Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EH

Nečekám, že příští volby ANO utvoří vládu. A Babiš nebude chtít sedět v parlamentu, tak to zabalí a další volby už bude mít ANO bez Babiše nějakých 10% jako ostatní strany.

Ale stálo za to pozorovat kavárenskou sociální bublinu, jak se poplácává po zádech a kouká s otevřenou pusou, jak Antibabiš nezabírá. Pokud Babiš inspiroval další podnikatele, kteří zvládají management firmy i politiky, Demoblok se do Vlády nepodívá ještě dlouhou dobu.

8 6
možnosti
LH

Ne inspiroval, ty platí stávajícím stranám, je to výhodnější ;-D

1 0
možnosti
PB

..... sázím na svoje osvědčený koně,- s Miruškou Němcovou společně plačem, s Pavkem Novotným sa zase chechtáme, s Pekarovou su takovej bojovnej a zásadovej, s Ferim sa chlámu vod rána do večera, s Bartošem sa cejtím fest v rauši a ze Stanu naštěstí nikeho neznám,- ..... zkrátka mládí, vzdělání, intelektuálno a max.progresV!

23 1
možnosti
Foto

Myslím si, že pro levicové voliče je absolutně nepřijatelný Tomáš Petříček, který se svými názory hodí do TOP09 či Fialova křidla ODS. Petříček naprosto eliminuje jakékoliv zásluhy Miroslava Hamáčka.

Nevěrohodné zdroje navíc tvrdí, že ta havárie Petříčkova taxi ve 2.00 v noci bez ochranky prokazuje, že si Petříček jel tajně k Pochemu pro "noty" jeho rusofobní politiky. Osobně si myslím, že Poche s Petříčkem byli do ČSSD nasazeni s cílem tuto levicovou stranu dostat mimo Parlament jejich bojem za zájmy ultrapravice.

12 6
možnosti
PK

Dnes je politika ještě větší divadlo než dřív a úspěch závisí hódně na tom jak "partaj má dobré herce. A i kdyby Petříček byl oddán socdem stoprocentně tak jeho projev je zoufalý - fráze, nejistota apod. Maláčová sice v každé větě zdůrazňuje že je sociální demokratka tělem a duší ale působení na "davy" není dobré. Ale berte v úvahu že socdem směr to má - většinou - v Evropě nahnuté. Počínaje Německem.

3 0
možnosti
JS

Osobně jsem přesvědčen, že 34% není konečné číslo, protože velké množství voličů ANO odpoví, že neví nebo nebude je volit , aby měli pokoj a ve volbách to tam hodí.

A podobně je to u SPD. Ostatní strany ještě stále nepochopily , že AntiBabiš nestačí a navíc jejich minulost je diskvalifikuje , protože kmotři čekají . No a Piráti nová strana lidí bez životních zkušeností , zabývající se udáváním a překrucováním pravd

21 5
možnosti
MS

Asi piráti dostali dobrou školu od ANO 2011, kde si Babiš na udávání rovnou vytvořil elektronický portál na stránkách ministerstva financí po zavedení EET a překrucování pravd je normální u koblih. Takže co pirátům vyčítat?

4 8
možnosti
Foto

Šanci napravit si "pokaženou pověst lháře" dostal nyní exhejtman a superpapaláš JUDr. Michal Hašek - protože byl Hamáčkem /jako asi nadmíru spolehlivý!!/ jmenován volebním lídrem ČSSD pro krajské a senátní volby. Zda jako značně nevěrohodný dovede partaj s dluhem 336 milionů korun rovnou do propasti, se teprve ukáže. ;-(

5 0
možnosti
ZD

Souhlas. To co drží pan Hamáček tihle slavní kmotři rovnou pohřbívají.

4 0
možnosti
JD

Je to zkratka tak... pokud neprijde "nekdo" s lepsim programem, tak tam ANO zustane. Politika ala Antibabis uz zadny Program dlouho neni. Basta.

14 2
možnosti
Foto

Druhá možnost je, že ANO udělá takový malér, že každý jiný bude lepší. Ale ani tady není jistota, protože skalní příznivci budou provolávat ANO, i když budou vyhrabávat kořínky.

5 1
možnosti
MB

Zdá se, že Hnutí ANO si skutečně vytvořilo svůj blok vyznavatelů. Očekávaně k tomu pomohla i Viro krize. Osobně se ovšem obávám, že to přerůstá do roviny iracionálních vyznavačů. U Mesiášů - Opakovaně se potvrzuje, že jakékoliv excesy podstatné nejsou. Prostě se naslouchá, čeká na příděl a vyznává ...

AB může mít nepochybně radost. Profilově se ovšem ANO řadí na populistickou levici. Cíleně koná pro své vytipované - Oproti skutečným potřebám, např. OSVČ. Způsobuje i raritní jev - 3 strany levice, ANO+ KSČm + ČSSD je na ČR velice mnoho, státní kasa - to prostě neunese. Nelze nevidět, že případný nárůst % jde na vrub právě jejich koaličních a podporovatelských stran ! ČSSD + KSČm. S Okamurou koalici skládat nelze, s kým případně bude vládnout, těžko říci, tak z hlavy ... :-) .

7 1
možnosti
LH

To je ale zase nesmysl..... Ti co předtím dokázali že to dokážou nějak zapomínají že vše souvisí se vsim.... ;-D

1 0
možnosti
LM

Průzkumům se nedá moc věřit... Jen podotýkám, že před Evropskými volbami 2019 mělo ANO v průzkumech 28 - 33 procent - a reálně získalo 21 procent. ODS - 10-12 procent a reálně 14,5... prostě jedna věc jsou průzkumy a druhá věc reálné volby ;-)

5 0
možnosti
AN

A97l82e56š 96N84o23v95á84k

11. 5. 2020 9:13

agentura Median 9.5.2019 : ODS 24%, skutečnost 14,54% ...

2 0
možnosti
AN

A25l76e52š 46N68o95v32á75k

11. 5. 2020 8:32

červený svetr je právě to,co udrželo ČSSD nad hladinou...Hamáčkovi by měli všichni straničtí kolegové líbat ruce...

8 0
možnosti
JJ

Musíte si uvědomit, že sice ten svetr zabírá na vás a vaši rodinu, ale zbytku národa je to ukradený v čem chodí Hamáček oblečený.

0 0
možnosti
Foto

No, to zase bude povolební pat :-/

4 1
možnosti
VK

Určitě to bude složité vyjednávání o budoucí vládě. Zatím je to věštění z křišťálové koule.Volby jsou ještě daleko a do té doby se může stát mnohé co je může ovlivnit. Proto asi nebudou mít zatím průzkumy od různých agentur valnou vypovídací hodnotu.Je tu až příliš mnoho neznámých .

0 0
možnosti
  • Počet článků 2658
  • Celková karma 31,58
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články