Diskuse

Rudí komisaři

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ministerstvo zdravotnictví podá kasační stížnost proti rozhodnutí soudce, na kterého sedí Vaše pojmenování "rudý komisař"

.https://www.novinky.cz/domaci/clanek/zdravotnictvi-poda-kasacni-stiznost-proti-rozhodnuti-o-opatrenich-kvuli-koronaviru-40321659

Co si o tom myslí naši občané- cituji z diskuse:

"Na Slovensku už takové rychlosoudce zavírají pro korupci. Další pražská rychlokvaška, která touží po moci rozhodovat o zdraví lidí celé republiky. Jako i jinde v rozhodování naší "nezávislé" justice, lze najít souvislosti, potvrzující onu známou radu o sledování cesty peněz. Iniciátor - JUDr. Dostál ( *1979 ) splní zadání a podá žalobu. Jiný právník ( *1986 ), patřičně vychovaný ústavním soudcem Šimíčkem, splní zadání a rozhodne. Oba jsou produkty "nové doby.

Spíše politické než právní rozhodnutí ten rozsudek. Zajímavý, a jistě nelze přehlédnout, ten propletenec "známostí soudců" s politiky nebo bývalými politiky. Jde jen o politický "kopanec" vládě od opozice. Co pro ně znamená zdraví a životy lidí?"

14 15
možnosti
PB

P24e93t19r 63B32u75r49i70a68n

24. 4. 2020 17:11

Rozumím vám. Zatímco právník, který podal žalobu je lobisty podplacený křivák bez špetky morálky, ten který podá odvolání za vládu je morální gigant formátu Mirka Dušína. A zatímco soudce, který o tom rozhodl, je hrabě Drákula, ten který bude rozhodovat o odvolání bude Jan Cimbura. Vlastně to se ještě neví. Podle toho jak rozhodne. Taky to může být klidně i Modrovous. Až takhle jednoduše máte nalajnovaný svět. Prostě správné je to, co určíte vy a špatné to na druhé straně. Velká gratulace vám.

25 6
možnosti
VH

R^ ;-D (ale je to k smíchu?)

3 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik