Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud budou řídit náš stát právníci hájící koronavirus, tak to asi bude ku prospěchu koronaviru, ale ne občanů.

8 6
možnosti
Foto

Pane Petříku Vy jste tradičně takový bystrý a vnímavý. Povězte nám mechanismus našich právníků vystupujících v zájmu koronaviru. Jak jim virus dává zakázky? Čím je platí? Pochopím, když odpovíte se zpožděním až to prodiskutujete se zaměstnanci jedné instituce na náměstí Borise Němcova.

4 2
možnosti
JL

Smutný obrázek. Mluvčí prezidenta ani neví, že soudce jmenuje prezident.R^

12 1
možnosti
Foto

Víte jaký rozdíl je mezi jmenovat a vybrat? Prezident jmenuje na základě doporučení třetích osob, sám je osobně nejspíš nezná. Když prezident odmítl jmenovat rektory bývalé bolševiky, které znal a nedělal si tudíž o nich žádné iluze, bylo to také špatně.

1 1
možnosti
Foto

Ale ono by to snad i šlo, jen se to musí umět. ;-DR^

1 2
možnosti
MB

Často na blozích lze vynajít horlivé nepochopení toho základního - Pojmů. Např. - Rozdíl mezi sociální společností a socialismem. Podobně, já uvádím že si vážím hradního stolce - nikoliv automaticky toho, kdo si k němu sedne. Nikdo nepopírá krizi a těžkosti. Pouze ten, který z počátku 14 dní samovolně žvanil, kterak sám Draka přemůže ! Už se i ustálilo rčení - z tiskovek - "Neříkám tak, ani tak - uvidíte, že na má slova dojde" ! Nu, očekávaně došlo : Soud prakticky sděluje -

Stále žijeme v demokratickém - parlamentním systému. I v době nouze stále jde o "Slouhy" - Veřejného blaha, kteří naši zemi mají spravovat a chránit. Odpovídat se a záměry si nechat schválit zástupci lidu - PS + Senátem. ! Pouze Drakobijec a Koněv z Hradu, to stále jaksi nechce pochopit ! ... :-)

7 1
možnosti
LH

A tak někteří jsou docela asi rádi, že zatím neskončili na plicní ventilaci.....

5 0
možnosti