Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

Velmi moudrá slova, díky. Pište častěji. R^

9 0
možnosti
ZS
VK

"Takže kdybych měl citovat jistého bývalého pražského primátora "situace je nadmíru výtečná""

Pro znalce tehdejšího kontextu není citace příliš uklidňující. :-)

4 0
možnosti
FL

Zdravím profesora, docela překvapení, co ho sem přivádí... V článku se nezmiňuje, to, k čemu se upínají asi největší naděje ohledně epidemie - lék a později vakcína. Zpráva o slibném výsledku studie remdesiviru zvedla ceny akcií minulý týden o 20%

2 1
možnosti
Foto

Těším se na všechno co se ještě s Micíkem dozvíme , vítejte :-)

16 0
možnosti
Foto

Prosím, pište pro Micíka, s úctou zdravím Vaši Ívinku. Za Váš výklad děkuji:-)

8 0
možnosti
PL

Zlatá slova!

Škoda, že na ně slyší jen tak málo lidí.

19 0
možnosti

Průšvih je, že na ně slyší až moc lidí, kteří jsou pak vyplašení jako stará Vomáčková.

Problém je v tom, že si nesednou virolog, epidemiolog, ekonom, psycholog, sociolog a politik neshodnou se na opatřeních. Problém epidemie je multioborový. Jakmile si poslechnete odborníka z jednoho oboru, vyloží Vám problém z hlediska svého oboru. Odborně může být jakkoliv správně (a zrovna tento blog je z odborného a informačního hlediska vynikající), ale schází mu ta multioborovost - zasazení do širších souvislostí.

A pak lidé, co plaší, bohužel plaší ještě více

9 7
možnosti
Foto

Zesnulých, u kterých byl identifikován COVID-19, je za den průměrně 5 – nicméně smrt minimálně poloviny z nich nemá přímou souvislost s onemocněním COVID-19, nýbrž se jedná o úmrtí způsobená jiným závažným onemocněním.85 % lidí na covid-19 pozitivních ale nemá žádné potíže nebo má potíže minimální. Smrká, lehce pokašlává, má 37 stupňů teplotou. Pouze 400 nakažených potřebovalo nemocniční péči.

6 16
možnosti
JD

Proč pořád rozšiřujete ty svoje theórie?

9 2
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 16395x
Jsem biolog, profesor na Přírodovědecké Fakultě UK v Praze. Když zrovna nepřednáším tak se věnuji evoluční biologií, parazitologií a evoluční psychologií a hledáním ztracených předmětů v nepořádku na svém stole. Mým hlavním koníčkem je moje práce (což je, přiznávám, pro mě i mé okolí poněkud vysilující). Rád se ploužím přírodou (Ďábličák stačí, Balkán je lepší) a fotografuji co mi vleze před objektiv. Na poli vědy i v běžném životě jsem postupně učinil řadu objevů; vzhledem ke své mizerné paměti mnohé z nich i opakovaně.

Najdete mne na flegr.com a  www.facebook.com/prof.jaroslav.flegr 

<a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/"><img alt="Licence Creative Commons" style="border-width:0" src="https://i.creativecommons.org/l/by-nc-nd/4.0/88x31.png" /></a><br />Toto dílo podléhá licenci <a rel="license" href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/">Creative Commons Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 4.0 Mezinárodní License</a>

Seznam rubrik