Diskuse

Rudí komisaři

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Bohužel, České soudy jsou naprosto nezávislé hlavně na právu. Za drobnou korunu nebo z kamardství, či z politického důvodu jsou ochotné rozhodnout jakkoliv. Takže není žádný důvod jim důvěřovat víc než vládě Stbáka. Ta, ale prokazatelně těmi nezákonými postupy zachránila stovky nebo spíš tisíce našich životů.

Za to ji děkuji! A ano mohlo to být profesionálnější, ale taky to mohlo být jako ve Švédsku, UK, USA nebo Francii, kde je situace pojata jako morbidní důchodová reforma s nějakými vedlejšími ztrátami.

8 13
možnosti
TT

Že soudci nejsou žádní andělé, to je známo. Ovšem v tomto případě obhajuješ svoji modlu vzdor skutečnostem, vzdor právu. Jo, kromě toho nic nezachránil - co nařídili a zakázali Bureš a Červenej svetr, to je běžné v mnoha zemích světa.

10 1
možnosti
AL

Já vám nevím, ti vaši "Rudí komisaři" jsou nějací utahaní.

Vůbec, poslední dobou jsou články tohoto autora bez šťávy. Musím ovšem přiznat, že nadpisy článků jsou úderné a ............... to je vlastně (skoro) vše. A to je škoda, protože témata nejsou špatná. Když se podívám na článek o řádek níže, vydaný prakticky ve stejný čas a mám porovnat zájem čtenářů a karmu ....

Rád bych autorovi pomohl, a dokonce vím jak, ale nejde to. Je zbytečně osobní, agresivní v diskuzi a pravděpodobně nevědomky překrucuje fakta. To je pak těžké.

Bylo by škoda, kdyby to tak zůstalo, rád tohoto autora čtu, i když poslední dobou to nejde ani do poloviny.

Ano, věřím, že to autorovi půjde lépe.

:-)

7 13
možnosti
MB

Arnolde zdravím a využívám příležitosti -

Jsou blogy a blogy. Jedny řadím do režimu tkz. "Pocitové teploty". Autor se trefuje do nálad a sděluje svůj dojem. Přidávají se další a tak nějak vzniká čtenost s karmou .Přílišnou hodnotu to nemá, podobné kecům u piva. Pivo teče, řeči rovněž a je u toho i dobře - Pocit zúčastněnosti . (Nic jsme nevyřešili, no pokecali si dobře) ... .

Blogy p. Buriana považuji za jedny z nejlepších. Sofistikovaný popis skutečnosti - opřen o fakta odkazů. Co hůře, navíc odžito ze života - žádná fikce. Témata i "Odborná - podobně různá pojmosloví", prostě fakta. Logicky - To mega velkou čtenost mít nebude ! Přesně to i odpovídá i filosofickým - Párovým kategoriím - Kde je kvalita - nemůže být kvantita. "Autorovi to nepůjde lépe" - A to je velmi dobře ! ... :-)

13 0
možnosti
MB

Zkratkou právní laika - Vláda v obavě náhrad škod učinila přesmyčku pod hlavičku Ministerstva zdravotnictví. Soud řekl, že tak jedná tupý podvodník - Jeho fintu odhalil. Můj dovětek -

1) Vládní spolek se i chápat dá. Obava z náhrad. Co mi ovšem chybí převelice - Je dobrá vůle = Není veden absolutně žádný dialog ! - "Jsme v katastrofickém stavu - pojďme jej řešit" ... Jsme si toho vědomi. Kasa není nafukovací - My provedeme škrty - OSVČ dále něco nabídneme, např. levný odkup Dluhopisů ap. Nějaký náznak snahy, pospolitosti - řešení. Mj., podobně se vyjadřuje JUDr. Sokol - Kasační stížnost nic nemění - Vláda si sama zvedla stavidlo žalob a nepříjemností. Ten rozpor - Nešetřit a naopak druhého okrást - Pro vlastní oblibu je patrný ! ...

2) Zvláštní reakce v diskusích. Zlý soud maří dílo - hodné Vlády !? Dobro lze realizovat i nezákonně !? To je přesně jako v 50 letech, (příměr). Hlas, hradního Koněva je šílený, on prakticky nezákonnost schvaluje ! Znemožňuje se zcela sám a řada lidí tady tomu ještě tleská ... :-)

.

10 0
možnosti
Foto

Soud maří to, co se povedlo, aniž by při tom ale přebíral odpovědnost. Rozkopnout někomu bábovičku a ještě ho za to činit zodpovědným, to slušný člověk nedělá.

8 14
možnosti
AM

Nenávistné blekoty. Co kdybyste napsal blog o tom, že ČR byla vybrána rakouským premiérem mezi úspěšné země v boji s koronavirem a nebo mi už konečně odpověděl na jednoduchý dotaz proč si podnikatelé a OSVČ nenašetřili na zlé časy a byli tak rozhazovační jako vláda ?:-P

17 9
možnosti
MB

Kluci, Vy by jste byli ideální agitační dvojice po r. 1948. O tom, co je krásné a správné rozhodujeme MY ! Jak se má žít, kdo má mít kolik zásob - kdo jich má málo je blbec - kdo jich má moc je zase šmelinář ! Kdy Vás to už přejde ? Píše se rok 2020 a je 31 let po revoluci ! ... [>-]

10 4
možnosti
Foto

Karma R^ A jak koukám, tak "bratrstvo v rudém triku" se může roztrhat, jak rudé komisaře brání

17 9
možnosti
Foto

Stát bude vždy nepřítelem svobodných lidí. To, že soud nějak rozhodl vládnoucí kastu nijak nepoškodí.

7 0
možnosti
Foto

Nechce to stát? To se nedá asi nic dělat.. Zrušte lidi;-)

1 2
možnosti
Foto

Zrušení opatření soudem vyvolá chaos a destabilizaci, míní Sokol - iDNES.cz

ŽE BY DALŠÍ RUDEJ KOMISAŘ?;-) A možná že i Kysela, že:-/Jinak nikdo nezpochybnil právo užití oprav. prostředků, v tomto případě ,,kasač. stížnost. Jen některým dnešním komisařům to asi vadí;-)

3 5
možnosti
AT

Doufám, že jste četl článek celý a nejen titulek. Sokol jednoznačně viní vládu.

8 0
možnosti
JD

Když loni jeden státní zástupce (nezávislý a objektivní) zastavil jednu kauzu, tak jste tady ječel jako pavián. jednou se to hodí, podruhé ne?

8 6
možnosti
PB

Ale jděte. Ječel? Vy hodně věříte svým imaginárním představám, že?

Víte pane Doležele, jednak stíhání Babiše zastaveno definitivně nebylo nikdy a za druhé současně s tím padalo jedno osvobození v kauze Nagyová-Nečas za druhým. Což jsem uvítal, neboť jednak jsem příznivcem ODS a potom si skutečně myslím, že v té kauze šlo o řízený komplot (což poté potvrdil i Zeman). A já jsem dost inteligentní na to, abych věděl, že blogerskou důvěryhodnost mám jen jednu, že kauza Nečas ještě přijde na přetřes a že kauza Babiše bude mít ještě pokračování. Pokud Babišovi něco vyčítám, tak to přesně definuji a stojím si za tím. Takže těžko bych ječel a zkompromitoval se tak jako povrchní primitiv. Takové krátkozraké zkratkovité myšlení je typické spíše voliče AB a MZ.

5 0
možnosti
Foto

Stejně jako mnozí lidé dokazují svým chováním, že pro svobodu nejsou dostatečně vyspělí, tak mnozí soudci to stejně mají s nezávislostí.

16 9
možnosti
VH

Rozumím: někteří soudci nejsou dostatečně závislí na názorech pana Babiše. A pan Štěpán Bicera to má jednoduché: ti určitě jsou závislí na někom jiném.

20 3
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik