Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Fakt jsem se těšil na na text. Ale od druhého odstavce už šlo lehce predikovat, o co Vám šlo. Škoda promarneny šance.

5 3
možnosti
ZS

Zkusím to také:

Deficit státního rozpočtu za první čtvrtletí dosáhl nejvyšší výše od poslední krize. Vláda kritiku opozice smetla s odůvodněním, že se máme jejich zásluhou nejlépe v historii.

Zeman při návštěvě Pekingu tvrdě odsoudil separatistický Tchaj-Wan a vyzval jeho občany k návratu do otevřené náruče jeho kamaráda Si Ťin-pchinga. Svoboda slova a další svobody jsou přece v Číně garantovány - každý si může říkat a dělat, co chce, pokud to bude v souladu s oficiální linií strany.

Další vlna EET slavně odstartovala a finanční úřady se těší, jak zakleknou na další parazity, pardon živnostníky. Výběr daní se sice nijak nezvýšil, ale bylo přijato dalších deset tisíc úředníků, kteří budou data z EET vyhodnocovat.

Agrofert oznámil nejhorší roční výsledek za poslední dekádu. Čirou náhodou vypsalo zároveň ministerstvo zemědělství nový dotační program na nákup zaručeně ekologických umělých hnojiv od tuzemských výrobců, shodou okolností ve vlastnictví holdingu, se kterým nemá premiér nic společného (tedy krom toho, že si v jejich kancelářích tiskne služební e-maily).

Opozice navrhla několik investičních programů na podporu malých a středních podniků, vláda je shodila ze stolu, že na ně vzhledem ke složité rozpočtové situaci nejsou prostředky. Vzápětí je předložila prakticky ve stejném znění, jen zaměřené na velké podniky v chemickém, potravinářském průmyslu a v zemědělství. Náklady jsou dvojnásobné oproti původnímu opozičnímu návrhu.

23 5
možnosti
JN

Už jste po pane Burianovi druhý, kdo to v diskusi pojal takhle obsáhle a navíc i vtipnou formou - možná se toho chopí i někteří ostatní a vznikne zde na tohle téma celá série blogů.:-) Nakonec, proč ne.

0 0
možnosti
TT

musel vzít zavděk i rouškami a jinými ochrannými prostředky ;-)

0 0
možnosti
JN

Vidíte, to mě nenapadlo, že by si tam někdo mohl představit i jiné ochranné prostředky, než ty proti Covid-19. ;-)

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 3
možnosti
JN

Přesto Vám děkuji za přečtení a jenom k tomu závěru: je možné, že tomu tak bude, ovšem zatím opravdu netuším, kteří by to mohli být...

0 0
možnosti
PB

P22e39t30r 75B10u20r34i78a13n

19. 4. 2020 20:19

Karma za objektivní pohled.

Ještě by mohlo následovat:

Vláda by rozjela další vlnu EET s tím, že to je právě nejdůležitější kostka v celém dominu, bez které nám 18 mld přínosu do rozpočtu vázlo. V červnu by Babiš smutně zjistil, že oněch slibovaných 18 nových nemocnic z EET přeci jenom nebude, protože pár živnostníků stále obchází EET a své rejdy vedou ze svých garáží.

Zeman prohlásí, že SARS jsme vyvinuli my a omluví se Číně.

Vyhlásí se nesmiřitelný boj s lidmi na DPP a DPČ, které Babiš označí za šmelináře, třídního nepřítele a diverzanty naší ekonomiky. Objeví se první monstrproces s živnostníkem, který někam založil účtenku od párku v rohlíku a teď se vymlouvá. Hrozí mu až 15 let za podrývání socialistické ekonomiky.

Zeman se před celým Rudým náměstím veřejně omluví za odstranění sochy Koněva a slíbí nápravu a exemplární tresty. Projev pronáší v ruštině a poté co ho tlumočník všem přeloží, propuká celé náměstí v jásot. Ovčáček to následně nazve největším projevem v dějinách a pomocí googlu ho pro Haló noviny přeloží do čínštiny.

Schillerová prohlásí, že na to abychom se měli ještě líp, musí být deficit alespoň 200mld. Nikdo ji však nevěří a lidé na ni na ulicích bučí. Babiš druhý den prohlásí, že na to abychom se měli ještě líp, musí být deficit alespoň 200mld. Lidé propukají v jásot a na ulicích mu veřejně skandují podporu.

Ve městě Li Wuomu v čínské provincii Kan-su je nalezen ztracený poradce prezidenta. Je o 20 cm menší, 15 let starší a tvrdí, že zabloudil. V kufříku má historický originál Peroutkova článku Hitler je gentleman z 18. stol. vyrytý do pergamenu starým jazykem přístavních dělníků Saint Petersburgu. Odborníci zpochybňují jeho pravost, příznivci prezidenta uspořádají naopak akci na jeho podporu, při které vztyčí několik soch velikánů dělnického revolučního hnutí včetně markýze De Sade o kterém si nejsou jisti, na čí straně vlastně stál.

V srpnu udeří horka.

V září volá Babiš čínskému prezidentovi zda nemá někde v lednici vzorky nějakého viru.

10 3
možnosti

A Nožička píše další oslavnou ódu na prezidenta.

1 1
možnosti
MH

Tak já se si taky tedy přisadím na moje obvyklé téma. Taky jsem si říkal, co by teď asi vykřikoval Babiš, kdyby nebylo pandemie. Nejspíš by všude rozhlašoval, jak nás Kalousek nejvíc zadlužil a teď už to chudák Babiš říkat nemůže. Ale omyl! Pustil jsem si jeho dnešní Čau lidi, a už to bylo tady - Kalousek nás zadlužil! A to tu nebyl vir! Teď zadlužovat můžeme, bojujeme proti Covidu!

9 4
možnosti
Foto

Ten estébácký udavač je opravdu chudák.

5 6
možnosti
MS

Zajímavé je, ze autor nic nepise, co by dělala vláda.

Zkuste příště vaše pamflety zrymovat. Něco ve stylu vojina Jasanka.

5 5
možnosti
Foto

Vláda tedy podle vás nepatří na českou politickou scénu ?

0 0
možnosti
MN

M49i29l22a29n 19N45e69t96r15h

19. 4. 2020 19:35

Nebýt pandemie, Josef Nožička by se zavrtával Číně, Zemanovi a Babišovi-Burešovi hlouběji a hlouběji. I když on se tam zavrtává stále.

9 11
možnosti
DR

A naopak někteří jiní blogeři a jedna zhrzená blogerka (jména těch místních klávesnicových bojovníků asi psát nemusím), by pro změnu naopak ještě zintenzivnili ten jejich osobní třídní boj proti těm Vámi zmíněným soudruhům nepřátelům že jo. ;-D

4 0
možnosti
Foto

Dělo by se to co stále. Vláda by se snažila napravit důsledky svých předešlých rozhodnutí. Tomu se věnuje největší část jejich politické energie. A ten zbytek je o tom jak násilím vyřešit věci ve společnosti po kterých je nejhlasitější poptávka a také jak ještě víc vydupat z lidí jejich peníze.

2 0
možnosti

Dostávají šéfové milonu chvilek stále ten manažerský plat? Z toho druhého netransparentního účtu.

9 5
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,27
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik