Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Váš blog mě připomněl nedávno shlédnutý film ,, Pravá Blondýnka" s Reese Witherspoon. Zdánlivě nicotné záležitosti odhalí pravou tvář celé kauzy.

Jinak oceňuji účes pani ministrině a i ten VášR^R^R^

3 0
možnosti
Foto

:-) děkuji za ocenění, vizážistce vzkážu, i za tip na sobotní večer. R^ Přeji Vám krásný večer!

0 0
možnosti
MB

Sice se také usmívám vašim problémům.. ale když už, tak podotknu, že ono hodně záleží na kvalitě vlasů. Znal jsem jak ženu, tak muže, kteří měli tak silné a husté vlasy, že na nikdy nebylo patrné sebemenší rozcuchání.. Viděl jsem Kubánce s takovou tou koulí vlasů na hlavě skočit do vody ..a on se vynořil úplně se stejnou koulí...

Kdyby to nebyla pravda, nemusela ministryně vůbec reagovat. Vždyť to snad nebyla přímo otázka ale jen všetečné poznámka. Mohla to přejít ..a neriskovat, že nějaká kadeřnice promluví..a provalí lež..

Samozřejmě nevím, jak to je ..ale nemám důvod tomu nevěřit..

6 0
možnosti
EB

jenže to by po síti nesměly běhat spousty fotek naší šikovné paní ministryně z dřívějších dob, kdy zřejmě ještě tak moc šikovná nebyla ;-)

2 1
možnosti
AH

třeba má paní ministryně šikovnou kamarádku - já celá léta stříhám a barvím sebe i mámu a kohokoli kdo projeví zájem - a k všeobecné spokojenosti.

5 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
PR

P33a24v33e92l 82R40y46š28k88a

11. 5. 2020 14:41

Chtěl bych mít vaše starosti.

16 3
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2683x
Popularizátorka medicíny, propagátorka rodinné sexuální výchovy a komplexní předškolní přípravy.

Nadšenkyně lékařského vzdělávání veřejnosti, komplexní péče o zdraví a anti-aging medicíny.

Díky péči o děti, zvláště ADHD syna, se vzdala kariéry, aby si našla novou. Nedostatek kvalitních informací v péči o dítě ji vedl k založení odborně garantovaného rodičovského portálu Babyonline.cz, vysoké nároky na všeobecné vzdělání k vydávání knížek v edici Pro chytré hlavičky, včetně předškolní přípravy a sexuální výchovy. Touha po komplexním přístupu v životě i medicíně přispěla ke spuštění portálu ZdravéOmlazení.cz, pro aktivní lidi, zvláště ženy 40+.

Seznam rubrik