Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Příčina úmrtí je jistě v úmrtním listě. Ten ovšem k dispozici může mít pouze ten, kdo je k tomu oprávněn. Cokoli ostatní jsou pouze spekulace, a to často jen a pouze účelové, dle toho, jak se komu zrovna hodí:-/

10 1
možnosti

O příčině smrti, uvedené v úmrtním listě, zde nikdo nepochybuje. Jde spíš o to, zda jeho zdravotní stav nezhoršil a k jeho smrti nepřispěl organizovaný nátlak z Hradu a Čínského velvyslanectví.

1 2
možnosti
PD

Slušnost a pokora byla rudochům na celém světě vždy cizí pojem. Obávám se, že kdyby Kuberu nezastavily ani náhlé zdravotní potíže či porucha letadla, tak by nakonec to náhradní éro s ním záhadně spadlo.

4 1
možnosti
PD

Vysoký a čínský tlak - to je smrtící kombinace.

2 0
možnosti
Foto

Dokud se budou hradní kumpáni chovat jako doposud, vynoří se těch konspirací ještě více

5 0
možnosti
Foto

Podle mého názoru k jeho skonu došlo poté, co si přečetl některý Váš článek. Rv

4 0
možnosti
Foto

To je debata o ničem. Být sprostý tak řeknu že je to debata o ho... Tady jde o to, že kancelář prezidenta republiky si od čínské strany vyžádala informace, jak bude reagovat, když předseda Senátu pojede na Tchaj-wan. Hradní kancléř Mynář se kvůli tomu setkal se zástupcem čínského velvyslance Čang Ťien-minem. Čínská ambasáda předala v lednu Hradu dopis, kde hrozila postihem tehdejšímu předsedovi Senátu Jaroslavu Kuberovi (ODS) i českým firmám v Číně za cestu na Tchaj-wan. Někdo ten dopis předal Kuberovi. Je úplně nepodstatné na co zemřel Kubera, ale jde o to, že Čínská strana si dovolila nám vyhrožovat a vyhrožovat druhé ústavní osobě a je neomluvitelné jednání Hradu, kde je kancléřem osoba bez bezpečnostní prověrky.

15 2
možnosti

Ale tady nejde jen o ten nehorázný dopis, ale také o to, co se odehrálo mezi Hradem a Kuberou v zákulisí. Všichni si ještě pamatujeme, jak vyděračsky si Zeman počínal v kauze vyznamenání pro strýčka exministra kultury Hermana.

7 1
možnosti

Doporučil bych vám přečíst si knihu Rudý Zeman od Jaroslava Kmenty. Možná se vám v hlavě rozsvítí.:-/

8 3
možnosti
Foto

Kmenta ;-D Jo to je ten pravý.

6 5
možnosti
JV

Každopádně jeho neočekávané, divné úmrtí přesně a přísně ověřit !Ty bolševické metody jsou totiž známé. [>-]EU

9 2
možnosti
JH

Vrabče, navrhuju nekompromisně prošetřit především Kongres ODS, neboť den poté - jeho účastník - Jaroslav Kubera skonal:-)

9 10
možnosti
MS

Je to podobné jako formulace "umřít na koronavirus" a "umřít s koronavirem". Kubera nepochybně zemřel s kouřením, vysokým tlakem atd. Je známo, že duševní stav / stress může mít vliv na srdeční příhody, nádory aj., existuje pojem psychosomatické choroby. Okolnosti čínského tlaku mohly být poslední kapkou, jíž pohár Kuberovy odolnosti přetekl. Stavět to do protikladu buď kouření nebo stres je nesmysl.

12 0
možnosti
Foto

Zkušeného politika nemůže nějaký takový dopis rozhodit. Není to pro něj nic neobvyklého. Stresové situace zažívá každou chvíli, kdyby neuměl balancovat na hraně, nebyl by tak dlouho politikem, dokonce na více úrovních.

A je otázkou, zda ho nějaké teoreticky zrušené investice vůbec vzrušovaly (musel by pevně věřit, že na ně skutečně dojde, o čemž ovšem pochybuje kdekdo). Velvyslanec nevyhrožoval jemu samotnému, upozorňoval na teoreticky možné dopady na stát. S Čínou však převážně obchodují soukromé firmy.

6 10
možnosti
Foto

Tak jste nám to vysvětlila. Kubera tedy nebyl zkušený politik. Hlavně že máte jistě již z dob svých socialistických studií jasno.

8 0
možnosti
  • Počet článků 274
  • Celková karma 28,66
  • Průměrná čtenost 1966x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik