A.D. 2013, a poté se navzdory virové nákaze, s obětavostí sobě vlastní, přesto večer vydal otevírat korunní komoru ... a jsou tacíjedinci, kteří nactiutrhačně virozu popírajía jazykem zlým zlolajným, bez stopy úcty k majestátu prvního muže ve státě, mluví o chlastu! Koronavir na ně! https://www.youtube.com/watch?v=TTqV5cUVD0Q&list=RDTTqV5cUVD0Q&index=1 - https://www.youtube.com/watch?v=2CQE0fZegfI

7 2
možnosti
AN

A48l76e79š 86N61o89v22á82k

12. 5. 2020 21:42

Logičtější by bylo, kdyby ČT vypátrala další verze písně z partnerských měst a porovnala. Na podobném principu koneckonců funguje soutěž Eurovize...:-):-):-)

3 0
možnosti
LH

Nejhorší na té reportáži je strach říct že jim nahrání písničky nevadí, to je přeci hrůza bát se říct svuj názor už zase....

17 2
možnosti
AN

A38l23e78š 95N63o86v83á75k

12. 5. 2020 21:19

Všichni se dobře bavili... včetně ředitele a starosty...jen ta odborářka ne, asi jí nepozvali na natáčení...:-)

2 0
možnosti
AN

A39l55e61š 48N16o77v66á76k

12. 5. 2020 20:50

Pane Nožičko, jaký máte důvod k tomu, že děláte reklamu ČT? Obzvlášť manipulativnímu pořadu 168 hodin? Váš blog zvýšil sledovanost toho pořadu minimálně na dvojnásobek...soudě podle diskuse:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 1587
  • Celková karma 40,15
  • Průměrná čtenost 3231x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik